Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
İş için kullandığım Fiat Doblo Cargo Maxi 1.3Mjet, Yeni kasa Fiat Doblo Cargo 1.3Mjet, Mitsubishi L200 Panelvan, Ford Connect T220 Cargo..

Gazete Dergi dağıtımı yapıyoruz bunlarla. Haliyle ağır yükler taşıyoruz. L200 gerçekten çok sağlam ve sorunsuz bir araç. Sucuların daha çok rağbet etmeleri bundan olsa gerek. Fiat Doblo ise en dayanıksız olanı.. Bilmem biliyor musunuz ama Mito örneğin çok fazla ortak parçaya sahip!!  :p
punto deseydin bari  :o :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Sercan Keklik

İş için kullandığım Fiat Doblo Cargo Maxi 1.3Mjet, Yeni kasa Fiat Doblo Cargo 1.3Mjet, Mitsubishi L200 Panelvan, Ford Connect T220 Cargo..

Gazete Dergi dağıtımı yapıyoruz bunlarla. Haliyle ağır yükler taşıyoruz. L200 gerçekten çok sağlam ve sorunsuz bir araç. Sucuların daha çok rağbet etmeleri bundan olsa gerek. Fiat Doblo ise en dayanıksız olanı.. Bilmem biliyor musunuz ama Mito örneğin çok fazla ortak parçaya sahip!!  :p

Doblo bizim Halk aracımız bir yerde Eski Toros 12 gibi bişey kayınçomun doblosu yoksa aile sohbetlerinde edilecek muhabbetin tadı tuzu yok dobloyu sevelim sahip cıkalım :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

gurkanlale

Doblo bizim Halk aracımız bir yerde Eski Toros 12 gibi bişey kayınçomun doblosu yoksa aile sohbetlerinde edilecek muhabbetin tadı tuzu yok dobloyu sevelim sahip cıkalım :)

Dobloyu sevip sayıyoruz abi onda sıkıntı yok da bizim iş biraz ağır geliyor Dobloya  :D
punto deseydin bari  :o :lol:

>:D
Drive Tastefully..

hi_cazz

Cam filmimiz ve kaput koruma filmimiz tamamlandı. Arkadaki model numarasınıda iptal etmiştim. Mühürlü app plakalarımızıda taktık.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login mis gibi :)
yeni c gerçekten aklın mantığın otomobili...güzel, estetik, donanımlı, lüks,sessiz, konforlu, sportif. resmen sürücünün istediği her  kutucuğa tik atıyor. yan koltukta oturmak bile çok keyifli.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login mis gibi :)
yeni c gerçekten aklın mantığın otomobili...güzel, estetik, donanımlı, lüks,sessiz, konforlu, sportif. resmen sürücünün istediği her  kutucuğa tik atıyor. yan koltukta oturmak bile çok keyifli.

Haklısın Volkan. Aklımda sadece 2 şey kaldı bu araç için. Orjinal Bagaj üstü karbon spoiler. Birde airmatik almadığıma köpek gibi pişmanım. Varsın bozulunca garanti karşılamasın. Zaten o bozulana kadar araç en az 70-80k km'yi bulurdu. Oda en az 5-6 yıl demek benim için.

Şimdilik yükseklik için birşey yapamam garantiden dolayı ama garanti sonrası kw coil düşünüyorum.

wolkanku

Haklısın Volkan. Aklımda sadece 2 şey kaldı bu araç için. Orjinal Bagaj üstü karbon spoiler. Birde airmatik almadığıma köpek gibi pişmanım. Varsın bozulunca garanti karşılamasın. Zaten o bozulana kadar araç en az 70-80k km'yi bulurdu. Oda en az 5-6 yıl demek benim için.

Şimdilik yükseklik için birşey yapamam garantiden dolayı ama garanti sonrası kw coil düşünüyorum.

halit C'nin direksiyon yumuşaklığı, geri bildirimi ve hassasiyeti tam kararında. coil bunu bir tık ileriye götürür bilemiyorum.
süspansiyonun çukurlardaki sönümlemesi de çok başarılı, bir tek tümseklerde bir tık daha iyi olabilirdi dedirtiyor, ama onun dışında coil gerektirecek bir durum yok bana kalırsa. merc'lerin yüksekliği zaten ideal oluyor. içinde 1 kişi varken -3 yaylı 159 kıvamında duruyor.
zamanı gelince tekrar değerlendiririz coil'i bence. emin ol 159'daki coil tecrüben gibi , gece-gündüz farkı olmayacaktır.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

halit C'nin direksiyon yumuşaklığı, geri bildirimi ve hassasiyeti tam kararında.
çukurlardaki sönümlemesi de çok başarılı, bir tek tümseklerde bir tık daha iyi olabilirdi dedirtiyor, ama onun dışında coil gerektirecek bir durum yok bana kalırsa. merc'lerin yüksekliği zaten ideal oluyor. içinde 1 kişi varken -3 yaylı 159 kıvamında duruyor.
zamanı gelince tekrar değerlendiririz coil'i bence. emin ol 159'daki coil tecrüben gibi , gece-gündüz farkı olmayacaktır.

Arkaya dediğin gibi 1 kişi oturdumu ya da bagajda ağırlık yapacak bişeyler oldumu görüntü süper oluyor. Yalnız arka süspansiyonlar bildiğin sesli çalışıyor ya da bagajdaki halı ses yapıyor anlayamadım bir türlü.

ucarozcan

Araba mı çok beyaz plaka rengi mi koyu çözemedim. :)
Maşallah uçak gibi duruyor.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

hi_cazz

Araba mı çok beyaz plaka rengi mi koyu çözemedim. :)
Maşallah uçak gibi duruyor.

Xperia Z3

Araba bildiğin kutup beyazı Özcan. Teşekkür ederim.

Doğa Tosun

Alet nalet. Maşşallah

Abi beyazdan hevesini alırsan gel şunu lacivert yapalım. Showroom'da vardı amg lacivert, hasta oldum
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

balesanist

Kazasız belasız inşallah.Plaka çerçevesi siyah olmasa daha iyi olabilir gibi, denemek lazım.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

hi_cazz

Alet nalet. Maşşallah

Abi beyazdan hevesini alırsan gel şunu lacivert yapalım. Showroom'da vardı amg lacivert, hasta oldum

Doğa beyazdan illaki sıkılırım ama lacivert yapmıcam.
Bu renk yaparım yaparsam.

Kazasız belasız inşallah.Plaka çerçevesi siyah olmasa daha iyi olabilir gibi, denemek lazım.

Plaka çerçevesiz olunca sevmiyorum hiç. Daha önce denemişliğim var.

h.t

Ufak dokunuşlarla iyice güzelleşmiş , maşallah..
Ben hala plakalıklara bile dokunmadım , boya koruma dışında bişey yaptırmadım :D
C gerçekten güzel alet , cla dan sonra geçmek istiyorum bende

hi_cazz

Ufak dokunuşlarla iyice güzelleşmiş , maşallah..
Ben hala plakalıklara bile dokunmadım , boya koruma dışında bişey yaptırmadım :D
C gerçekten güzel alet , cla dan sonra geçmek istiyorum bende

Hürcan o plakalıklarla bende baya dolandım. Havalar soğuk olunca arabaya dokunasım gelmedi hiç.

OğuzCanAlantor

hi_cazz

Maşallah alet Ateş ediyor :)

Yıldız candır  :nazar:

Eyvallah kardeşim. Sağolasın.

h.t

Eyvallah kardeşim. Sağolasın.

Bir yıldız daha mı geliyor forumumuza yoksa :))

hi_cazz

Bir yıldız daha mı geliyor forumumuza yoksa :))

h.t

Hürcan o plakalıklarla bende baya dolandım. Havalar soğuk olunca arabaya dokunasım gelmedi hiç.

Kış vakti hiçbişey yapası gelmiyor insanın arabaya abi benim giu yada el atmam lazım daha ufak tefek kozmetik sıkıntıları vae

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

hi_cazz

Kış vakti hiçbişey yapası gelmiyor insanın arabaya abi benim giu yada el atmam lazım daha ufak tefek kozmetik sıkıntıları vae

Havalar ısındıkça halloluyor Hürcan. Yaparsın artık yavaş yavaş.

Maşallah  :nazar: :yukari-ok:

Sağolasın.

gurkanlale

Şirkette genel olarak kullandığım ise peguot 301 68 bg en boş paket ama hafifliğinden midir bilmem ya da yeni motor teknolijeleri (daha tam alışamadım) 160 170 bana mısın demiyor dere tepe bayır gidiyor beni çok şaşırtıyor ama hiç güven veren bir araba değil. Makina montajına uzun yola giden montaj ekibinde ki arkadaşların kullandığı 1.2 symbol var o bile daha çok güven veriyor.

Evet, artık gitmeyen araba kalmadı gibi, bu da güvensizlik yaratıyor. Dikkat etmek lazım.
Drive Tastefully..

Kaan

Evet, artık gitmeyen araba kalmadı gibi, bu da güvensizlik yaratıyor. Dikkat etmek lazım.

Gerçekten öyle. Artık tüm arabalar kısa sürede yüksek sayılabilecek süratlere çıkabiliyor. Özellikle Fransız grubunun güven vermediğini düşünüyorum ben de. İşyerinde benim de kullandığım bir 301 mevcut. Hızlanması süper ama yoldan çıkıcam diye tırsmıyor değilim. 2 den 3 e atarken pati çekebilen bir araç 301. Ama hızlandıkça kafadan sağa sola çekiyor. Aman dikkat  :D
1 hayal
5 duyu
6.his

Utku

Fransız grubu güven vermiyor demeyelim lütfen, 508 sahipleri alınmasın  :p
301 pejoysa 508 mercedes ayarında inanın.

Geçenlerde bir hafta c elyse kiraladım, 301 le aynı araba zaten.
a noktasından b noktasına en ekonomik şekilde gitmek için yapılmış bir teneke olduğunu düşünüyorum.
araç 2015 model, en dolu denen exclusive paketti.Buna rağmen yakıtı ve düz yolda performanslı gidebilmesi dışında ( ki bunun da sebebi hafiflik ve PSA grubunun çok başarılı motoru ) hiç bir artısı yoktu.

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic