Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bilecik - 11 ER 966 - 159 1.9 JTD Sonunda :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

driftking11

2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

esatkaracan

Koltuklar gerçekten hoş görünüyor. Benim koltuklarım kumaş ve deri düşünmüyordum ama fikrim değişti  :)
Güle güle kullanın :nazar:

driftking11

You are not allowed to view links. Register or Login
Koltuklar gerçekten hoş görünüyor. Benim koltuklarım kumaş ve deri düşünmüyordum ama fikrim değişti  :)
Sızın cumlenızden arcı yenı aldıgım veya koltukları yenı kaplattıgım gıbı bı anlamı ben mı cıkarttım bılmıprum ama tesekkurler:))

esatkaracan

Sızın cumlenızden arcı yenı aldıgım veya koltukları yenı kaplattıgım gıbı bı anlamı ben mı cıkarttım bılmıprum ama tesekkurler:))

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Aracınızın fotolarında koltukların rengi güzel durduğu için söylemiştim. Ben sıcak bakmıyodum fakat fikrimin değiştiğini anlatmak istedim.😄

driftking11

benımde en korktugum bu agırlıkta bır renge kırmızı(bordo) derinin olmayacagıydı ama fikrim değişti:) yeni nesil bir cok arabanın yaptıgını alfa zamanında yapmıs:))

driftking11

You are not allowed to view links. Register or Login biraz gec oldu ama aracımı yeni teslim aldım.. fotoda sankı renk atmıs gibi gözüküyor ama canlı bakınca böyle degıl hafif parlama gibi ..fotodakı gibi kötü durmuyor.. maalesef resimle asıl olan anlatılmıo inşaallah bi bulusmada görüşebiliriz diyelim:)

driftking11

You are not allowed to view links. Register or Login kaplamayı yaptırdım:) işçilik 10 üzerinden 8 diebilirim .. sadece direksiyonda fırçalanmış taraf aşağı doğru oldu saat geç oldu tekrar uğraşamadık.. farklı bir havası oldu onunda:) iç mekanın belirgin bir sekilde kalitesi arttı tekrar tesekkürler..

francobaresi

bence harika olmus gule gule kullan, ustan ankarada olsaydi keske :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

Utku

Bekledigimden guzel olmus valla emre gule gule kullan
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

driftking11

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

ucarozcan

Kaplamada kontak anahtarının sağ alt köşesi kaçmış biraz. :) Ama genel itibariyle çok iyi duruyor.  :nazar: :nazar: :clover:
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

driftking11

Kaplamada kontak anahtarının sağ alt köşesi kaçmış biraz. :) Ama genel itibariyle çok iyi duruyor.  :nazar: :nazar: :clover:
kaçıklık yada acılma degıl ıcerı dogru kıvrım var cunku..  1 mm kabarma var dıelm..

driftking11

Dediğiniz gibi çok havalı olmuş  :alkis:
tesekkürler :)

Doğa Tosun

Gayet güzel olmuş. Ben de piano black yapmak istiyorum direksiyondaki metali ve konsol ile vitesin etrafını ama çok korkuyorum trim yapar mı sökerken takarken bi sorun olur mu diye.

Maliyeti ne oldu ve Nerede yaptırdınız ? Yani bi tuningci midir, döşemeci midir, kaplamacı mıdır ? Ankarada bilen var mı bunu yaptırabilecegim güvenilir biri ?
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ES53

Gayet güzel olmuş. Ben de piano black yapmak istiyorum direksiyondaki metali ve konsol ile vitesin etrafını ama çok korkuyorum trim yapar mı sökerken takarken bi sorun olur mu diye.

Maliyeti ne oldu ve Nerede yaptırdınız ? Yani bi tuningci midir, döşemeci midir, kaplamacı mıdır ? Ankarada bilen var mı bunu yaptırabilecegim güvenilir biri ?

Kaplama dene istersen.75-80 tl denemeye deger

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

francobaresi

direksiyon ambleminin linkini paylaşır mısın? ben de direksiyon simidini karbon ya da fırçalı siyah kaplatıp siyah beyaz logodan düşünüyorum.
Cuore sportivo

Doğa Tosun

Kaplama dene istersen.75-80 tl denemeye deger

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Hah abi tam istedigim bu işte. Becerebilir miyim sence, kolay mı yapması
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

francobaresi

direksiyon ambleminin linkini paylaşır mısın? ben de direksiyon simidini karbon ya da fırçalı siyah kaplatıp siyah beyaz logodan düşünüyorum.
ebayde bi link buldum , hizli da gelir,eski amblemi nasil soktunuz ve yenisini uyguladiniz bu daha iyi bi soru olur benim icin

Cuore sportivo

ES53

Hah abi tam istedigim bu işte. Becerebilir miyim sence, kolay mı yapması

Kolay ya direk oturtuyosun ustune biraz isitip.Ben biraz kaydirdim acikcasi tam olmadi.Cok siritmiyor ama.Kapi kollarida dahil on konsol vitesin orasi ve kapi kollari set halinde.kapi kollari cok guzel oluyor ozellikle.dedigim gibi yapmasi basit oyle cok zor bir olayi yok konsolu sokme derdi de yok.sanalpazar da mevcut ben ordan almistim

driftking11

öncelikle folyoyu utku abiden aldım 3m folyosunu saolsun uygun bir sekilde verdi.. diğer maliyete gelince ustamla aram ii oldugundan tum parcaları sokme takma parası vermedim:) hepsinin turnakları var ve ınce bir ısle kırmadan cıkartabiliyorsun.. o söktü ben eskişehir sanayide 2 saat sonucu buldugum ve tırtıklı trime kaplama yaptırmaya ıkna ettiğim arkadasa götürdüm. ii bi kosustumaydı yani.. kapladıklarını götürdüm ustam geri taktı falan :) kaplamacıda 20 lira yeter dedi.. dedim sakın bu fiyatı soleme milleti buraya yıgarım:)) iş yogunlugu az oldu saati yakalayınca anlarada da kaplama işi yapan birini ikna edebilirsin diye dusunuyorum ama parcaların yerinden sokulmesı sart..

driftking11

tam bir ayda geldi :)

driftking11

unutmadan You are not allowed to view links. Register or Login bencede koyu istiyorsan You are not allowed to view links. Register or Login nin bahsettiği fırçalanmış siyah yaptır.. bende koyu ıstıordum ama utku abinin elindeki denk gelince eski halinin biraz koyusu olmuş oldu.. ama eski hali bana parlak geliordu piano black gibi. fırçalanmış renkler daha mat ve daha elit görünüyor. tabi bu bnm fıkrım :)

driftking11

ebayde bi link buldum , hizli da gelir,eski amblemi nasil soktunuz ve yenisini uyguladiniz bu daha iyi bi soru olur benim icin

3 tane tırnagı var tornavıda ıle cok kolay cıkıyor:)

E.Ç.M. (MiTongin)

tam bir ayda geldi :)
kaliteleri nasil peki?
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )