Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2013 Giulietta 1.4 MA - 34 EL 4088

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğuz

45bin km günceli..Uzun zamandır arabanın fotosunu bile çekmemişim şimdi çekiyorum.  :)

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Gouki

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login
Sen nerdesin?

Evdeyim reis buyur gel  :D Okul, ilişki vs yoğun bir dönemden geçtim, hiçbir şeyle ilgilenemedim valla. Bu sene de yine çok yorucu olacak benim için.

Para yok, vakit yok arabayla bile ilgilenemiyorum bir sürü eksiği sıkıntısı var. Vakit buldukça yavaş yavaş onları halledeceğim şimdi.

Hazır burdayken sorularımı sorayım bari.

1) Katalitik konvertör universal bir şey midir. İçindeki bileşim aynı sanırım fakat boyutlar değişiyor mu her araca göre ?

2) Arabaya artık aux girişi lazım, çok sıkılıyorum :D Geçenlerde bir tane usb aux denedik, radyonun arkasına taktık, çok fazla cızırtı yaptı. Tavsiye edebileceğiniz marka var mıdır ?

3) Geri kalan sorunlar garantiden değişecek umuyorum ki :)

cgokce

Sen nerdesin?

Evdeyim reis buyur gel  :D Okul, ilişki vs yoğun bir dönemden geçtim, hiçbir şeyle ilgilenemedim valla. Bu sene de yine çok yorucu olacak benim için.

Para yok, vakit yok arabayla bile ilgilenemiyorum bir sürü eksiği sıkıntısı var. Vakit buldukça yavaş yavaş onları halledeceğim şimdi.

Hazır burdayken sorularımı sorayım bari.

1) Katalitik konvertör universal bir şey midir. İçindeki bileşim aynı sanırım fakat boyutlar değişiyor mu her araca göre ?

2) Arabaya artık aux girişi lazım, çok sıkılıyorum :D Geçenlerde bir tane usb aux denedik, radyonun arkasına taktık, çok fazla cızırtı yaptı. Tavsiye edebileceğiniz marka var mıdır ?

3) Geri kalan sorunlar garantiden değişecek umuyorum ki :)
Bende You are not allowed to view links. Register or Login linkten aldığım usb, aux adaptör var, asteroid tablet almayı düşündüğüm için kullanmayacağım. Müsait bir zamanda deneyebilirsiniz.

Oğuz

Bugün araba kendine geldi. Garantiden bozuk olan sunroof motoru, benzin depo kapağı yayı ve radyonun üstündeki gözün kapağı değişti. Geçen sefer gittiğimde de çakmaklığı değiştirmişlerdi, sunroof motoru için 2 haftaya gelir dediler, 2 ay sonra anca gelebildi.

Klimada da bir sıkıntı var ama dedikleri şey : " Yeni gaz dolduracağız test yapılacak kaçak veya sorun varsa gazın parasını almayız garantiden değişir, ama sadece gaz bitmişse 200 lira." O gaz baştan illa ki koyulacağı için 200 lirayı şimdilik riske atmadım, çünkü dışarda 80 lira.

Arabayı bırakıp radyosunu kucakladım sanayide aux işini de yeni kabloyla birlikte 25 TL'ye hallettirdim. You are not allowed to view links. Register or Login abimizin konusu referans oldu sağ olsun :). @cgokce teşekkür ederim teklif için size de.

Aux çıkışının resmini aşağıya koydum, umarım yardımı olur birine. Pek anlaşılır bir foto olmasa da.

schumi

Oğuz

Maşallah,jantlar 19'' mi?

Keşke :) 18''.

cgokce

Gouki

Hayirli olsun kardesim.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ealprsln

Hayırlı olsun Oğuz, sunroofta nasıl bir sıkıntı vardı da motoru değiştirme yönünde ilerlediler? Mahsuru yok ise paylaşabilirmisin lütfen.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Oğuz

Hayırlı olsun Oğuz, sunroofta nasıl bir sıkıntı vardı da motoru değiştirme yönünde ilerlediler? Mahsuru yok ise paylaşabilirmisin lütfen.

Normalde basılı tutunca kademe kademe açılması gerekirken, durması gerektiği yere kadar gidip geri geliyordu. Kapatırken de aynı şekilde kapanıp tekrar açılıyordu. Mecburen bas çek bas çek yapa yapa kapatmak zorundaydım.

İlk gittiğimde kanalları temizlediler, yağladılar vs ama işe yaramadı, o yüzden motoru değişti şimdilik bir sıkıntısı yok.

ealprsln

O zaman benimkinin motorunda da bir sıkıntı olması muhtemel, bende de benzer sıkıntılar yaşanıyor.

Oğuz

O zaman benimkinin motorunda da bir sıkıntı olması muhtemel, bende de benzer sıkıntılar yaşanıyor.

Bi temizlesinler belki kendine gelir. Yuksek hizda falan ac kapa yapinca zorlaniyor motor sanirim ondan olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alper

Aramıza tekrardan hoşgeldin Oğuz :)

Oğuz

Aramıza tekrardan hoşgeldin Oğuz :)

Hos bulduk abi :)

ealprsln

Bi temizlesinler belki kendine gelir. Yuksek hizda falan ac kapa yapinca zorlaniyor motor sanirim ondan olabilir.

Oğuz benimkinde problem, ilk kademeyi açtıktan sonra (sadece yukarıya doğru) kapatmaya çalıştığımda kapanıp açılıyor, bende ufak ufak basarak kapatıyorum. Tamamen açtıktan sonra (arkaya kadar) kapattığımda bir sorun yok. Yani sadece ilk haraketin kapanışında var o da sürekli değil bazen yapıyor. Sunroof işlerini bilenlere sorduğumda Maslak'ta bir sunroof ustası olduğunu ama elini sürdüğünde 2500 TL ni aldığını söylediler  :-X  Bundan ötürü biraz öteliyorum bu aralar.

Oğuz

Oğuz benimkinde problem, ilk kademeyi açtıktan sonra (sadece yukarıya doğru) kapatmaya çalıştığımda kapanıp açılıyor, bende ufak ufak basarak kapatıyorum. Tamamen açtıktan sonra (arkaya kadar) kapattığımda bir sorun yok. Yani sadece ilk haraketin kapanışında var o da sürekli değil bazen yapıyor. Sunroof işlerini bilenlere sorduğumda Maslak'ta bir sunroof ustası olduğunu ama elini sürdüğünde 2500 TL ni aldığını söylediler  :-X  Bundan ötürü biraz öteliyorum bu aralar.

Garanti bitmis anladigim kadariyla :D. Yetkili bi baksin bence, diger araclarda da oluyor kronik falan denilirse belki iyi niyet garantisiyle veya indirimle bir seyler yaparlar. En azindan bir kontrol etsinler

schumi

Bu sunroof motorunun fiyatı nedir acaba? Bahsettiğiniz şekilde bende de olmaya başladı son zamanlarda. Yüksek hızda açıp kapamayla alakalı olabilir. Çünkü geçen aya kadar yoktu. Tatilden dönerken yüksek hızda bir iki kez açıp kapatmıştım.

Oğuz

@schumi bir fikrim yok malesef, garantiden ucretsiz degisti. :/

Tolga033

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login Sağ olasın Tolga :)

ealprsln

Garanti bitmis anladigim kadariyla :D. Yetkili bi baksin bence, diger araclarda da oluyor kronik falan denilirse belki iyi niyet garantisiyle veya indirimle bir seyler yaparlar. En azindan bir kontrol etsinler

Maalesef garanti bitmiş durumda  :'(  zaman+finans denklemini çözdüğümde halledeceğim