Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta 34 H 0708

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertena

You are not allowed to view links. Register or Login Yay bu bahçede durduğu gibi durmuyor :p Mito-Vogtland değerlendirme yazını dört gözle bekliyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login Bir faydası olduysa ne ala hocam

You are not allowed to view links. Register or Login Düşün taşın hocam aklına takılan birşey olursa dilim döndüğünce anlatırım.

You are not allowed to view links. Register or Login Vogtland hakkında çok iyi şeyler duydum sürüşünü tecrübe etmeyi baya isterim. spacer konusunda malesef yollarımız seninle ayrılıyor hocam. (görsel şölen o ayrı :rock:)

ertena

You are not allowed to view links. Register or Login
Aracın şu anki viraj performansından da oldukça memnunum bide yay takarsam nasıl olur tahmin edemiyorum. Önceden şirket aracı fluence kullanıyodum virajlarda gemi gibi yatıyodu. :asagi-ok: Ondan guliye geçince sanki rayda gidiyomuş gibi oluyorym :D

Doğru çizgi + dengeli gaz'la tahmin edemeyeceğin hızlarla viraj alıyorsun. Benim tecrübeme göre yaydan sonra dikkat edilmesi gereken yol koşullarından biri hafif ıslak zeminler (yağmur başlangıcı). Sert karakter kaygan zeminde çok ani (öngörülemez) kafadan kaymalara yol açıyor. (ama bunda kış lastiklerinin de payı var- bridgestone adrenalinlere geçince tekrar denicem)

alisto

You are not allowed to view links. Register or Login Yay bu bahçede durduğu gibi durmuyor :p Mito-Vogtland değerlendirme yazını dört gözle bekliyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login Bir faydası olduysa ne ala hocam

You are not allowed to view links. Register or Login Düşün taşın hocam aklına takılan birşey olursa dilim döndüğünce anlatırım.

You are not allowed to view links. Register or Login Vogtland hakkında çok iyi şeyler duydum sürüşünü tecrübe etmeyi baya isterim. spacer konusunda malesef yollarımız seninle ayrılıyor hocam. (görsel şölen o ayrı :rock:)

You are not allowed to view links. Register or Login   kardeşim elbette buluşalım deneyebilirsin müsait zamanda. hem tct yi de denemiş olursun.

konu sahibi arkadaş !! takıyor muyuz yayları ? :)

mehmet_QV

Araca yapıcaklar listemde ilk sırada diyebilirim yaylar  :) Biraz maddi durumları ayarlayabilirsem ilk iş yaptırıcam.
Bu arada nerde taktırmamı tavsiye edersiniz var mı önerebileceğiniz bir yer??
2011 Giulietta 1.4 Multiair Distinctive

alisto

Araca yapıcaklar listemde ilk sırada diyebilirim yaylar  :) Biraz maddi durumları ayarlayabilirsem ilk iş yaptırıcam.

Ben bostancı sanayide carium da taktırdım. İhsan Usta taktı.
Önler biraz uğraştırıyor ama arkalar kolay. Yayların ucundaki plastik parçalara kadar hepsini özenle taktılar.

ertena

Sportivo'da taktırdım 10/10  :yukari-ok:

mehmet_QV

Haftasonu sonaxın yeni bir cilası aldım. Daha doğrusu ben yeni gördüm belki daha eskidende vardı. Sonax Extreme Polish & Wax diye gri kutulu bişey. Elle uygulanan bi cilaya göre iyi sonuç aldım. Tavsiye edebilirim.
Bu arada bide kil uygulaması yapmam lazım sanırım çünkü kaputta ve tavanda cila yaparken farkettim çıkmayan reçine tarzı lekeler var. Kil bunları çözer diye düşünüyorum. Kili nerden temin edebilirim tavsiyesi olan varmı?

krm1983

Maşallah pırıl pırıl. Keyifli sürüşler.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Alfadanadam

Ben valet pro'nın mavi kilinden memnun kalmıştım. Kaydırıcı olarak ta cila katkılı olmayan çok az şampuanla suyu karıştırın ve uygulanacak alana püskürtün. Ayrıca kaydırıcıya para vermeyin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

ucarozcan

:nazar: :nazar:
şahane gözüküyor.
diyecek laf yok araba on numara.  8)
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Tolga033

Maşallah. Çok ama çok güzel. :clover: :clover: :nazar: :nazar:

agucba

Muhteşem görünüyor. Giulietta'da en sevdiğim jantlarla beraber siyah çok güzel olmuş.
Kızımızın kırmızı arabalara olan düşkünlüğünü saymazsak ileride siyah Giulietta'mızın, hatta bunun aynısından, olmasını isterdim.

///////////////

mehmet_QV

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
You are not allowed to view links. Register or Login Eğer şimdiki aklım olsa gidip kırmızı giulietta alırdım  :) Hem siyahın bakımı çok zor hem kırmızı nedense gözüme daha hoş geliyo. Belkide siyahtan sıkıldığım içindir  :)

agucba

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
You are not allowed to view links. Register or Login Eğer şimdiki aklım olsa gidip kırmızı giulietta alırdım  :) Hem siyahın bakımı çok zor hem kırmızı nedense gözüme daha hoş geliyo. Belkide siyahtan sıkıldığım içindir  :)

:)

4 sene lacivert Giulietta, 15 sene koyu metalik yeşil Alfa 164 ve 10 sene siyah 145'ten sonra siyah Giulietta beni pek zorlamaz sanırım.
En kötü ihtimalle kirli kalır.  :)

///////////////

mehmet_QV

:)

4 sene lacivert Giulietta, 15 sene koyu metalik yeşil Alfa 164 ve 10 sene siyah 145'ten sonra siyah Giulietta beni pek zorlamaz sanırım.
En kötü ihtimalle kirli kalır.  :)

O zaman diycek bişey yok  :D