159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aşmış

Alfa Romeo, Giulia ile yüzlerce sorunun, yüzlerce denklemin, yüzlerce koşulun cevabını vermiş bu sefer. Dünyanın en estetik arabasını tasarlamak yerine en estetik "ama" kaygısının soncunu yine diğer firmalar için can sıkıcı olacak seviyede tutmayı başarmış.
Fotoğraflarda biraz, videolarda daha da iyi anlaşılıyor aracın güzelliği fakat bir Alfa'nın çevresinde dolaşmadan, bire bir canlı olarak deneyimlemeden yorumlamalara çok net girmek yanlış maalesef. Ben caddelerde gezerken, veya galeride etrafında dolaşınca dizlerimizin titreyeceğinden eminim.
Bu arada bu dünyaya 156 yada 159'dan daha güzel bir araba tasarlamak sanırım artık imkansız ki bunu büyük bir ihtimalle yaparsa yine Alfa Romeo yapar. Giulia gördüğümüz anda bizleri kalbimizden vurmayacak gibi ama dediğim gibi de bunu zaten yaptılar çok kez. Bizlere ilgiyle izleyeceğimiz yeni bir anlayış sunmayı rakiplerini delirterek sürdürmelerini temenni ediyorum tüm kalbimle.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

agucba

Alman Stern dergisinin internet sayfasında Giulia "Dünyanın en güzel Sedan'ı" olarak tanımlanmış ve öyle başlık atılmış.

///////////////

Alfadanadam

Şirketteki görev değişikliği sebebiyle inanılmaz yoğun geçiyor günlerim. Tanıtımı periskoptan ilk gördüğümde nasıl yani demiştim. Ancak çok kısa süre içinde detay fotoları ve videoları izledim. Çok fena aşığım şu anda bu İtalyan hatına. Hanıma da fotoları gönderip inşallah alabiliriz bir gün yazdım. alırız alırız cevabı bile ne kadar mutlu etti beni anlatamam. Kime neye benziyor ben anlamaz. Alfisti de olmayabilirim ama ben olmuş hatta süper olmuş diyenlerdenim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

The Schuey

Alıntı yapılan: Ali Gediz - 27 Haziran 2015, 15:04:42

Müthiş duruyor. Sedan'dan daha çekici gibi sanki. [emoji4]

Sent from my Discovery using Tapatalk

OğuzCanAlantor

Günlerdir Giulianın videosunu izliyorum kimine göre güzel kimine göre kötü Şahsi görüşüm bayıldım .

Servis sahibi Olduğum için hergün servise gelen müşterilerle Konuşuyoruz Tanıtımı yapıldıktan sonra gelen müşterlerimden bir tanesi bile kötü yorum yapmayıp elinde imkanı olanlar direk çıkınca alcağından bahsederken imkanı olmayanda inşallah yollarda görürüz diye umut ediyor . Aslında servise gelenlerle yaptığımız Konuşmalar birazda Giulianın ne kadar güzel bir tasarım OLDUĞUNU şimdiden kanıtlıyor gibi ama buraya bakınca Allah Allah diyorum .

Gelelim pedere , yıllardır Alfa Romeo Sürer belki burda babam kadar Alfa Romeo geçmişi olan yoktur . Kendisi 90 yıllarda kullanmaya başlayıp o sevdayla devam edip 96 yılında Alfa Romeo yetkili servisi açmıştır . 25 yıllık Alfa kullanıcısı olup 25 Yıldır başka markayı kullanmamıştır . Ilk Tanıtımı yapıldığında fotolarını gösterip videosunu izlettim . Keşke izletmeseydim :) 2-3 gündür düzgün motor seçeneği gelirse illa alıcam diye tutturdu bu gidişle Ankara ilk Giuliayı babamla görücek .

Bu kadar Yorumları ve babam gibi bir Örneği görünce Giulia gerçekten olmuş diyor insan neye benzetilirse benzetilsin  . Bu bir başlangıç için Gövde Gösterisi olarak görüyorum gelicek modellerle birlikte ve düzgün motor seçenekleri ile Alfa Romeo Türkiye'de tekrar yollarda olucak gibi ,  yeni oluşumda Giulietta bile bunun bir alt yapısı Alfa Romeo kullanmayan bilmeyen insanlara bile sevdirdiler . Bence bizim gibi küçük bir pazarı bile görmemezlikten gelmeyip düzgün motor seçenekleri ile gelicekler .

rain man

Hiç bir markanın station wagonunu beğenmezdim. Ama son 1 yıldır 156 159 sportwagonlar ve şimdi de doğruysa bu. Çok güzel ya.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Nicola Larini

Alıntı yapılan: preacher - 27 Haziran 2015, 18:14:59

Hiç bir markanın station wagonunu beğenmezdim. Ama son 1 yıldır 156 159 sportwagonlar ve şimdi de doğruysa bu. Çok güzel ya.

İllustrasyon olduğunu yazıyordu ama yine de çok güzel gerçekten  :yukari-ok:

Alfadanadam

Ben sw'nin bu görünenden de daha güzel olacağını düşünüyorum hatta :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

A.S.GÜMÜŞ

Tanıtımın ertesi günü işten geldim direk tv bilgisayar bağlantı işleri, hanımı homurdansa da oturttum tv karşısına, açtım video yu 34. Sn de sesi kökledim dedim ki hanım iyi izle bunu alacağım ulaşmamız vakit alabilir ama alacağım Allah büyük.
Otelde videyu izlettiğim herkesin dibi düştü, opel forumunda paylaştım millet ne zaman gelecek diye soruyor yani orası burası takılmayın dostlar bu araba olmuş

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

agucba

Bu arada planlarda şimdilik SW görünmüyor. Ama Almanya gibi pazarı görmezden geleceklerini sanmıyorum.  Adamlar yıllardır bildiğin SW manyağı.  Bu her marka için geçerli.
Almanya'da bir SW'yi merak ediyorlar, sonra 510 BG'lik QV ile 240 BG olacağı söylenen dört silindirli motor arasında yaklaşık 300-350 BG'lik (BMW 335i veya 340i karşılığı) bir V6'nın olup olmayacağını bir de fiyatlar.
QV için mesela 70 ile 90 bin Euro arası gibi rakamlar "TAHMİN" ediliyor.
Normal versiyonlar için ise 29-35 bin Euro arası rakamlar "TAHMİN" ediliyor.
Neyin ne olduğunu EYLÜL ayındaki IAA 2015'te, yani FRANKFURT fuarında göreceğiz.

///////////////

miracozdag

Frankfurt'a bir çıkarma yapsak mı..

depeche101

depeche101

Hadi bakalım  :yukari-ok:

Alıntı YapTürkiye'de Alfa Romeo satışları 10 kat artacak

ALFA Romeo Türkiye Marka Direktörü Mahmut Karacan, yeniden doğan Alfa Romeo'yla ilgili Türkiye'deki hedeflerin de büyüdüğünü belirterek, "Biz 2014 yılında yaklaşık bin adet Alfa Romeo sattık. Milano'da tanıtılan yeni Giulia Türkiye'de satışa 2016 yılının ilk çeyreğinde sunulacak. Biz 2016 yılında binin üzerinde Giulia satmayı hedefliyoruz. 2016 yılında bizim için asıl önemli olan model dizel otomatik versiyonu eklenecek Giuliatta olacak. Otomatik dizel kombinasyonuyla birlikte 4 bin adet Giuliatta satmayı hedefliyoruz. Yani 2016 yılı Alfa Romeo hedefimiz 5 bin adet. 2014'e göre 5 kat büyüme anlamına geliyor. Sergio Marchionne'nin söylediği gibi 7 yeni model daha gelecek. Bu modellerle birlikte orta vadede en az 10 bin adetlik satışa ulaşmayı planlıyoruz. Bu da 10 katlık bir artış anlamına geliyor. Tüm teşkilatı ve altyapıyı bu plana göre yaptık" diye konuştu.

alperuzi

Skunk Works'e "Kokarca taktiği" demişler :D :)

chao

Dizel otomatik Giulietta geliyorsa ben arabayı satılığa çıkarayım yavaştan :D
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

The Schuey

Türkiye pazarı için dizel otomatik çok önemli. Doğru, hatta geç kalınmış bir karar.

Sent from my Discovery using Tapatalk

agucba

2 litrelik dizeli getiriyor olmasınlar sakın.  ;)

///////////////

Burak

Tasarım için fazla yorum yapmayacağım ben beğendim fakat bence en önemlisi Alfa Romeo çıkardığı son 2 otomobille eski günlerine döndüğünü açıklıyor. 916 V6'lar dan tutun 156 GTA, Gulietta QV, 3.2 brera/spider dahil son yıllarda iddialı bir performans aracı yoktu bir m3 'e yada rs4'e rakip olsun, porsche'ye kafa tutsun (8C bile sınıfına göre başarılı değil bence). Şu an kağıt üstünde hepsinden iyi görünüyor, yol tutuşunu tartışmaya bile gerek olmaz sanırım, çıktığında pratikte de göreceğiz . Şahsen ben bu konuda çok mutluyum er yada geç gerçekten keyif verecek araçlar kullanma şansımız olacak, hadi hayırlısı!  :haydi:  :alfisti:  :clover:
1997 Gtv V6 TB

Tolga033

Alıntı yapılan: ykilinc - 29 Haziran 2015, 13:17:42
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/29406628.asp
Haberi okudum,bir de yorumlari okudum,gereksiz yorumlar yapilmis. :) Bmw ve Audi karmasi,kore isi diye yorum yapmis biri. [emoji28]

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihob

Alıntı yapılan: Tolga033 - 29 Haziran 2015, 15:35:30
Haberi okudum,bir de yorumlari okudum,gereksiz yorumlar yapilmis. :) Bmw ve Audi karmasi,kore isi diye yorum yapmis biri. [emoji28]

BMW fanı ama VW Transporter kullanıcısıdır ;)
..

Tolga033

Alıntı yapılan: Fatihob - 29 Haziran 2015, 16:24:31
Alıntı yapılan: Tolga033 - 29 Haziran 2015, 15:35:30

BMW fanı ama VW Transporter kullanıcısıdır ;)
Olabilir.[emoji3]