Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurkanlale

45 plaka bir MiTo ile iki gün önce selamlaştık. Bursa Doburca-Dağ Yolu çıkışında. O yukardan iniyordu, ben çıkıyordum. Burdaysa selamlar. 18lik 3 kollu jantları vardı, çok tatlı duruyordu.

Bursa'da genel olarak 156/147 ve Giuları ağırlıklı olarak görüyorum, onlar da selam vermiyorlar/genellikle de almıyorlar zaten. Ama MiTo'lar şaşırtmıyor.
Drive Tastefully..

ertena

You are not allowed to view links. Register or Login
Bir mitocu olarak soyluyorum ankarada selam vermeyen en fazla 2 mito gordum hepsi selam veriyor :D giularda da tam tersi, 15 de 1 belki
tespit doğru 156-159-147den aldığım selamı ne mito ne giudan aldım.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

tughan

Orhanlı dönüşü tem yan yolda karşıdan gelen plakasız beyaz mito ya selam verildi ve alındı. Kimdi bilemedim acaba You are not allowed to view links. Register or Login muydu, hızlı geçtik karşılıklı ama :)
Tuğhan.
156 Selespeed

Fatihob

Aynen bendim o. Kirmizi Mk1 gordum uzaktan, aha dedim Tughan baskasi olamaz bu :)

Sana selami verdim, elimi iceri cektim arkadan gelen kamyomda bana selam verdi :) Kamyoncu stili selam, alfisti tarzindan cok daha sertmis.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

tughan

Aynen bendim o. Kirmizi Mk1 gordum uzaktan, aha dedim Tughan baskasi olamaz bu :)

Sana selami verdim, elimi iceri cektim arkadan gelen kamyomda bana selam verdi :) Kamyoncu stili selam, alfisti tarzindan cok daha sertmis.

Kardeşim çok geçmiş olsun ya, taş mı fırladı kamyondan ?
Tuğhan.
156 Selespeed

Fatihob

Evet taş geldi kamyondan. Uzun aradan sonra alfisti selamı yaptım, adam kursağıma bıraktı :)
..

tughan

Evet taş geldi kamyondan. Uzun aradan sonra alfisti selamı yaptım, adam kursağıma bıraktı :)

valla fena olmuş ya, sana bişey olmasın da. Ben de çooook uzun zamandır selam almadım. Babam da yanımdaydı, oh bee özlemişiz dedim bi mutlu olmuştuk bugün  :D
Tuğhan.
156 Selespeed

Theillest

Geçmiş olsun fatih hep nazar değiyor son olur bunla inş Rabbim beterinden saklasın.

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

Oğuz

Ben de geçen gün Nişantepe'de You are not allowed to view links. Register or Login 'e selam verdim, karşılığını aldım. :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

DcD-Semih

Ben de geçen gün Nişantepe'de You are not allowed to view links. Register or Login 'e selam verdim, karşılığını aldım. :)

Tekrardan selamlar hocam  :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

agucba

Bugün Kocaeli/Cebeci'de bordo renkli 41 plakalı bir 145'e karşılığı olmayan bir selam verdim.
Geçen hafta da beyaz bir Giulietta'ya yine karşılığı olmayan bir selam vermiştim.

Agucba by Tapatalk

///////////////

Sitsabaiesan

Bugün Kocaeli/Cebeci'de bordo renkli 41 plakalı bir 145'e karşılığı olmayan bir selam verdim.
Geçen hafta da beyaz bir Giulietta'ya yine karşılığı olmayan bir selam vermiştim.

Agucba by Tapatalk

Sorma üstad bende 156 nin birine selam verdim 55 yaşlarda biri vardı adam dik dik baktı :) korktum valla :) ama selam vermeye devam  :alfisti:
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

hakan

An itibariyle didimden Düzceye dönüyorum.yolda  birçok alfayla geçiştik giulietta ağırlıklı olarak,hiçbiriyle selamlaşma olmadı.sağolsunlar hiçbiri oralı olmadı.
haktas

pasa_caan

Antalya kemer yolunda selam veren siyah 34 plaka giu buradaysa selam olsun kardeşim

Giulietta
Gökra

gurkanlale

45 plaka bir MiTo ile iki gün önce selamlaştık. Bursa Doburca-Dağ Yolu çıkışında. O yukardan iniyordu, ben çıkıyordum. Burdaysa selamlar. 18lik 3 kollu jantları vardı, çok tatlı duruyordu.

Bursa'da genel olarak 156/147 ve Giuları ağırlıklı olarak görüyorum, onlar da selam vermiyorlar/genellikle de almıyorlar zaten. Ama MiTo'lar şaşırtmıyor.

Plaka 45 değil 54'müş. Bu arada bu kırmızı MiTo'yu çoğu zaman Zübeyde Hanım Caddesi Akbank aralığında park halinde görüyorum. Buralarda değil sanırım. Okursa selam olsun, güzel bir aracı var.
Drive Tastefully..

krm1983

16 GU plakalı siyah giuly bu sabah Dolmabahçe'de görüldü.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

iNtEGrAL

İstanbul'dan İzmir'e gelirken Bursa Balıkkesir yolunda bir ara beraber yol aldığımız 45 plaka beyaz Giuliettaya ve Soma da selamlaştığımız gri Giuliettaya tekrardan selam olsun.
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

radar54

09 R 9600 siyah mk2 156 bugün öğlen selamlastik buradaysa tekrar selamlar.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

kuti147

Bugün bakırköy incirli caddesinde ışıklarda beklerken karşılıklı dururken selamlaştığım beyaz mk2 156.. tekrardan selamlar
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

krm1983

Dün şenesenevler de Adana plaka beyaz giuly ve bugün az önce Marmara Ereğli'sinde 34 HL plaka beyaz giuly ile selamlaşıldı. Buralardalarsa selamlar.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

emreyilik

Gunaydin arkadaslar ben acikcasi bu gelenekten haberdar degildim. Gerci yeni bir alfisti olarak hemen uygulayacagim bu gelenegi..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Alfa Romeo 147 Collezione

octinum

Adana'da Hilton yakınlarında 01 VAL plakalı 156 1.6 TS ile selamlaşıldı. Buralardaysa tekrar selamlar. :)

octinum

Bugün akşam 18:30 civarı Adana'da Turgut Özal Bulvarında selamlaştığımız ve kısa bir süre birlikte seyrettiğimiz 01 Y plakalı Rosso 147 buralardaysa tekrar selamlar.  :clover:

alisto

Küçükyalı e-5 de selamlaştığımız, 34 LG ... plakalı beyaz giu. tekrar selamlar  ;)

Kaan

Bu sabah basın ekspres de selam verip alamadığım kırmızı giu ve turkuaz 145 e tesüf ederim.
1 hayal
5 duyu
6.his