Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu sefer de Giulietta 35 LDK 13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

Kema'im değişik durmuş ama illa scudetto ile oynayacaksan Özdemirin yaptığı gibi olabilir derim.
Ayrıca V scudetto'da istiyorsan giulia gibi iç kısmı petek yaparsan V scudetto o zaman olacaktır diye düşünüyorum.

Gouki

Bu kişi de yeni tipin ortasını plastidiplemiş:

burak_unsal

Ayrıca makyajlı kasa Scudettosuna aynı işlem yapılsa ortası petek ızgara olmadan bile güzel olacağını düşünüyorum, biraz da o üçgen çercevenin üst kısmını boyadığınız belli oluyor ondan sırıtıyor sanırım.. Elinizden çok güzel şeyler çıkacağından hiç şüphem yok  :)
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

erdem1904

Kemal makyajlı tip scudetto takıp dene bence ;) İlanda ki fena olmamış...

You are not allowed to view links. Register or Login
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Sercan Keklik

Ricambi QV Panjuru, QV olmayanda füme yerler gri
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
V scudettoya bir kaç örnek. Mekan Kuşadası-Güzelçamlı Milli Park 4. Koy. Müthiş bi yer yürüyüş için herkese tavsiye ederim.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

alisto

Evet gelelim magneti marelli modülün etkilerine, ilk başta kumanda çalışmadığından dolayı biraz teknik aksaklıklar yaşadık  fakat modül şu an çalışıyor hemde gayet güzel çalışıyor:) Öncelikle Anıl ve Ata'ya çok teşekkür ediyorum bu konuda bana yardımcı oldukları için. Modülün kumandası hala çalışmıyor onun için bi ara bi anahtarcıya gidip ayarlatmam lazım. O yüzden modülü bilgisayardan race modunda ayarladık. Modülün vaad ettiği güç artı 31 beygir. Aslında  araba zaten canlı bi arabaydı şimdi daha da canlandı. Mesela şu anki  "N" modu eski "N" modu ile "D" modunun arasında bi yerde. Eskiye göre daha istekli daha çok gidesi var. "D" modunda ise baya kopup gidiyor araba örnek vermek gerekirse 2. viteste gaza oturunca saran araba aynısını 3. viteste de yapıyor. Yolda giderken "N" den "D" ye alınca arabada bi ufak bi tekme yeme hissi gibi bir his olurdu şimdi o daha bariz. Benim sos susturucu iptal o yüzden az bi egzoz sesim var. Fakat şimdi egzoz daha çatırtılı patırtılı çalışıyor işte o kısımlar çok keyifli oluyor. Özet olarak arabayı daha eğlenceli hale getirdi. Bunlar hissetirdikleri gelelim gerçekte neler olduğuna. Modülü  taktığımız gece Anıl,  Atayla ve Mehmet ile beraberdik. Mehmet'in manüel 170 beygirlik Giuliettası var. Önceki denemelerimizde 2-3 boy fark atarak sürekli beni geçmişti. Halbuki teknik verilerde TCT, manüel giuliettadan biraz daha hızlı, örnek olarak 0-100 manuelde 7.7 saniye iken TCTde 7.6 saniye ama gerçekte böyle değil. Belki 0-100 de boyledir fakat rollingde degil. Bu modülden sonra aynı farkı ben ona açtım yalnız şöyle bi durum var 2. Viteste 50 de kalktığımız ile 3. Vites 80 de kalktığımız zaman işler daha değişik 3. Vites 80 km hızda TCT daha başarılı. O gece birde şunu gördük,manüel ile TCTnin arasında vites aralığı farkları var. Sonuç olarak şöyle bi durum var bu modül bana çok düşeş bi şekilde İtalyadan geldi benim bulduğum en uygun fiyat 390 euro eğer son zamandaki kur olaylarını hesaplarsanız 1300 TL gibi bi rakama geliyor. Bence bu kadar para etmez arabada bi değişiklik olduğu çok bariz fakat vaad ettiği gibi 31 beygirlik bi artış yok bana göre ama arabasına biraz daha heyecan katmak isteyenler için biçilmiş kaftan.

M. Marelli cihpbox ile tecrübeler ne durumdadır acaba ? Sanıyorum birkaç ay oldu kullanmaya başlayalı.

Arıza ışığı vb. sıkıntılar oldu mu şimdiye kadar ?

fevkalbeser12

Evet gelelim magneti marelli modülün etkilerine, ilk başta kumanda çalışmadığından dolayı biraz teknik aksaklıklar yaşadık  fakat modül şu an çalışıyor hemde gayet güzel çalışıyor:) Öncelikle Anıl ve Ata'ya çok teşekkür ediyorum bu konuda bana yardımcı oldukları için. Modülün kumandası hala çalışmıyor onun için bi ara bi anahtarcıya gidip ayarlatmam lazım. O yüzden modülü bilgisayardan race modunda ayarladık. Modülün vaad ettiği güç artı 31 beygir. Aslında  araba zaten canlı bi arabaydı şimdi daha da canlandı. Mesela şu anki  "N" modu eski "N" modu ile "D" modunun arasında bi yerde. Eskiye göre daha istekli daha çok gidesi var. "D" modunda ise baya kopup gidiyor araba örnek vermek gerekirse 2. viteste gaza oturunca saran araba aynısını 3. viteste de yapıyor. Yolda giderken "N" den "D" ye alınca arabada bi ufak bi tekme yeme hissi gibi bir his olurdu şimdi o daha bariz. Benim sos susturucu iptal o yüzden az bi egzoz sesim var. Fakat şimdi egzoz daha çatırtılı patırtılı çalışıyor işte o kısımlar çok keyifli oluyor. Özet olarak arabayı daha eğlenceli hale getirdi. Bunlar hissetirdikleri gelelim gerçekte neler olduğuna. Modülü  taktığımız gece Anıl,  Atayla ve Mehmet ile beraberdik. Mehmet'in manüel 170 beygirlik Giuliettası var. Önceki denemelerimizde 2-3 boy fark atarak sürekli beni geçmişti. Halbuki teknik verilerde TCT, manüel giuliettadan biraz daha hızlı, örnek olarak 0-100 manuelde 7.7 saniye iken TCTde 7.6 saniye ama gerçekte böyle değil. Belki 0-100 de boyledir fakat rollingde degil. Bu modülden sonra aynı farkı ben ona açtım yalnız şöyle bi durum var 2. Viteste 50 de kalktığımız ile 3. Vites 80 de kalktığımız zaman işler daha değişik 3. Vites 80 km hızda TCT daha başarılı. O gece birde şunu gördük,manüel ile TCTnin arasında vites aralığı farkları var. Sonuç olarak şöyle bi durum var bu modül bana çok düşeş bi şekilde İtalyadan geldi benim bulduğum en uygun fiyat 390 euro eğer son zamandaki kur olaylarını hesaplarsanız 1300 TL gibi bi rakama geliyor. Bence bu kadar para etmez arabada bi değişiklik olduğu çok bariz fakat vaad ettiği gibi 31 beygirlik bi artış yok bana göre ama arabasına biraz daha heyecan katmak isteyenler için biçilmiş kaftan.

M. Marelli cihpbox ile tecrübeler ne durumdadır acaba ? Sanıyorum birkaç ay oldu kullanmaya başlayalı.

Arıza ışığı vb. sıkıntılar oldu mu şimdiye kadar ?
Sanırım 3 ay falan oldu takalı ve 5000 km yaptım aşağı yukarı aldığımdan beri. İlk başta ufak bir sıkıntı olmuştu onu da bilgisayara bağlayınca hallettik. Sorunsuz kullanıyorum. Kumandası hala çalışmıyor o yüzden sürekli race modda araba:) Stock Giu TCT ile deneme şansım olmadı ama manuel Giu ile denedik eskiye nazaran bariz fark var. Bende ITG hava filitresi kullandım fakat en sonki yağ değişimim de stock filitreye geçtim. Sanki aralarında bi fark yok gibi ne ses olarak ne de performans olarak. O yüzden stock filitre tavsiye ediyorum.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Uzun zamandır bu başlık hareketsiz kalmış:) Bir güncelleme yapayım. 18 inch replika 8C jantlara geçtim. Araca CTC firması tarafından yazılım yapıldı. Kutu içi KN hava filitresi ile 200 beygir civarı oldu. Gtecniq Crystal Serum Light Seramik kaplama uygulaması yapıldı. Orjinal 17 inch jantlarımı boyayıp satıcam almak isteyen olursa aklında olsun. Birde şöyle bir durum oldu siyah arabada koyu renke karşı olan ben, gittim kendim de aldım:)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
                         jeremy clarkson

E.Ç.M. (MiTongin)

Maşallah kemalim. Cok keyifli gözüküyor  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

mythos

Ooo cok yakisikli :) Yakinda Turkiyeye donuyorum, benimkiyle deneyelim, bakalim yazilim ne kadar farkettirmis :)
2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001

radar54

Dün Kuşadası'nda canlı gördüm gerçekten müthiş olmuş sssimsiyah yılan gibi gidiyordu...  :nazar:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

admin

Sadece bir öneri;

Madem Giulietta bu kadar karartılmış, jantlarda bulunan beyaz zemin üzerine yeşil yonca kapakların yerini yine koyu renkli Alfa Romeo amblemli göbek kapakları kullanılabilir.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Theillest

Maşallah araç çok güzel bende sayın admine katılarak önerisi olan 1 ve 2. resimlerdeki kapak  çok yakışıcaktır.Kazasız belasız keyifli sürüşler.

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

Volk02

Abi güzel olmuş kazasız belasız ☺

Kemal abi yaptırdığın yazılımla magneti marelli yi karşılaştırır mısın özet olarak ?

Ümraniye buluşmasında da merak edenler vardı onlara da ışık tutar yorumların
La Meccanica Delle Emozioni 🏁

cagdas oto izmir

Burdan yazayim bebekk

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suqunet

alakasız olacak ama bu replika jantlar ne kadar acaba? orjinalina 1600 lira fiyat vermisti servis bana

OğuzCanAlantor

alakasız olacak ama bu replika jantlar ne kadar acaba? orjinalina 1600 lira fiyat vermisti servis bana

1600 lira yıllar önce vermiş olabilir şuan o fiyatlara orjinalini alamazsınız

Gouki

krm1983

Tanesi 1,600 TL olabilir. Çünkü takım fiyatı 6,400 TL.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                         jeremy clarkson

Alper

Uuu istanbul havası almak istiyor sanırım

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fevkalbeser12

Hemde nasıl. Burnunda tütüyormuş:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                         jeremy clarkson

FB10ur

Detailingci arabası olduğu artık belli oldu :) Kirli fotoğraflardan sonra bunları görünce mutlu oldum :) Kazasız belasız kardeşim.