Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa GTV 50.000 TL eder mi?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

ilanşardaki cillop mavi spıder kaça gitti acaba,alan şahsın adını face de gördüm,profiline baktım,tofaş da makamlı bi çalışan ve çok kısa süre öncede cillop bi fiat coupe almış,resimlerini gördüm,ufaktan garaj kuruyor gibi geldi bana. tr de çok uçuk rakamlar olmasa bile,kullanıcı değilde çıtırdan hastası koleksiyoncular temiz bi 916 ya emsallerinin 2 katını verirler en azından.haa binici adam sittin sene o parayı vermez.ben şu an maddi imkan olsun vede tr de elime düşsün 3.0 v6 75 e 40 kaat veririm,bunda samimiyim.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

erdem1904

2006 159 ALLAH için 60.000 eder... Ben hemen bu kafayla bir ilan açayım...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login
DEDIGIM BLACK EDITION ZATEN BENIM ARAC O

ANDROID cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özel seri mi?
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

01hakan

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

KIRMIZIYA BEYAZ SERIT GUZEL OLMUSTU SOKTURMEK ZORUNDA KALDİK

COURE SPORTİVO

01hakan

DEDIGIM BLACK EDITION ZATEN BENIM ARAC O

Özel seri mi?
EVET SUAN SONRUF VAR TB DE İLANDAKİLERİN İCİNDEKİ GORUNTUSUNUN HAKKİNİ VERECEK YOK

COURE SPORTİVO

01hakan

Birimi bunu uygulasıın

COURE SPORTİVO

01hakan

Görüntü on numara

COURE SPORTİVO

erdem1904

Sizin yaptığınız görsel değişiklikler biraz american muscle car işi olmuş.. Bir dönem 67-70 arası camaro / firebird / cougar larda üst şeritlerin haricinde yan şeritlerde oldukça revaçtaydı...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

01hakan

Son hali bu 170 lira ceza yazdı o yuzden

COURE SPORTİVO

ozoozo

Haydaaaaaa şeritlerden ceza mı yazılır , siyah üstüne beyaz şerit birde kırmızı logo bence özel seriye yakışmış. Hatta kırmızı şerit , beyaz logo olursa bu araba yanar..!!!!.!.!.!

Erkay KAHYA

Kusura bakmayın. Zevkler ve renkler ... de güzelim araba nasıl bu hale geldi.  >:D
(şeritli ve kırmızı logolu)

blackgear

Bence gtv 50 bin eder

Aboouuu... Gaz alıp vermeden kasıt LPG' ymiş sanırım...

master

Aynen, bahsedildiği üzere 96 model olup da virajlarda 4x4 olan kaç araba var? GTV sonuçta düzde önden çekiş, virajlarda 4x4 olan bir araba. Gerçi arka tekerleklere aktarma yapacak bir altyapı yok ama olsun, yine de 4x4.

Çok faça araba aslında GTV, ben bendeki pert oldu diye çok üzüldüm. Pert olmasaydı jantları 20" yapıp spinner koyup kapıları Lambo yapacaktım (yerli üretim olanından), alta neon, arkaya da "Bye bye GTI!" yazısı... Bir de müzik sistemi olarak sabhubırlı kampenontlu aymifikatörlü bi şeyler yapmak istiyordum. Tabii ki araba turbolu olduğu için bulolof olmadan da olmaz. Hatta içinde bi düğme vardı şimdi hatırladım, ona basınca ikinci motor devreye giriyor, araba sizi koltuğa yapıştırıyordu, tam 350 beygir oluyordu yer uçağııııı.

GTV 50 bin eder ama benim pert olan GTV'm pert olmasaydı 180bin EDERDİ!
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

01hakan

Sizin GTV bi foto varmi

COURE SPORTİVO

Jrnecmi

Bence gtv 50 bin eder
Iyi durumdaki, orjinal bir 916 kasa GTV'nin  fiyatı olmaz..
Aracı götürürsünüz kafanıza yatarsa 10 20 fazla verip alın..
Kaç tane kaldıki düzgün yada toparlanacak kondisyonda araba?
Ya da bugün gördüğünüz o düzgün arabayı fiyat Yüzünden almazsın,  Apachinin teki alır, 1 sene sonra satılığa çıkar "yazık olmuş arabaya" dersin geçen yılki fiyatın yarısına verse de almazsın...
Bana bir tane düzgün facelift li 33 1.7 QV ya da 75 2.0 ya da 155 q4 göstersenize... Yok dimi?? Ama bundan 8 9 sene evvel vardı... Kıymet bilecekler almadı, apachiler dağıttı arabaları... Onu bırakın düzgün 156 mk1 bulmak bile zorlaşmaya başladı...
Onun için 916 GTV'nizin kıymetini bilin...

Sent from my iPad using Tapatalk
Katılıyorum. Daha Alfa alamadan temiz Alfa yok denecek kadar azaldı ki bana en yakınlarından biri 156 mk1 .  :'(

Merhaba,
Yanlız bir düzeltme yapmak isterim.
Ben "ORJİNAL" bir GTV için değeri olmaz dedim.
Fotografları yeni gördüm.
Malesef araç çok kurcalanmış.. Yazık olmuş...

Erkay KAHYA

Aynen, bahsedildiği üzere 96 model olup da virajlarda 4x4 olan kaç araba var? GTV sonuçta düzde önden çekiş, virajlarda 4x4 olan bir araba. Gerçi arka tekerleklere aktarma yapacak bir altyapı yok ama olsun, yine de 4x4.

Çok faça araba aslında GTV, ben bendeki pert oldu diye çok üzüldüm. Pert olmasaydı jantları 20" yapıp spinner koyup kapıları Lambo yapacaktım (yerli üretim olanından), alta neon, arkaya da "Bye bye GTI!" yazısı... Bir de müzik sistemi olarak sabhubırlı kampenontlu aymifikatörlü bi şeyler yapmak istiyordum. Tabii ki araba turbolu olduğu için bulolof olmadan da olmaz. Hatta içinde bi düğme vardı şimdi hatırladım, ona basınca ikinci motor devreye giriyor, araba sizi koltuğa yapıştırıyordu, tam 350 beygir oluyordu yer uçağııııı.

:lol: :lol: :lol:
spinner jant ve lambo  :yukari-ok:

fevkalbeser12

Önder'in GTV buydu.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

01hakan

Arkadaki birinci arabam fiat albea

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

tayfun

Yanlız albeada basık herhalde çaçaaaa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erkay KAHYA

GTV son resimdeki hali ile güzel.  :yukari-ok:

rain man

Bin gtv on bin spider'ı yok eder diyolar...Ne derece doğru bilmiyorum.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

master

Önder'in GTV buydu.

Anılarımı depreştirdin  :( :( :( Ne yan çizerdik bunla biliyo musun, gazı sıktı mıydı şehrin en merkezi yerinde difirt yapardık herkes bize hasta olurdu  :'( Zaten bu fotoda görünmüyo ama yan camda "HASTASIYIZ DEDEEEE!!" sitokuru vardı.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

admin

Hakan Bey, mümkünse forumumuzda, Albea her ne kadar Tofaş tarafından üretilmiş bir FIAT Grubu otomobili olsa da, başka marka ve özelliği olmayan otomobillerin fotoğraflarını paylaşmayın.

İyi veya kötü sahip olduğunuz GTV'nizi kendi başlığınızda paylaşın lütfen. Ayrıca ALIP VERME videosunu da bekliyoruz.

Özellikle bir iki gündür foruma hareket getirdiniz ama sonu hayra alamet değil gibi. Bu sebeple bizimle paylaşmak istediklerinizi, tecrübelerinizi ve sıkıntılarınızı uygun başlıklar altında paylaşın lütfen. Gereksiz işgal ve yazışmalarınız silinecektir.

Bunu yazıyoruz ama okuyup okumadığınızdan emin olamıyoruz. Bu sebeple bu yazılanları eve gelen ama evde olmadığınız için mahalle muhtarına bırakılan tebligat olarak algılayın.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

01hakan

Arkadaş albeadan güzel dedi ondan

COURE SPORTİVO

01hakan

Hem vidoyu atıcam ama direk atamıyorum

COURE SPORTİVO