Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bella'yı takdimimdir: 156 2003 Mk1.5 Selespeed - 34 GH 8783

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

octinum

1.5 ay kadar önce fahri Alfacı olarak aranıza katılmış, tercihen kırmızı bir Mk1.5 156 Selespeed'e niyet ettiğimi paylaşmıştım. Allah kolaylık versin demiştiniz.  :p

Önce teşekkürler: Forumdan Ali Kaynak dostumuzun arabasını aldım. Ali sağolsun daha arabayı sormak için aradığımda daha önce SS kullanıp kullanmadığımı sorarak başladı ve aracın bildiği kusurlarını tek tek saydı, hatta bazı kusurlarını anlatarak veya fotoğrafla gösteremeyeceğinden endişe edip bir arkadaşıma kontrol ettirmemi rica etti. Aracı satın aldıktan sonra akşama kadar eşlik edip, tam noter devri yapıldıktan sonra olan bir gıcırtıyla ilgilendi, üstüne ertesi gün arayıp "ben Bostancıdayım buradaysan gel istersen baktıralım" diye arkasını takip etti. :)

Yine forumdan Muratözdemir dostumuz; aracı almak için İstanbul'a gelmemden akşama kadar Ali'yle birlikte eşlik ettiği gibi, daha sonrasında da Selespeed'le ilgili tecrübelerini aktarmaya devam etti. İlk fotoğraflarımız da onun eseridir. :) Şu anda Whatsapp'tan da görüşüyoruz. Hani araba bir kenara, böyle dostluklar bile insana bu camiada bulunmaktan mutlu hissettiriyor. Teşekkürler Murat.

Carium Zeki Bayrak ustama (ve İhsan Usta'ya) da ayrıca teşekkürler. Araba hakkında istediğim, ihtiyacım olan ve aslında ihtiyacım olduğunun farkında olmadığım tüm bilgileri aktardı. Beni arabaya bindirip "sen şimdi buna bir güzel pasta cila yaptırıyorsun, bir de bu jantları değiştiriyorsun 16" orijinal SS jantı buluyorsun" dedi. Sonra ben sormayı akıl ettim "Abi ben bunu aldım mı şimdi??" diye. :D Diğer servislerin günahını almayayım ve isim vermeyeyim ama İstanbul'da olsam arabamı başkasına vermezdim. Zaten alır almaz "Ustam bendeyken ilk senin elin değsin" dedim tereddütsüz bırakım notere giderken.

Son olarak; Alfisti Turkey camiasına da teşekkürlerimi sunuyorum. Gerek benden önceki bilgi paylaşımları, gerekse ben üye olduktan sonra doğrudan bana tavsiye ve fikirlerinizle uzun yıllar süren hayalimi gerçekleştirmeme yardımcı oldunuz. Aranıza katılmaktan mutluyum.

Evet şimdi Bella'yı takdime başlayabilirim. :)

octinum

Fotoğraflar Ali Kaynak'ın aracı satılığa çıkardığında eklediği fotoğraflar. Arabanın henüz düzgün fotoğraflarını çekemediğim için bunları çaldım kendisinden, affola. :)

Bella, 2003 model bir 156 Selespeed. Alfa Rosso. Özellikle 2003 istiyordum; Mk1'in dış görünüşü bana Mk2'ye göre daha çekici geliyor. Altında ise VDC, ek havayastıkları ve çift bölge klima. Bir de işte sağdan-soldan Mk1 sonrası Selespeed robotlarının daha stabil olduğunu duymuştum.

Mk2 sahibi arkadaşlar alınmasın ama poposu da daha güzel bence. :)

Bella'nın bana gelişi de enteresan. Ağustos sonu gibi kendimi takdim ettiğim mesajımda, eşimin hamileliği nedeniyle bir Laguna II düşünürken, eşimin şu anki arabamıza alışmış olması ve değiştirmek istememesiyle bana Alfa kontenjanı açılmış ve bakmaya başlamıştım. Pazar günü malum ikinci el sitesinde onu gördüm. Bu modeller nedir, ne değildir, bunu almaya kalksak neye dikkat etmek lazım derken araba satıldı. Ne kadar istediysem, eşim o akşam Alfacı bir arkadaşımı aramış "moral bozuk bir arasana" diye. Ofiste bir arkadaşım diğerine "Sevdiği arabayı başkasına vermişler" olarak anlattı durumu, birkaç gün bu şaka döndü. :)

10 gün kadar sonra bir Cumartesi günü şehir dışındayken tekrar satışa çıktı haberi geldi. Hemen bağlantı kurdum. Telefonumun şarjı bitmek üzere, Adanaya dönecek miyiz akşam kalacak mıyız belli değil. Ali ile bağlantı kurup ertesi gün görüşmek üzere sözleştik.

Lafı daha fazla uzatmayayım; iki hafta önce Cuma günü arabayı üzerime aldım. Yani "fahri Alfistalık"tan "fiili Alfistalığa" geçtim. :) Muhtemelen bundan sonra da uzun süre onunla beraberiz; belki de çocuğuma bırakırım.

muğlalı

blackgear

blueoyester

hayırlı olsun çok güzel bir 156, kazasız belasız keyifli sürüşler
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

Kurzuk

Kardeşim hayırlı olsun. Önceki sahibi de pırıl pırıl yapmış senin ellerinde de parlamaya devam edecek bu La Grande Bellezza...
Hoşgeldin, sefalar getirdin. Kazasız, cezası kullanman dileklerimle.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

FB10ur

Hayırlı olsun gerçekten guzel bir araç aldınız kazasız belasız keyifli sürüşler..

DcD-Semih

Şile otobanı civarında turlamışlığım vardır kendisiyle, keyif almıştım göze güzel görünen hoş bir 156. Ali hocamda çok samimi sevilmeyecek bir adam değil zaten. Güzel insandan güzel araç aldınız kısacası hayırlı uğurlu olsun.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Theillest

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.  :nazar:

Koful

Hayırlı olsun, sonunda aradığınıza kavuşmuşsunuz  :)
Kazasız belasız inşallah  :nazar:

coyote

Hayırlı olsun. Mk1 güzeldir, böyle temizi daha da güzeldir.

krm1983

Kazasız, keyifli sürüşler.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

schumi

av.alitaylan

Hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın inşallah.

2001 156 2.0 Selespeed

MuRaT34

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin  :nazar:

OğuzCanAlantor

Maşallah forum içinde kalmasına sevindim değerini bilicek bakıcak birine gitmesi gerçekten çok güzel  :nazar: güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler dilerim .

octinum

Forumda "beğen" ve teşekkür butonları yok, ayrı ayrı teşekkür etsem kendi konumu kirleteceğim. :) Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. Daha iyileri sizin olsun inşallah. Araba hakkında görüş ve önerilerinize açığım; forum konusu linki filan da olur. :)

tughan

Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah cillop gibi bir 156 sahibi olmuşsunuz. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim  :nazar:
Tuğhan.
156 Selespeed

Muratözdemir

Abi hayırlı olsun. Bu vesileyle seni tanıdığıma çok sevindim. İnsanların özlediği güzel alışverişler bunlar. Verdim aldın oldu bitti gitti gibi degil yani. Azıcık fark yaratabiliyorsak ne mutlu bize. İnsallah uzun yıllar mutlu mesut birlikte olursunuz. Aynı şekilde bizde öyle oluruz :)
Begeni olayı tapatalkta var ama tarayıcıdan girince çıkmıyo :)
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muratözdemir

İzninle bir foto paylaşıyorum abi :) Gün içinde buluşmuştuk. Şu nasıl olur bu nasıl olura devam ediyorduk :)

Alfadanadam

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah.

ihsany

Kazasız belasız ve de cezasız sürüşler dilerim.  :nazar:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Tolga033

Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız.