Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 AV 8950 ile Yeniden Mk1.5 Rosso

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ali kaynak

Çok şükür ayrilik kisa surdü ve tekrardan 2003 Mk1.5 2.0ts ss almak nasip oldu
Özel nedenlerden dolayi çok begendigim rossomu satmistim daha duşuk model alfa bakarken bu araci favorilere ekledim ama fiyat bi hayli ucuktu aracin sahibi afyonda avkatlik yapan Murat bey çok uygun fiyatli bi polo bulunca fiyati geri çekti söyle böyle derken sağosun bizi kirmadi gel konusuruz dedi atladim afyon a gittim.
Afyon bolvadin de expertiz yaptirma durumumuz yoktu aracin bakimlarini ankarada Alfin yapiyormus Alfin i aradim aracı tanidilar ve bakimlarinin zamaninda yapildigini ve haricinde bi sikintisi olmadigini soylediler burdan Alfin deki ustalarima tesekkur ediyorum, bolvadin de araci kullandim begendim fiyattada anlastik notere geçtik çok sükür istanbul a geldik ufak tefek sorunlari var yavaş yavaş sirasiyla yapilacak artik.
Aracin kislik bakimlari Alfin de yapilmis Lpg yok ve 160.000 km de

Bir kac resmini paylasmak istiyorum

Lütfen Maşallah lariniz eksik etmeyin ;)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lancia delta III

Reha

Ali abi benim 156 sana nasip olmadı demek ki kısmetinde bu varmış. İyi günlerde kullanırsın inşallah. Bagaj kapağı ufak bir ayar istiyor sanki. Bir de cam filmi sökülse ya da yeniden çekilse güzel olur.

MuRaT34

maşallah allah kaza bela vermesin hayırlı olsun  :nazar:

erkan

Ali abi hayirli olsun, yine denk getirmissin rossoyu keyifle kullanirsin inşallah.   17 ss var satilikta kaçırma derim +3cm eicbahla  noktayı koyarsin :yukari-ok:

e.ateskaya

Ali abi, öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız, belasız güle güle kullanman dileklerimle.
Dün akşam ki buluşmamız ayak üstü olan sohbetimizden bir kaç kare atıyorum.
Farkında olmadan 1 saat ayakta, kış günü soğukta sohbet etmiş durmuşuz. Belki hanımlar aramasa daha da duracaktık, niyetlenmiştim ben o gri 156'yı çekecektim yanımıza da vakit darlığı diyelim..

You are not allowed to view links. Register or Login
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Kibitzer

Mükemmel kombinasyon, kırmızı mk1,5. Daha ne ister insan. Hayırlı olsun, Maşallah  :nazar: :nazar: :))
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Jakomo

Allah kazasız belasız her daim keyifle kullanmak nasip etsin.... :nazar: :nazar: :nazar:
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

cemalettin

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak dileğiyle.

ali kaynak

Cemalettin ,Jakomo,Kibitzer, Sercan Keklik, Erkan, Murat34, Reha, Emre, 
İyi dileklerinize ve Aracimi Beğenmenize çok sevindim hepinize ayri ayri  teşekkür ederim. :)
Lancia delta III

Sitsabaiesan

:nazar:hay maşallah nar gibi  :D tekeri düz bassın.
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

sarpgrey

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

DcD-Semih

Ali abi hayırlı olsun sattığının aynısını almışsın maşallah, nacizane fikrim teledialleri satmadıysan buna tak Ss leri elden çıkar bir takım da Eibach la harika durur diye düşünüyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

vieri

Recep Küçük

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

OğuzCanAlantor

Ali bey rica ederiz güle güle kullanın güzel bir araç aldınız , Ankaraya uğradığınızda her zaman beklerim .

Maşallah  :nazar:

ali kaynak

Teşekkür ederim
Semih , Sitsabaiesan , Sarpgrey , Vieri , Recep Küçük

Ali abi hayırlı olsun sattığının aynısını almışsın maşallah, nacizane fikrim teledialleri satmadıysan buna tak Ss leri elden çıkar bir takım da Eibach la harika durur diye düşünüyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Semih jant konusunda bende Senin gibi düşünüyorum yay olsa direk teledial leri takıcam ama yayı kim kaybetmiş ben bulayım  ;)
Lancia delta III

ali kaynak

Ali bey rica ederiz güle güle kullanın güzel bir araç aldınız , Ankaraya uğradığınızda her zaman beklerim .

Maşallah  :nazar:
İlk aracımıda sizin onayınızla alıştım bu aracıda Yardımlarınız ve desteğiniz den dolayı tüm Alfin Otomotiv çalışanlarına ve size de tekrardan çok teşekkür ederim Oğuz bey. İnşallah çayınızıda içmeye gelicem.
Lancia delta III

Muratözdemir

Hayırlı olsun. Film, jant ,yay nokta :)

krm1983

Maşallah. Kazasız belasız.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ali kaynak

Gecen ay araca Lovato lpg taktirdim obm sistem mis çok fazla kullnamaya firsatim olmadi ama 65 tl ye full depo ile 260 km yol yaptim
3 haftadirda arac yatiyordu ufak tefek isler yapilacak diyerek Bu hafta firsat bulup ustamin yolunu tuttum:) Ya allah basladik kontrol e..yag kacaklari vardi
  Ust kapak contasi asinmis degistirelim dedim bi baktik conta yok :) sivi conta sıkılmıs temizledik ve contayi taktik.
Karter tahliye tipasinin üzerinde silikon vardi ve yalama oldugunu tahmin ediyordum yag kacagi vardi silikonu kaziyinca bi baktik karter çatlak ,karteri söktuk birde ne gorelim kendisini usta zanneden adamlarin ust kapak contasina sıktıklari sivi conta parcalari koparak karter e dusmus ve karterdeki suzgec i tikamis ,her iste bi hayir var derker ya hakikaten doğruymus. Karteri kaynak yaptirdik ve süzgeci temizledik.
Soğuk havalarda ön takimdan gıcırtilar geliyordu bakalim ustam basladik bi kere dedim:) Alt salincak.üst 2 salicak , z rot, ve on arka tum lastikler degisti.
Viraj demir lastiklerine bakalim dedik asinmis ustam 30/tl ye de var ama  bozulmama garantilinde var nepalim dedi  garantili olsun ustam dedim onlarida yeniledik
Aa oda ne sanzuman kulagi sıkıntıli onuda degistirdik
Bu arada katalitik konvektorunde icini bosalttik
Hava fitresi ,castrol 10x40 yag ve hayatimda ilk defa gordugum o acayip marka yag filteside yenisi ile degisti.
Araci alirken baktirma firsatim olmamisti ve sadece kullanarak almistim kenara bi miktar para ayirmistim cok şukur masrafim ayirdigim parayi gecmedi , şimdi aractan dahada keyif alarak kullanmaya basladim tik.ses yok.ama şimdide alt takim sesi varken duyamadigim trim sesleri gelmeye basladi :)

Lancia delta III

DcD-Semih

Güzel bakımlar yapılmış, bir ara ayarlayalım da Sefa abiyle birlikte ufak bi buluşma düzenleyelim abi sanada uygunsa bi inceleyelim yeni 156 nı :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ozroztrk

Maşallah çok güzel araç  :nazar: :nazar: İyi günlerde kullanın  :yukari-ok:

ali kaynak

Güzel bakımlar yapılmış, bir ara ayarlayalım da Sefa abiyle birlikte ufak bi buluşma düzenleyelim abi sanada uygunsa bi inceleyelim yeni 156 nı :)
Olur tabi belki ömerliye çay icmeye de gideriz :)

Lancia delta III

schumi

Hayırlı olsun, kazasız belasız...