Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Geleneksel Ankara Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertcancagla

Yeni giu icin brunch veriyorlarmis :D

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login
Doga kiskandinmi Sercanin beni senden daha cok sevmesini:P:D puhahahaha:D
Estağfurullah. Ben hikmet abimle giderim, sefa abimle giderim, ali abimle giderim, mali abimle giderim. Sercan izin alamaz zaten eker seni cumartesi  :))
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ssg

Estağfurullah. Ben hikmet abimle giderim, sefa abimle giderim, ali abimle giderim, mali abimle giderim. Sercan izin alamaz zaten eker seni cumartesi  :))
Sen izin aldın mı :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

mertcancagla

Sen izin aldın mı :D
Yaa yok nerdeee izin alacak:D

Gouki

furkan_topay

Buna forumca katılsak ayıp olur mu ya ? Test sürüşüne gitmiştim ben ama toplu bir etkinlik olursa güzel olur
Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

ertena

Sabah 9'da cam fitili değiştirmeye randevu almıştım brunch ilaç gibi geldi

cem meric

Akota ya giden var mı?
Kaç gibi gidilecek ??

ufuksrl

Yarım saat sonra orda olacağım. 06u2530

sbk0655

h.t

15-20 dakikaya ordayım bende

Sent from my iPhone using Tapatalk

alihsans

Oradaydık.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

muğlalı

Çok güzel bir organizasyondu akotaya ve gelen herkese Teşekkürler sadece bu aile için bile alfadan vazgeçilmez.

sefalet

Ya ben geldim ama kimseyi tanimadigim, kim kimdir, kim forumdandir bilemedigim icin oyle bi bakindim ciktim. Umarim bir dahaki sefere baska bir organizasyonda forumdan arkadaslarla tanisma firsatim olur.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)

ku2

Kimsede seni tanımıyor Sefalet. Keşke yazsaydın buraya ben gelicem.. Ama kimseyi tanımıyorum. Nasıl buluşuruz falan diye. Neyse .. Bir dahaki buluşmaya gelirsin. :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

sefalet

Basligi okudum, tam yazacaktim ki telefonun sarji bitti. Sarj aleti de arabada degildi. Bu sefer nasip degilmis kimseyle tanismak demek :)

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login Perşembe akşamı maça oynamaya ya da izlemeye gelin en azından bir kısmımızla tanışırsınız :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

sefalet

You are not allowed to view links. Register or Login Perşembe akşamı maça oynamaya ya da izlemeye gelin en azından bir kısmımızla tanışırsınız :)
Davetiniz icin tesekkur ederim. Futbolla pek aram yok ama izlemeye gelirdim. Ama yarin sabah Istanbul'a gidip haftasonu evi Ankara'ya tasiyarak donecegim. Sonraki maca gelmek isterim ama.

ssg

Davetiniz icin tesekkur ederim. Futbolla pek aram yok ama izlemeye gelirdim. Ama yarin sabah Istanbul'a gidip haftasonu evi Ankara'ya tasiyarak donecegim. Sonraki maca gelmek isterim ama.

Seve seve bekleriz forumda konusu mevcut You are not allowed to view links. Register or Login :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

h.t

Merhabalar ,
Uzun zamandır topluca bir araya gelemedik. Bunun için herkese uygun bir zamanda iftar yemeği düzenleyelim diyoruz. Yer ve zamanı birlikte konuşarak karar verebiliriz :arkadasim:

ssg

Aynen abi iyi olur bayadır buluşmadık. Aslında ruhsatların durumuna göre toplanabiliriz. İki iş bir arada çıkar.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

OğuzCanAlantor

Merhabalar ,
Uzun zamandır topluca bir araya gelemedik. Bunun için herkese uygun bir zamanda iftar yemeği düzenleyelim diyoruz. Yer ve zamanı birlikte konuşarak karar verebiliriz :arkadasim:

+1

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login unutulanları taglayalım :D

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

blackgear

Dostlar, yarın akşam itibari ile İstanbul' dayım. Dönüş kuvvetle muhtemel 20 Haziran. O tarihten sonra olursa ne ala, katılırım. Ama erken olursa, gelmem mümkün gözükmüyor.

Selamlar.. :)

halil

evet iyi olur.hem iftar yemeği,hem deri ruhsat kabı dağıtım töreni.ikisi bir arada.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A