Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krm1983

Kocaeli Goodyear otoparkında park halinde bir kırmızı 156 görüldü.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

faik

You are not allowed to view links. Register or Login
Denizli'deki kadar çok alfayı senelerdir İstanbul'da görmedim :) Plakaları göremedim ancak bu gün çamlık yolunda 34 JR 6664 plakalı siyah Giulietta dan selam alan 159 ve 147, buradan tekrar selam olsun :)
Denizlide alfa orani gercekten cok yükseldi bu sevindirici bir durum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

voyager3355

Başıbüyük diye bir tabela var e5 te kartal dan gelir iken Kozyatağı istikametinde. Oradan fındıklı ya kestirme cikabilirsiniz. O yolda bir cep var. Arac bozulunca falan durmak icin. Biz de arkadaşlar ile 10 dk kadar oradan manzaraya karşı iciyor idik. Karsi seritten temiz bir alfa 156 geliyordu. Selam verdim elimle. Abi de selam verdi.  Biraz sonra ileriden dönmüş yanima geldi ayni cebe o da park etti. Yanima geldi dedi hayirdir. Abi dedim selam verdim. O da saniirm alfa serviste calisiyor idi. Dediki bende yardim istedin zannettim.  Dedim yok abi araba iyi cok sukur. Yaninda bir hanım da vardi. Allah razi olsun. Adama ayip oldu saniyorum. Burada idi ise eğer ozurlerimizi kabul etsin. Sadece selam vermiş idim. Yanlış anladi saniyorum.

GT-I9305 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PARKU

blackgear

23:45 - 00:00 arası, Ankara Anadolu Bulvarında bana yol açan 159 burada ise, kendisine teşekkür ediyorum :) Araca ve yola odaklandığım için plakasını alamadım :) Uzun da bir süre peşpeşe gittik halbuki. Tekrar selamlar  :serefe:

Jaaaa!

Bayram tatilinde arife günü Ankara Konya yolunda bana selam veren 06 EZ Plakalı 159 buralardaysa tekrar selamlar :) :alfisti:

Tabiki buralarda 😀😀😀 selamlar :)

Aldığım ilk selam dı çok mutlu oldum teşekkürler :))
M.byrkc

herdoga

Bugün öğle saatlerinde denizli - izmir yönüne giden beyaz bir 159 ile denizli girişinde karşılaştık. Ben tersi istikamette ilerliyordum. Kendisi selam verdi fakat ben çok geç fark ettim. Benim aracım 34 ZE 6667 kahverengi. Eğer arkadaş buralardaysa selamını buradan alayım.

ssg

Bugün Kentpark'tan çıkarken arkasında bisiklet olan 147 sahibi burdaysa selam olsun uzun bir bakışma oldu ama :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

schumi

16 NBT 95 You are not allowed to view links. Register or Login y.yolu hilton önünde selamlaşıldı...  :)

onur

Bugün 14:00 gibi Gelibolu Eceabat yolu üzerinde bej renkli 156 ile selamlalışdı arkadaş buralarda ise beyaz Giu dan tekrardan selamlar

Adza

16 NBT 95 You are not allowed to view links. Register or Login y.yolu hilton önünde selamlaşıldı...  :)

Aracınız gözlerimi aldı. Maşallahı var. Renk tonunu beğendim ;)
Dalgınlığıma geldi erken fark edemedim diye mahcup oldum biraz. Bir ara aracınızı detaylı incelemek isterim You are not allowed to view links. Register or Login

schumi

Aracınız gözlerimi aldı. Maşallahı var. Renk tonunu beğendim ;)
Dalgınlığıma geldi erken fark edemedim diye mahcup oldum biraz. Bir ara aracınızı detaylı incelemek isterim You are not allowed to view links. Register or Login

Teşekkür ederim. Sizin aracınızda çok göz alıcıydı,maşallah..  :nazar: İstanbula maça yetişmeye çalışıyordum,acelem olmasaydı arkadan foto çekicektim :) Bursa olarak mini org. yapsak hiç fena olmaz aslında.. :alfisti: You are not allowed to view links. Register or Login

iNtEGrAL

Bu tatilde yolculuğunda selam verip, selam aldık :) Herkese tekrardan selam olsun...

Bursa'da bir kırmızı 147
Selçuk'ta 06 plaka 156
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

fevkalbeser12

Bu tatilde yolculuğunda selam verip, selam aldık :) Herkese tekrardan selam olsun...

Bursa'da bir kırmızı 147
Selçuk'ta 06 plaka 156
Ya Selçuk'a kadar gelip niye bana uğramadın ?:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

sp4rc0

Çarşamba akşamı izmir'den manisa'ya önlü arkalı geldiğimiz 07 plakalı beyaz 147 forumdan ise buradan da selamlar. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

engin uzun

Resim çekemedim ama bugün kucukcekmecede 10alf66 plakalı 166 gördüm. Plaka ve model uyumu süperdi :)
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

iNtEGrAL

Bursa'da bir kırmızı 147
Selçuk'ta 06 plaka 156
Ya Selçuk'a kadar gelip niye bana uğramadın ?:)

Günü birlik Efes, Meryem Ana ve Şirinceyi görmeye geldik. İzmir'de Şakran'da bizimkilerin yanında tatildeyiz. Yakın yerleri bol bol dolaştık.
Nasılsa artık yolları öğrendik, bir daha ki sefere sözüm olsun.
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

schumi

Cuma günü Bursa'dan Bodruma Giu'm ile tatil yolculuğu sırasında bir tane bile selam verecek Alfa denk gelmedi arkadaş.  :)

hüseyin.akman

Resim çekemedim ama bugün kucukcekmecede 10alf66 plakalı 166 gördüm. Plaka ve model uyumu süperdi :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Sanırım bundan bahsettiniz
2004  147  1.6 TS distincive (16 RU 535)

krm1983

Cuma günü Bursa'dan Bodruma Giu'm ile tatil yolculuğu sırasında bir tane bile selam verecek Alfa denk gelmedi arkadaş.  :)

Ben de aynı şeyleri yaşadım. Selam alan yok.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

engin uzun

Sanırım bundan bahsettiniz
Evet kesinlikle. Çok güzeldi.
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

IColdWar

Dun sabah 9 gibi ankara golbasi sehir cikisi isiklarda kirmizi bi guiletta ya selam verdim selam almadi bayandi galiba yanlis anladi burdalarsa kusura bakmasin :s

Samsung Galaxy S5 - Alfa Romeo 147 16.ts 120 hp

kuti147

Dün akşam üzeri istanbul bahçelievlerde sellektor korna selami alip verdigim rosso mk2 147 ve bu sabah bostanci taraflarında e5 te sağ dikizimde görüp selama hazırlanırken bana selam veren 145... buralardaysanız tekrar selamlar :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

tfnsmsk

15.00 İstanbul Maltepe-Küçükyalı sahilyolu.
07 plaka beyaz 156 (önü mk2, kendi mk1). :nazar:
Selamlaştık, birlikte yol aldık, buradaysa tekrar selamlar
sportif ruh.

can4242

Selam işi sıkıntı olabiliyor bazen, velev ki sürücüler bayansa bende selam vermemeyi tercih ediyorum :p

can4242

dün kütayha eskişehir yolunda mk2 bir 156 ile selamlaştık. durma fırsatı olsaydı muhabbet edebilirdik ama kısmet olmadı. buralardan ise selamlar kendisine :)
Hocam ne renk idi o selamlaştiginiz 156 ben olabilir miyim acaba ki :)