Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ADANA'dan GTV V6

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackgear

Uuuuu babyyyy!.....  :yukari-ok: :alkis: :clover: :nazar:

01hakan

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

COURE SPORTİVO

ealprsln

Vela Vela Vela Vela..........
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

admin

Simetrik monte edilmiş bir çift egzoz ucu şart.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

h.t

Maşallah , çok güzel olmuş. :nazar:

Sent from my iPhone using Tapatalk

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
Simetrik monte edilmiş bir çift egzoz ucu şart.

+1
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

01hakan

Beyler Aradığım Jant bu ve buldum Bunu Takacağım Nasıl
COURE SPORTİVO

ealprsln

renk tonunu tuturabilirsen gayet güzel  :yukari-ok:
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Kurzuk

Ben orjinalden yanayım. Tabii ki buna kötü diyemem ama bu jant bu arabayı hak etmiyor bence.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

OğuzCanAlantor

Maşallah çok güzel olmuş ama bir kaç eksiği kalmış.

Egzozların kafa boyutları büyümeli ve değişmeli.

Jantlar değişmeli

Döşeme bordo deri olursa güzel olur.

ve yeni tip 3 kollu direksiyon  :yukari-ok:

01hakan

Maşallah çok güzel olmuş ama bir kaç eksiği kalmış.

Egzozların kafa boyutları büyümeli ve değişmeli.

Jantlar değişmeli

Döşeme bordo deri olursa güzel olur.

ve yeni tip 3 kollu direksiyon  :yukari-ok:
3 kollu alinali 1 yil olcak daha takilmadi egzozlara bakilacak içi komple kirmizi deri yapilacak
COURE SPORTİVO

gurkanlale

Siyah çok yakışmış, eklerle de tamamlamış. Maaşallah diyelim. :nazar:

1- Daha geniş egzoz
2- Orjinal jant

Bu ikisi olmalı fikrindeyim.

Drive Tastefully..

Kaan

Abi bence kırmızı deri işine hiç girme. Siyaha bej deri de yakışıyor. Kendin mevcut derilere güzel bir bakım yap geç. Egzos uçlarını halledersin iş değil onlar ama deri döşemeye harcayacağın kaynak ile orjinal jant bak derim. Resimdeki jantlara göre orjinal jant ile gtv 2 gömlek daha güzel görünecektir.
1 hayal
5 duyu
6.his

01hakan

Ben orjinalden yanayım. Tabii ki buna kötü diyemem ama bu jant bu arabayı hak etmiyor bence.
Bugün tam önümden geçtiniz makina o kadar diriki illaki bir buluşma isteriz tarım il müdürlüğünün önünden geçerken gördüm bende hem orda lojmanlarda oturuyorum hemde çalışıyorum gelip bi çayımı için beklerim

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

Volk02

Jant çok güzel ama olmuşken tam olsun diyosanız orjinal takın. Bu araba orjinal jantı hak ediyo. Egzoz ve deri döşemeden sonra hele elzem olur
La Meccanica Delle Emozioni 🏁

octinum

Valla o kadar çok karıştım ki utanmaya başladım ama, jantlara Vela Vela Vela diye bağırıyorum ben de oturduğum yerden. :)

Kırmızı deri işine bence de hiç girmeyin. Koyu renk arabada açık renk deri çok şık duruyor. Hem orijinal kaliteli derinin ayarında deri bulunacak mı, o işçilik sağlanacak mı? Deri tamiratı gerekiyorsa beraber bakarız benimkinin de deri tamiratına ihtiyacı var.

Egzoz çıkışları ise kolay iş. :)

Kurzuk en meşgulümüz, ona müsait zamanı bulursak buluşuruz. :)

ykilinc

Bence de 17 teledial ya da vela :) koltuklar su an orjinal halde mi?, orjinal rengi mi bu koltuklarin...

01hakan

Bence de 17 teledial ya da vela :) koltuklar su an orjinal halde mi?, orjinal rengi mi bu koltuklarin...
Evet ama kırmızı deri çok iyi oluyor hoş duruyor ondan yoksa derisinde hiçbişey yok

COURE SPORTİVO

01hakan

Valla o kadar çok karıştım ki utanmaya başladım ama, jantlara Vela Vela Vela diye bağırıyorum ben de oturduğum yerden. :)

Kırmızı deri işine bence de hiç girmeyin. Koyu renk arabada açık renk deri çok şık duruyor. Hem orijinal kaliteli derinin ayarında deri bulunacak mı, o işçilik sağlanacak mı? Deri tamiratı gerekiyorsa beraber bakarız benimkinin de deri tamiratına ihtiyacı var.

Egzoz çıkışları ise kolay iş. :)

Kurzuk en meşgulümüz, ona müsait zamanı bulursak buluşuruz. :)
Buluşalım gidelim benim dostum var doşemeci hem uygun hemde istedigin kalitede yapar bi buluşalim gideriz
COURE SPORTİVO

ykilinc

Evet ama kırmızı deri çok iyi oluyor hoş duruyor ondan yoksa derisinde hiçbişey yok

Orjinal koltuk renginin bu oldugunu düşünmüyordum. Değişmiş olabilir mi önceki sahibinde falan. Şasi nosundan falan renk kombinasyonuna ulaşılabiliyordu. Arastirin bence. Bu arada taba rengi yada koyu bordo guzel olabilir

octinum

Buluşalım gidelim benim dostum var doşemeci hem uygun hemde istedigin kalitede yapar bi buluşalim gideriz

Önce buluşup tanışıp bir çay kahve içmeyi bir becerelim de. :) Teşekkür ederim. Zamanı gelince muhakkak danışırım.

Niyeyse bu ara bir türlü çıkamadım ben de. İşyerinde üç Alfista dostumuz daha var, onlarla bile bir araba başı muhabbet olsun denkgetiremiyoruz. Yine kurzuk'la kaç ay oldu hala görüşeceğiz, bizim kız 5 aylık oluyor daha göremedi. Çayımızı içelim sohbetimizi yapalım da, koltuk işi sonraya kalsın ziyanı yok. :)

krm1983

Alfa da ben de orjinal jant diyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

01hakan

Önce buluşup tanışıp bir çay kahve içmeyi bir becerelim de. :) Teşekkür ederim. Zamanı gelince muhakkak danışırım.

Niyeyse bu ara bir türlü çıkamadım ben de. İşyerinde üç Alfista dostumuz daha var, onlarla bile bir araba başı muhabbet olsun denkgetiremiyoruz. Yine kurzuk'la kaç ay oldu hala görüşeceğiz, bizim kız 5 aylık oluyor daha göremedi. Çayımızı içelim sohbetimizi yapalım da, koltuk işi sonraya kalsın ziyanı yok. :)
Tam Gün Belirleyemedik bence ama Bi başlık açalım Tam Gün belirleyelim Genelde alfalarımız Ile uğraştımız bi gün olsunki Hepimiz hem uğraşırız hem tanışırız
COURE SPORTİVO

Kurzuk

Bugün tam önümden geçtiniz makina o kadar diriki illaki bir buluşma isteriz tarım il müdürlüğünün önünden geçerken gördüm bende hem orda lojmanlarda oturuyorum hemde çalışıyorum gelip bi çayımı için beklerim

Yakalanmışız yine desenize. Çok geçiyorum oradan. İlk fırsatta uğramaya çalışacağım.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

01hakan

Her
Yakalanmışız yine desenize. Çok geçiyorum oradan. İlk fırsatta uğramaya çalışacağım.
Herzaman Bekliyorum

COURE SPORTİVO