Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

4 parça öndeki 4 parçaysa takılmalı kafaya,yok farklıysa değerlendirilir
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

muğlalı

2.0 motor,lpg uyumsuz, çok yakan  atmosferik benzinli motor,tek kapı alfa değil hangi markada böyle araç olursa olsun zor satılır, ben 2012 garantili dizel otomatik 60 bin de hatasız arabayı zor sattım 3 ayda hemde reno megan, sırf kupe olduğu içi maalesef bu tür araçların 2.eli ülkemizde bu durumda.

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login  kontrast mükemmel olmuş iç mekanda.

blackgear

Değişen - boya konusu da takıntılı bir durum ama, bir noktada haklılık payı var.

Şöyle ki, eğer darbe sonrası, şasede oynama-revizyon olduysa tehlikeli olabilir (olur demiyorum) çünkü sürücü ve yolcuyu koruyan kaporta değil şasedir. Kaynatılmaması gereken bir yer kaynatıldıysa, birleşmesi gereken bir yer doğru birleştirilmedi ise, kazada çok vahim sonuçlar ortaya çıkabilir.

Dolayısıyla, kaportadan ziyade, şase kontrolü daha önemlidir kanımca. Boyanın ve değişenin neden, ne şekilde değiştiği, bu değişimin de şasiye etkisini iyi analiz etmek gerek. Yoksa ne boya, ne de değişen, kesinlikle takılacak noktalar değil.

Bu arada evet, You are not allowed to view links. Register or Login çok haklı, TR' de tek kapı, 2.0 atmosferik, anca meraklısı olacak da alacak. Acil paraya ihtiyaç varsa çok daha iyi fiyatlara bile düşer :)

erkan

Degisensiz 2008 gt ss mi mantıklı fiyatla satışa koydum ,öyle teklifler geldi ki 2 hafta ancak d ayanabildim giu t c t planinida rafa kaldırarak ,ilani kaldirdim. Aracın bakım durumunu bilmiyorum ama piyasa dandik mevcut şartlarda isi zor  :) ama bu fiyatlarda bu tarz bir araç yokkkk

halil

You are not allowed to view links. Register or Login

mont güzelmiş.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Kaan

illa ki gören olmuştur ama station arayışı olanlar oluyor diye buraya koymak istedim. oz racing jantlarla çok güzel gerçekten.

1 hayal
5 duyu
6.his

kaan_ist

illa ki gören olmuştur ama station arayışı olanlar oluyor diye buraya koymak istedim. oz racing jantlarla çok güzel gerçekten.

Zam gelmis :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hi_cazz

ALFA ROMEO 159 2008 MODEL 120.000KM DİZEL. OTOMATİK
İlan No: 248106438

İlanın ilk fotoğrafı sattığım 159un görselidir. İlanla bir alakası yoktur.

İlgilenen varsa araçla göz önünde bulundursun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaan

Hiç etik değil. Arayıp rencide etmek lazım aslında. Hadi galeri olsa neyse dicem ama sahibinden bir de  :o
1 hayal
5 duyu
6.his

Tolga033

Şu ikisi güzelmiş be.

TRSemih

Şu ikisi güzelmiş be.

Laci ile güzel bir başlangıç olur sanki Tolga :) zamanı gelmedi mi?
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Tolga033

Şu ikisi güzelmiş be.

Laci ile güzel bir başlangıç olur sanki Tolga :) zamanı gelmedi mi?
Çoktan geldi abi.
Şartları gerçekleştiremedik.

rain man

Lacivert gerçekten çok tatlı duruyor :) Bakımlı da açıklamaya göre :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

blackgear

145' in tadı bir başkadır Tolga  8)

salihyksk

arac çok diri durmuyormu sizcede koltuklar detaylı bir temizlik gerektiyor tabi :) bu km de arac satan kişilere ayrı bir saygım oluyor nedense  :)

OğuzCanAlantor

LÜTFEN bu araca dikkat edelim 6 ay önce 53 bine anlaşmıştık İstanbul'a atladım gittim bana gelmeden önce boya olmadığını söylemişti . Gider gitmez sağ çamurluğun değiştiğini direk anladım araç sahibi yine aynı kişi bende bilmiyorum ilk sahibiyim Dedi . Değişme yok sen yanlış biliyorsun diyerek ısrar etti  yanında yetkili servisi aradım. Yetkili servisteki kişide teyit etti . Sonra pişkin pişkin bende bilmiyorum dedi arabaya binip gitti . Şimdi 58 binden ilana girmiş ve yine yazmamış değişeni alıcak varsa dikkatli olsun.

Yanlış hatırlamıyorsam kilometre 80 binlerde diye hatırlıyorum 6 ay önce ama o konuda tam emin değilim.

İLK SAHİBİNDEN GİULİETTA 1.4 MULTIAIR DISTINCTIVE 170HP
İlan No: 114814295

defrost

Adalı35

ne oluyor burda  :D
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Kurzuk

ne oluyor burda  :D
4c görünümlü Golf bence
Bizim Adana'daki Doğan görünümlü Şahinler gibi sanırsam
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

rain man

LÜTFEN bu araca dikkat edelim 6 ay önce 53 bine anlaşmıştık İstanbul'a atladım gittim bana gelmeden önce boya olmadığını söylemişti . Gider gitmez sağ çamurluğun değiştiğini direk anladım araç sahibi yine aynı kişi bende bilmiyorum ilk sahibiyim Dedi . Değişme yok sen yanlış biliyorsun diyerek ısrar etti  yanında yetkili servisi aradım. Yetkili servisteki kişide teyit etti . Sonra pişkin pişkin bende bilmiyorum dedi arabaya binip gitti . Şimdi 58 binden ilana girmiş ve yine yazmamış değişeni alıcak varsa dikkatli olsun.

Yanlış hatırlamıyorsam kilometre 80 binlerde diye hatırlıyorum 6 ay önce ama o konuda tam emin değilim.

İLK SAHİBİNDEN GİULİETTA 1.4 MULTIAIR DISTINCTIVE 170HP
İlan No: 114814295
Çok ağır küfürler edesim var şahısa.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

DcD-Semih

6 ay kadar önce sattığım 145, ön tamponda saçma bir uygulama yapılmış, satmasam güzel bir jant kovalayacaktım ancak alan arkadaş Azev marka bir takım koymuş beğenen olabilir ama ben hiç sevmiyorum.

O fiyata hiç sanmıyorum ancak ilgilenecek olan varsa aramızda haberi olsun; sattığım hafta da büyük bir kaza geçirdi ön sağdan 100km/h ın üzerinde çarpışma yaşadı şaşe doğrultma gibi işlemler yaptırdı ve işçilik malesef vasat seviyede. Ben üst kapak revizyonu yaptırmıştım fakat aldıktan sonra ne olduysa yatak sarmış (muhtemelen kazada araç sente atladı farketmediler kullanmaya devam ettiler), Ümraniye'de Alfa ile alakası olmayan x bir ustaya komple motor yaptırmış. Elektrik tesisatında ciddi problem çıkmıştı ne yaptılar bilmiyorum. Ben sahip olduğum ve keyifle kullandığım 1 senede neredeyse hiç masraf yapmadım mükemmel kondisyondaydı kusursuzdu, sattığımdan beri başına gelmeyen kalmadı. Amacım satıp arkasından araç kötülemek değil yanlış anlaşılmasın kesinlikle, olur da niyetlenen eşe dosta öneren olursa bunları da bilsin, ilanda hiçbir şeyden bahsedilmemiş nitekim.

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

francobaresi

Serkan neyi ne fiyata satıyor çözün bakalım :D
Cuore sportivo

defrost

Rx8 ciler toplanmış ama bu sefer piyasayı yükseltmek için. Bir süredir takipteyim bugün yüksek fiyattan ilana girenlerin haricinde mevcut olanlarda fiyatları 10.000 - 20.000 arttırmış.

Hayırlı satışlar   8)

burak_unsal

Güncel emsal değeri 140.000 TL olan max 4500 TL hasarlı aracı bir galeri neden 93.750 TL'den satar? Ya da neden hasarı kendisi yaptırıp çok daha yüksek fiyatlara satmaz? Bu işin içinde ne işler dönüyor acaba...

Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..