Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MiTo (34MIT0 5)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Selim abi bi MiTo almadın gitti. Şu jantları sen benden çok seviyorsun, MiTo al hediye etcem :serefe:
..

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login
Selim abi bi MiTo almadın gitti. Şu jantları sen benden çok seviyorsun, MiTo al hediye etcem :serefe:

Zamanında sıfır sipariş edecektim..ama WRX almıştım.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Fatihob

You are not allowed to view links. Register or Login Hatırlıyorum o zamanları. Tabii Wrx daha iyi seçimdi, iyiki MiTo almadın :D :D
..

Fatihob

Bekledigim parcalar var hala ulasmadi ama Engin usta dayanamamis toplamis moturu. Az bir isi kalmis.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

tunerviper

Hadi hayırlısı. Setup ne :)
Turbo Twin Spark

Fatihob

Teşekkürler Anıl. C&B'den siparişimizi bekliyoruz. Ata'ya teşekkrüler :-*

Onun dışında Bonalume dump valve falanda bekliyorum. 1 ayı geçti hala gelmedi.
..

tunerviper

Motoru tezgahta görünce piston kol girdin dedim :) hayırlı olsun c&b :)
road max mı medium mu ?
Ts turbo için egzantrik yok. Overlap atmosferiklerde yüksek olduğu için takmak istemiyorum. Hüner'e mail attım egzantrik yaptırmak için dönen olmadı. 
Turbo Twin Spark

Fatihob

Yok sübap eğmiştim, o yüzden tezgahta :)

Road Max istedim. En abartılısı ne ise hep onu isterim :D

Senin işin çok zor. Dediğin gibi anca custom bişiler olursa olur. Sen atmodan, haram beygire transfer ettin, al tak çalıştır bişi bulmak senin için imkansız artık.
..

ozoozo

E motor inmişken bir forged geleydi Fatih :haydi: hazır forged e el atmışkende yeni nesil bir turboyla baya baya yürürlü olurdu :)

Birde sende port polish vs işlemleri var mıydı ?

Bu 1.4 tjet 155 liklerin performans parçalarına bakındığın sabit bir site var mı ? Alfa ya göre after market performans ürünü veya yol gösteren örnekler çok çok az.

Fatihob

Mesela şu siteye bakıyorum. Özellikle yazılım, filtre vs. yapıcaklar bu siteden fikir alabilir. Bu Yunanlı arkadaşlar Fiatlarla içli dışlı, o yüzden yaptıkları şeyler bana güven veriyor, referans gibi kabul edebiliyorum.

Tjet motor için yaptıkları ve aldıkları sonuçlar.

1.6 Dizel 105HP için yaptıkları. Gerçi bişi yapmamışlar, sadece yazılım :)

1.4Mair için yaptıkları. Stage2de egsoz var sadece. Ama yinede M.Airciler için referans olabilir.

1.4T-Jeti uçurdukları setup var.

Bu sitede aslında bizim için pekte bişi yok. Zaten nettede pek bişi yok :D

Ayrıca scara73 sitesinide seviyorum. Alfa-Mito-Motor olarak tıkladığımda 1.4Tjet için setup geliyor. 150hp için şunları değiştir, 200hp için şunları değiştir gibi. Tabi sitede sana yarıyacak bişi yokmuş şimdi baktım :)

Onun dışında google ile sevişiyorum :)

Forged düşündüm ama mantıksız geldi bana. Kol-Piston değiştirsem, yanında turbo,enjektör vs.. değiştirmem lazımki güç alayım. Eee daha büyük turbo ile 300hp olsam lag tavan yapıcak. 5-6k devirde full boost gelicek. Ben roll kovalamıyorum, piste çıkıyorum o yüzden hem çok gecikme yapıcak turbo hemde 300hp MiTo'nun yol tutmaması ve en büyük etkende 8-10Bin TL gibi bir masraf yapmam gerekmesi, şuanki setupıma az bişiler ekleyip devam etme gibi bir fikir oluşturdu bende.

P&P yok bende. Ara ara niyetleniyorum ama motor ne zaman tezgaha konsa unutuyorum. Şimdi aslında uygun bir zamanda y.dışından 4bin TLlik siparişim geliyor + subapları eğmemden dolayı çıkan masraf var. O yüzden hiç birşey yapabilcek gibi deilim şu sıralar. C&B sonrası yazılım var bide. Off offf :D Bu son MiToyu son geliştirmem, dahada bişi yapmam. Gittiği kadar gider, durduğu kadar durur. Söylerken ben bile inanmıyorum ama böyle olmasını umuyorum :-[
..

Oğuz

Yarın gel debriyaj değiştiricez  :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

Ooo zevkli iş varmış yarın. Biara kaçabilirsem uğrarım.
..

DcD-Semih

Sportivoda akşam üzeri gördüm gerçi ne zaman gitsem görüyorum da bu akşam iyice inceledim çok zevkli seçimler yapılmış baya tatlı duruyordu maşallah :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Fatihob

Teşekkürederim. 1 aydır falan orda yatıyor. İtalyadan parça bekledik, sonra Tofaş depo sayıma falan girdi derken iş uzadı.
..

KUY65

T-jeti uçurdukları setup tam hayalimdeki şey olmuş  :rock:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Fatihob

T-jeti uçurdukları setup tam hayalimdeki şey olmuş  :rock:

Tekerde 420hp :D :D :D
..

ealprsln

Wuhuuuu   :haydi: :haydi: :haydi:

Fatih inşallah güzel sonuçlar alırsın ve hepimiz mutlu oluruz. Turboda mı değiştirdin diyecektim ki postları okuyunca sabit kaldığını anladım ama bizim turbolara göre baya tava tencere kadarmış WRX turbosu. T-JET in egzantirik ile oynamaya müsade etmesi de ayrıca süper bence. Biz MA'cılar napıcazki modülün yayını falan mı değiştireceğiz  :D MA=derecelerime mekanik olarak karışma kardeş ! Sen 250 plus değerleri rahatça göreceksin bence. Bonalume'a da arabayı aldığım günden beri niyetliyim ama lag yapar korkusu vardı bende sende bu güçler olunca çok lag'a da sebep olmaz bence çuff çuff gezersin güzel güzel. Vallahi çok sevindim. Güzel gazlamalarını görelim.

Dip not: O jantları istiyorum lannn!
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ealprsln

Ayrıca 2,71 continious yürüyüp, 8250 RPM çevirmek nedir lan  :o
Fatih buralara varacak mısın cidden ? Eğer olursa TR'de bütün forumlarda parmakla gösterilecek araç olur cidden !
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Fatihob

Yok abi ben oralara varmam. Çok uçuk nokta orası. Şuanki yaptığımdan falza bişi yapmak istemiyorum, bu kadar yeter artık. Tjet motorun stok basıncı 1.3, 2.7 bar nedir :duvar: Kadran zaten 8k devirden sonrasını göstermiyor. Videosu falan var altında. Adam ilk basıyor basıyor bişi yok, sonra bi anda sanki fitek açıyooo :haydi:

MA'da mekanik olan egzantriği değişirip, hidrolik olanın yazılımıyla falan oynanır mı acaba :) Gerek yok öyle heycanlara ama işte ara sıra şeytan dürter :)
Dr.Ecu'nun dynoda 210Hp almıştık. Şimdi 220-225Hp görsem bana yeter. DV alma sebebim, arabada bir kaçak var. Bonalume 3bar'a kadar kaçırmaz falan yazmış, bende inandım reklamlara aldım, almışkende seslisini aldım tabi :D

..

tunerviper

almışkende seslisini aldım tabi :D

İçimizdeki apaçi hiç ölmüyor :)
Turbo Twin Spark

OğuzCanAlantor

Şuan hala içimde Mito isteği ve tekrar alıcam diyorsam hepsi MIT 05 sayesindedir . Güzel haberler Fatih güncellerken DyNo videonu bekliyorum . :nazar: :clover:

ku2

Şuan hala içimde Mito isteği ve tekrar alıcam diyorsam hepsi MIT 05 sayesindedir . Güzel haberler Fatih güncellerken DyNo videonu bekliyorum . :nazar: :clover:

:)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Fatihob

O kadar dv almisim, ses cikarsinki kendini belli etsin :)

Ku2 iidir Oguzcan, az yakar cok gider spec :D

SM-T562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

Sercan Keklik

O kadar dv almisim, ses cikarsinki kendini belli etsin :)

Ku2 iidir Oguzcan, az yakar cok gider spec :D

SM-T562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu araba gıdıcek mı artık :D
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

tughan

Fatii yer kaplama çek arabanı kardeşim hahaha >:D :D :D

Harbi bitirde artık yürürken görelim şu arabayı, ciğer patlatan sesini özledik  :haydi:
Tuğhan.
156 Selespeed