Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertena

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login başınız sağolsun

Eksik olmayın

ertena

başınız sağolsun..

7'nin de maşşallahı var.. Harika.

Teşekkürler. Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum.

ertena

Cuma günü (dün) teslim aldık :) Birkaç resim paylaşayım dedim. Çok keyifli alet.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Hakkında çok fazla bilgi sahibi olduğum bir araç değil ama ilk bakışta baya başarılı bir tasarımı var diyebilirim. Oranlar kusursuz, yüzeyler ve gölgeler çok iyi grafik boyutta (stop ve ızgara özellikle) ufak tefek geliştirmelere ihtiyacı var bence. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

fevkalbeser12

Cuma günü (dün) teslim aldık :) Birkaç resim paylaşayım dedim. Çok keyifli alet.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Maşallah çok yakışıklı be.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

snrakm

Cumleten sa arkadaslar.
Yakin zamanda oglum oldu arac lazimdi 159 lara baktim fakat butcem 43tl kadardi icime sinen bir 159 bulamadim bende gecici olarak Opel Astra hb 2013 model aldim arabam 17binde. Suan icin memnunum aklim hala 159da. Butcem 50den fazla oldaydi hic dusunmeden alfa alirdim ama 43e icime sinen bir alfa bulamadim. Onumuzdeki eylule kadar opelle devam edecgim ve o zmn kadr biraz para biriktirip temiz bi alfa alicam. Opel kendi kanimca guzel ama aklim hala o 159 farlarinda. Opel almis olsam alfa svgim azalmadi hala aranizdayim ve buraya alfamla fotomu aticam ins ilerlerleyen zamanlarda herkes hayirli aksamlar

E.Ç.M. (MiTongin)

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Opel markasina hiç ısınamadım ben açıkçası. Alfa ile alakası yok benim gözümde. ( son modelleri bilemiyorum tabi ) umarım hayallerinize kavuşursunuz  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

alperuzi

Benim de yapmış olduğum birşey, 159 almadan önce 6-7 seneye yakın Vectra kullandım. Şu anda çok memnunum :)

wolkanku

en güzelini yapmışsınız.

benim gibi; 159'a 3 yıl binip sonra insignia alıp binbir pişmanlık yaşayıp 2 ayda satıp brera alma yoluna gitmemiş oldunuz :)

önce astrayı tecrübe etmeniz iyi olacak şakasız söylüyorum..159'a geçtiğinizde neden 159 satılmaz daha iyi anlayacaksınız :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ertena

Cumleten sa arkadaslar.
Yakin zamanda oglum oldu arac lazimdi 159 lara baktim fakat butcem 43tl kadardi icime sinen bir 159 bulamadim bende gecici olarak Opel Astra hb 2013 model aldim arabam 17binde. Suan icin memnunum aklim hala 159da. Butcem 50den fazla oldaydi hic dusunmeden alfa alirdim ama 43e icime sinen bir alfa bulamadim. Onumuzdeki eylule kadar opelle devam edecgim ve o zmn kadr biraz para biriktirip temiz bi alfa alicam. Opel kendi kanimca guzel ama aklim hala o 159 farlarinda. Opel almis olsam alfa svgim azalmadi hala aranizdayim ve buraya alfamla fotomu aticam ins ilerlerleyen zamanlarda herkes hayirli aksamlar
Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda 159'a kavuşmanızı diliyorum

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ku2

Arkadaşlar..Aracımız hala satılık.
2006 Audi A4 Quattro, 2.0 TFSI, Turbo, 200 bg, 280 nm tork, Manuel, 6 ileri

Çevrenizden ilgilenen olursa ilanı paylaşabilirsiniz.
Çok teşekkürler.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Rotweiler

Maşallah çok yakışıklı be.

İşte beklenen hareket. Selim abiden öce sen :D Ulan Selim abi çıktı ya la, nick değiştirmiş AHAHAHHAHAAH
Abi kesene bereket!
Çok merak ediyorum bu aletin sürüşünü gidişini. Acayip niyetliyim bunu almaya. Bi test edemedim. bana objektif olarak bi özelden şimdiki tüketimini, devir bandını, egsoz sesini vs kısaca her şeyi bi yazabilirsen, bir de 17sinde Ankara'dayım bi aracı gösterebilirsen, dile benden ne dilersen :D
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Doğa Tosun

İşte beklenen hareket. Selim abiden öce sen :D Ulan Selim abi çıktı ya la, nick değiştirmiş AHAHAHHAHAAH
Abi kesene bereket!
Çok merak ediyorum bu aletin sürüşünü gidişini. Acayip niyetliyim bunu almaya. Bi test edemedim. bana objektif olarak bi özelden şimdiki tüketimini, devir bandını, egsoz sesini vs kısaca her şeyi bi yazabilirsen, bir de 17sinde Ankara'dayım bi aracı gösterebilirsen, dile benden ne dilersen :D
hani 330ci alacaktık, sen ben Erkay Abi dönecektik ufuktepe'de bağlum'da ?...
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Rotweiler

You are not allowed to view links. Register or Login Paraya kıran girmedi ya olm?
Ufuktepe is our second home. Her türlü döneriz :D
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

GooSe

3 yıl 147 selespeeden , 4 ay linea 1.6 lounge dan sonra  bugün fiat egea 1.6 multijet lounge umu teslim aldık. Araç beklediğimden daha iyi çıktı direksiyon ve yol tutuş ve sürüş pozisyonu olarak lineadan sonra tam bir devrim olmuş. Tabi ki bir alfa değil ama şartlar bizi oraya sürükledi :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Utku

3 yıl 147 selespeeden , 4 ay linea 1.6 lounge dan sonra  bugün fiat egea 1.6 multijet lounge umu teslim aldık. Araç beklediğimden daha iyi çıktı direksiyon ve yol tutuş ve sürüş pozisyonu olarak lineadan sonra tam bir devrim olmuş. Tabi ki bir alfa değil ama şartlar bizi oraya sürükledi :)

Hayırlı You are not allowed to view links. Register or Login süredir station wagon bakıyordunuz diye aklımda kalmış, denk gelmedimi ?
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

GooSe

Sormayın  insignia sw bakıyordum iki arac baktım ilki ben karar verene kadar satıldı ikincide de içine sinmedi. Sonra yakıtla korkuttular 2.0cdti için bütçe yetmiyordu.  Egeayı da bayi çok uyguna bıraktı. Bir de sıfır araç olmasının cazibesine kapıldık. 

ku2

Hayırlı olsun Egea.. :)
Egea'nın SWsi de gelecek yakında.

--

repla

Babamın anısını yaşatmak adına tuttuğum aracım.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Başınız sağolsun.

Royal Park'ta mı oturuyorsunuz?
verba volant scripta manent

ku2

Arkadaşlar..Aracımız hala satılık.

Fiyat: 51.950 TL
2006 Audi A4 Quattro, 2.0 TFSI, Turbo, 200 bg, 280 nm tork, Manuel, 6 ileri

Çevrenizden ilgilenen olursa ilanı paylaşabilirsiniz.
Çok teşekkürler.

--

Jakomo

156SWSS'ye kuma başlığını kapatabilirsiniz mesajı gittiğine göre yeni kuzuy buraya koyabiliriz artık: Daha GT satılmadan önce arayış başlamıştı ve oldukça zorlandım zira hem coupe, hem min. 2 litre motor beklentisi, tarz, dayanıklılık, sağlamlık ve farklı lezzetler beklentisi bizi buluşturdu. Bu sonuca ayrıca çok sevdiğim ve babamın yerini dolduran bir büyüğümün oğlunun lafı ''bir eve 2 Alfa fazla'' ve de bazı insanlara olan kırgınlığım ve kızgınlığım da etken olmadı değil (selam olsun sana You are not allowed to view links. Register or Login Hakan Şenyıl ve Kutay şenyıl). Kuzu bulunduktan sonra kendi işlerine ve okuluna rağmen tamı tamına 1 haftasını bana ve yeni coupe' ye harcayan, sinirli almanın yeni '' HÂMİ' Sİ '' ve de tüm samimiyetimle söylemekteyim yeni ''KARDEŞİM'' sevgili You are not allowed to view links. Register or Login ' a sizlerin huzurunuzda' da tekrar tekrar binlerce kez teşekkürlerimi sunmak isterim. Onun sayesinde bu süreç hem çok daha kolay, keyifli ve sonucu' da mükemmel geçti....

Gelelim yeni oyuncağıma:

Kendisi benim gibi alman, 1995 doğumlu, 2 litre 155 beygir, fabrika çıkışlı M paket ve M süspansiyon sistemli, düz vites, arkadan tırmalayan ama hala kendini genç hisseden ve sanan bir yaşlı kurt....
2 hafta önce eve geldi ve ilk olarak kendisini ufak tefek toparkadık, yine ayağa kaldırdık (kısa ve sert yaylardan kurtararak ayaklandırdık), yeni ayakkabıları aldık ve ufak tefek düzeltmelere başladık.... Nihayet dün ilk etabı tamamlamış olmanın rahatlığı ile bugün üstünkörü bir temizliğe giriştik ama yaz' a hazırlamak için hem vaktimiz var, hem içerisinde 1az işlerimiz var.
İlk görüntülerimiz ahanda şöyle:

Daha yapılacak işlerimiz var bunları' da adım adım sizlerle tabii ki paylaşacağım...

Selamlar,
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

cem meric

Allah kaza bela vermesin Cemal Abi,
Bizde de bi e36 var şuan :) yavrusu gibi olacak ama [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Güzel günlerde güle güle kullanın

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login hayırlı olsun abi

Ankaraya gel bize haber verme alacağın olsun abi

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login canım abim benim, rica ederim. Senin memnuniyetim benim için en güzel teşekkür. Alman kurdunu tekrardan keyifli, kazasız belasız kullan inşallah. E36 oldu mu, benim için uğraş olmaktan çıkıyor, hele bide abimin arabası olunca kendi arabam gibi uğraştım keyif alarak. :)

Maşşallahı var talibi de çok. Ankara'da Cemal Abi'yi zor bekledik, polis bile durdurup satılık mı diye sordu. Motoru, yürüyeni, çizgileri muhteşem.    8)

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Tolga033

Maşallah. Hayırlı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jakomo

You are not allowed to view links. Register or Login vallahi haklısın ama inan o pazar sağolsun Doğa beni h.limanından aldı, Kafes'de sevgili dostum You are not allowed to view links. Register or Login Selim ile 2-3 saat oturduk sonra ben istanbul' a döndüm... Yolda' da son Ankara Bomba eylemi ile hevesim kursağımda kalmıştı Oğuz ama söz yine geleceğim ve sana'da uğrayıp kahveni yudumlarım... You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim sen satılık mı diye uğraştın bana'da sürekli aynı soru geliyor, şu ana kadar 2 kişi sordu bile ama cvp belli: henüz değil, satılığa çıkarsam bile gideceği adres belli !! TEkrar sağol o kadar uğraştın koşuşturdun, Allahtan zevklerimiz ortak yaptığım değişiklikler senden olumlu tepki alıyor  >:D >:D
You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkürler
You are not allowed to view links. Register or Login Estağfurullah yavru ne demek..... :yukari-ok:
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB