Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tughan

Cemal abim hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan. Efsane kasayı almışın, satma sakın sakla derim  :nazar:
Tuğhan.
156 Selespeed

wolkanku

cemal abi alet çok güzel duruyor.
sadece turuncu sinyalleri beyaz olanlara çevir (piyaasda satılan şeffaf camlı dandirik olanlar değil, orjinal buzlu camlı beyazlar) , daha da dokunma.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

FB10ur

Hayırlı olsun Cemal abi maşallah çok diri duruyor.
Ellerinde yeniden doğacağına eminim.

depeche101

Ahahah You are not allowed to view links. Register or Login ters köşe yaptın . Hayırlı olsun kardeşim  :nazar:

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login ..Cemalcim tekrar hayırlı olsun :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Jakomo

Çok teşekkür ederim You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login ki Doğa'dan sonra ilk sen gördün ve o gün de beğenini ifade ettin... Evet biraz öyle oldu ve aslında o gün konuştuğumuzda hiç' de öyle bir ters köşe yapma niyetinde değildim hatırlıyorsam hedef'de belli idi ve makina da hazırdı ama şartlar ve bazı olaylar - kişler beni buna biraz itti You are not allowed to view links. Register or Login dostum. Sonuçta SWSS hala duruyor ve sadece kuma olan coupe'ler değişti  ;) ;) ;) Ama bakalım daha neler değişecek !!!!
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login  Volkan hayırlı olsun bence senin için ısmarlama gömlek gibi oldu, bir ara yazamasamda sicrocco rz falan dedim Volkanı da kaybettik yazık ediyor kendine ama geç olmadan doğruyu bulmuşsun

Selim Bey You are not allowed to view links. Register or Login on numara bir hareket daha sizden çok subaruyu tebrik etmek lazım sizin gibi subaruya gönel vermiş sw cileri ortada koymayacak bir başyapıt yaptılar. araç ilk çıktığında elimde iyi bir nakit vardı You are not allowed to view links. Register or Login  ve You are not allowed to view links. Register or Login  ile incelemeye gittik kalitesine gerçekten hepimiz hayran kalmıştık tasarımda nefes kesici bir sw daha fazla seksi olamaz ayrıca subaru trnin satış politikası da bu tip az satınlan arabalar için muazzam aam diyorki kardeş herşey benden sen sadece rengini seç keyfine bak. arabayı tek eleştirdiğim nokta ise kokpit biraz daha güncel bir tasarıma sahip olsaydı beni daha çok mutlu ederdi kötü mü değil ama son tanıtılan yeni nesil araçlar yanında sanki biraz demode gerçi bu durum tüm japonlar için geçerli mesela en son qashgaiye de bakmıştım ondan doubledin orjinalde olsa aynı subaru gibi sanki sonradan takılmış gibi çalışıyor yani araç ile hiç bir bağlantısı yok onun yerine 2. bir bilgi ekranını tercih ediliyor tabi tercih meselesi
neyse tekrardan hepinize hayırlı olsun.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login  Volkan hayırlı olsun bence senin için ısmarlama gömlek gibi oldu, bir ara yazamasamda sicrocco rz falan dedim Volkanı da kaybettik yazık ediyor kendine ama geç olmadan doğruyu bulmuşsun

Selim Bey You are not allowed to view links. Register or Login on numara bir hareket daha sizden çok subaruyu tebrik etmek lazım sizin gibi subaruya gönel vermiş sw cileri ortada koymayacak bir başyapıt yaptılar. araç ilk çıktığında elimde iyi bir nakit vardı You are not allowed to view links. Register or Login  ve You are not allowed to view links. Register or Login  ile incelemeye gittik kalitesine gerçekten hepimiz hayran kalmıştık tasarımda nefes kesici bir sw daha fazla seksi olamaz ayrıca subaru trnin satış politikası da bu tip az satınlan arabalar için muazzam aam diyorki kardeş herşey benden sen sadece rengini seç keyfine bak. arabayı tek eleştirdiğim nokta ise kokpit biraz daha güncel bir tasarıma sahip olsaydı beni daha çok mutlu ederdi kötü mü değil ama son tanıtılan yeni nesil araçlar yanında sanki biraz demode gerçi bu durum tüm japonlar için geçerli mesela en son qashgaiye de bakmıştım ondan doubledin orjinalde olsa aynı subaru gibi sanki sonradan takılmış gibi çalışıyor yani araç ile hiç bir bağlantısı yok onun yerine 2. bir bilgi ekranını tercih ediliyor tabi tercih meselesi
neyse tekrardan hepinize hayırlı olsun.

Çok teşekkürler :))
Oldukça memnunuz Levorg'dan... Çok yönlü bir araç. Eşim günlük kullanıyor. Akşam, haftasaonu, vs..bir yere topluca gidiyorsak ben geçiyorum direksiyona :)
Haftaiçi hep Giu dizel :) kullanıyorum.

--

wolkanku

teşekkürler Mehmet Ali Abi, düzeni oturtana kadar biraz zorluyor beni şimdilik ama, istediğim düzeni kurabilirsem düşünmeden satmayacağım bu sefer :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Jakomo

o gün bize getirmedin ya kendilerini, alacağın olsun You are not allowed to view links. Register or Login

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

murat

You are not allowed to view links. Register or Login hayırlı olsun Cemal, kazasız belasız
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ku2

o gün bize getirmedin ya kendilerini, alacağın olsun You are not allowed to view links. Register or Login

Geliriz bi ara İstanbul'a..rakı-balık-meze-levorg..
--

tughan

Geliriz bi ara İstanbul'a..rakı-balık-meze-levorg..

çağırmayı unutmayın :)
Tuğhan.
156 Selespeed

Jakomo

Geldiğin zaman Rakı-Balık-Meze-Levrog-BMW yaparız demek istedin herhalde You are not allowed to view links. Register or Login....
Haber veririm merak etme You are not allowed to view links. Register or Login .....
Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login 

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

FB10ur

Selam arkadaşlar alfaya kısa bir ara verdik bildiğiniz gibi buda bizim ufaklık İbiza sc :) yapılması gereken işlemlere detaylı temizlik ile başladık bile en yakın Zaman'da sislerin üzerindeki filmden kurtulacağım :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login ön panjur piano black , arkadaki ibiza yazısı sökülmeli kardeşim :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login ön panjur piano black , arkadaki ibiza yazısı sökülmeli kardeşim :)

Kardeşim ön tarafa bal peteği panjur arayışlarım var eğer bulamazsam aynalarla beraber şuanki ızgarayı piano black yapacağım :)
Arkadaki yazıyı sökmek aklımdaydı bir önceki araçtan dolayı ama geçen bir tane gördüm sökülmüş halini buzdolabı gibiydi kanka ama gözüme batmıyor değil :)

Doğa Tosun

Ben de farlara yönelirdim sanırım :) siyah zemin ve mercek
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

FB10ur

Ben de farlara yönelirdim sanırım :) siyah zemin ve mercek

Farlarla ilgili düşüncem var fakat 6.ayda muayenemiz var sanırım ondan sonra işlemini gerçekleştirebilirim. İlker kemal ile görüştüm bile :)

Gouki

Tolga033

kuti147

34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

salihyksk

You are not allowed to view links. Register or Login da görünce ağzımın suyu iyice aktı ama malesefki bir alfa romeom yok acaba buna taktırsam nasıl olur baya farklı duracagına eminim ama olumlu yöndemi bir farklılık olur olumsuz yöndemi bilemedim çakma bir alfa romeo olur sanırım  :D ( fotoğraf sanal modifiye ) :)

gurkanlale

İş için kullandığım Fiat Doblo Cargo Maxi 1.3Mjet, Yeni kasa Fiat Doblo Cargo 1.3Mjet, Mitsubishi L200 Panelvan, Ford Connect T220 Cargo..

Gazete Dergi dağıtımı yapıyoruz bunlarla. Haliyle ağır yükler taşıyoruz. L200 gerçekten çok sağlam ve sorunsuz bir araç. Sucuların daha çok rağbet etmeleri bundan olsa gerek. Fiat Doblo ise en dayanıksız olanı.. Bilmem biliyor musunuz ama Mito örneğin çok fazla ortak parçaya sahip!!  :p
Drive Tastefully..