Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bsrgzc54

You are not allowed to view links. Register or Login
Ankara İstanbul (otoban) için bahse konu süreler anormal değil. Yormayan bir araçla oldukça da rahat geçiyor bu süre. 10 dk 200 le gittikten sonra zaten istenizde 150ye düşemezsiniz.

* kimse sosyal mesaj vermesin, kalbini kırarım.
He yani mesela sol şeritten 120yle gidenlerin de üstünden atlarsınız ya da 450km boyunca sol şerit bomboş olur ama üstünden atlamak daha mantıklı geldi bana

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRSemih

4 şerit yolda sol şeritten 120 ile gidenlerinde kalbini kırdığım doğrudur.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

bsrgzc54

4 şerit yolda sol şeritten 120 ile gidenlerinde kalbini kırdığım doğrudur.
Hız limiti 120 dicem sosyal mesaj dicen kalbimi kırıcan diye korkuyorum 😁😁😁 120 olsa gene iyi 70-80le gidip selektör yapınca el kol yapanlar da var

halil

400 yada 450 km .415 km kurtköy ankara arası.molalı(1 çay) 3 saatte gitmişliğim var.147 1,6 ile..tecrübe ettiğin birşey varsa yazarsın.yoksa çişin gelmeyecek,maserati ile 159  mukayese edilmez,sol şerit hep açık olacak,dip gaz gideceksin gibi şeyler yazmayın.burada bir şeyler yazıyorsak gördüğümüz,bildiğimiz,yaptığımız işlerdir.kafadan atma değildir.bu forumu başka forumlar ile karıştırmayın  sakın.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

bsrgzc54

400 yada 450 km .415 km kurtköy ankara arası.molalı(1 çay) 3 saatte gitmişliğim var.147 1,6 ile..tecrübe ettiğin birşey varsa yazarsın.yoksa çişin gelmeyecek,maserati ile 159  mukayese edilmez,sol şerit hep açık olacak,dip gaz gideceksin gibi şeyler yazmayın.burada bir şeyler yazıyorsak gördüğümüz,bildiğimiz,yaptığımız işlerdir.kafadan atma değildir.bu forumu başka forumlar ile karıştırmayın  sakın.
415 km 3 saat ortalama 138km hız yapar benim bahsettiğimle aynı şey mi 225km ortalama hızdan bahsediyorum ben arkadaşın idda ettiği gibi sen kendin de hesaplayabilirsin ortalama 225 ile 138in arasında dağlar kadar fark olduğunu. Ben size 415 kmyi 3 saatte gidemezsiniz dedim mi? Demediysem siz de ona göre konuşun. Yazdıklarımı iyi okuyup anlayıp cevap yazarsanız sevinirim sağlıklı bir iletişim kurma adına önemli konular bunlar.

halil

415 km 3 saat ortalama 138km hız yapar benim bahsettiğimle aynı şey mi 225km ortalama hızdan bahsediyorum ben arkadaşın idda ettiği gibi sen kendin de hesaplayabilirsin ortalama 225 ile 138in arasında dağlar kadar fark olduğunu. Ben size 415 kmyi 3 saatte gidemezsiniz dedim mi? Demediysem siz de ona göre konuşun. Yazdıklarımı iyi okuyup anlayıp cevap yazarsanız sevinirim sağlıklı bir iletişim kurma adına önemli konular bunlar.

molayı unutmuşsun..

bsrgzc54

molayı unutmuşsun..
Her neyse

bsrgzc54

molayı unutmuşsun..
10dk mola verdiniz desek 147 km ortalama hız yapar yine de 225le hiç alakası yok saçma bir tartışma içine girmeye çalışıyorsunuz gerek yok yapmayın böyle şeyler.

halil

10dk mola verdiniz desek 147 km ortalama hız yapar yine de 225le hiç alakası yok saçma bir tartışma içine girmeye çalışıyorsunuz gerek yok yapmayın böyle şeyler.

147 km ortalama hızı 1,6 120 hp 147 ile yapıyorsunuz.

bsrgzc54

147 km ortalama hızı 1,6 120 hp 147 ile yapıyorsunuz.
Ben yapmıyorum siz yaptığınızı iddia ediyorsunuz benim 147im bile yok

Doğa Tosun

Madem hesabınız kitabınız önünüzde, burada KOLPA yok. Boş muhabbete gerek de yok. Araba kapıda duruyor kabul ediyorsanız cumartesi pazar müsaitim gidebilirsek hgs'den 2 depo mazota, ve olası radar cezalarına kadar TAHSİL ederim. Belirttiğim şekilde Gidemezsek sarıyer'de 3 gün denize sıfır konaklamanız ve tüm ulaşım masrafları "TosunJet Uçmayan Kalmasın" olarak bize aittir. Telefon numaram profilimde yazıyor.

İyi günler.

İşimiz gücümüz yok millet avutuyoruz hava yapıyoruz burda allahtan matematiği olan biri çıktı da yakaladı tüm yalanımızı hauahauaua
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

bsrgzc54

Madem hesabınız kitabınız önünüzde, burada KOLPA yok. Boş muhabbete gerek de yok. Araba kapıda duruyor kabul ediyorsanız cumartesi pazar müsaitim gidebilirsek hgs'den 2 depo mazota, ve olası radar cezalarına kadar TAHSİL ederim. Belirttiğim şekilde Gidemezsek sarıyer'de 3 gün denize sıfır konaklamanız ve tüm ulaşım masrafları "TosunJet Uçmayan Kalmasın" olarak bize aittir. Telefon numaram profilimde yazıyor.

İyi günler.

İşimiz gücümüz yok millet avutuyoruz hava yapıyoruz burda allahtan matematiği olan biri çıktı da yakaladı tüm yalanımızı hauahauaua
Ne millet avutucan avutma zorla mı hayret bişey Sapanca İzmit arası çalışma var otoban kapalı başka zaman deneriz artık 400km 2 saatte gideceksiniz sözünüzü unutmayın sonra kıvırmak yok bu da burda dursun ama başka hobiler bulun kendinize tavsiyem [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

KUY65

Dg 2 2.5 saat arasi gider demiyorum. Gidiyor.  Sonucu belli bi iddia. Tebrikler 159
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Doğa Tosun

Ne millet avutucan avutma zorla mı hayret bişey Sapanca İzmit arası çalışma var otoban kapalı başka zaman deneriz artık 400km 2 saatte gideceksiniz sözünüzü unutmayın sonra kıvırmak yok bu da burda dursun ama başka hobiler bulun kendinize tavsiyem [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ben 400 km'yi iki saatte gidicem demedim, 400 km'lik kısmı 2-2bucuk saatte giderim dedim. Ortalama 160'la gidemezsin demişsin gel bak  bakalım kaçla gidiyoruz. sağa sola saldırma boşa teklif ortada pazar günü boluya gidiyorum eşlik etmek istemez misin ? Aynı hesabı yaparsın zor değil.

Bolu demişken forum ahalisi abant buluşmasına gelişimi de iyi bilir :)

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ssg

Valla daha dun İstanbul'a geldim. Yolda cok rahat 150-160 gidiyordum. Sakarya'ya mecburi donus verilene kadar. 159 icin cok rahat gelinir ki yazilim bir 159 dan konusuyoruz.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Doğa Tosun

Ha bu arada tavsiyen için de teşekkür ederim ama benim hobim otomobil kullanmak zaten. Piste de çıkarım keyfi uzun yola da giden biriyim. Ulusal pist yarışçısı lisansa da sahibim gokart liglerinde ve turnuvalarında yarışıyorum çocukluğumdan beri. Gel pazar günü bolu'ya gidicem belki sana da yeni bi hobi kazandırırız. Adapazarı uzak değil Ankara'ya geliş biletin benden gider boluda bi kebap yer geliriz arkadaş kebapçı açtı hayırlı olsuna gidicem misafirimiz baştacımızdır. Gerçekten şaka yapmıyorum gidelim. Ben asıl saygıyı yaşa değil tecrübeye duyarım, bu konuda ben sana birşeyler öğretirim başka birçok konuda da kebabımızı yerken sohbet ederken senden birşeyler öğrenirim.

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

bsrgzc54

Ha bu arada tavsiyen için de teşekkür ederim ama benim hobim otomobil kullanmak zaten. Piste de çıkarım keyfi uzun yola da giden biriyim. Ulusal pist yarışçısı lisansa da sahibim gokart liglerinde ve turnuvalarında yarışıyorum çocukluğumdan beri. Gel pazar günü bolu'ya gidicem belki sana da yeni bi hobi kazandırırız. Adapazarı uzak değil Ankara'ya geliş biletin benden gider boluda bi kebap yer geliriz arkadaş kebapçı açtı hayırlı olsuna gidicem misafirimiz baştacımızdır. Gerçekten şaka yapmıyorum gidelim. Ben asıl saygıyı yaşa değil tecrübeye duyarım, bu konuda ben sana birşeyler öğretirim başka birçok konuda da kebabımızı yerken sohbet ederken senden birşeyler öğrenirim.
Malesef pazar günü bir alfa grubunun etkinliği için şilede olucam ama ilk fırsatta yapalım bunu ben de şaka yapmıyorum giden iki depo benzin olsun canın sağolsun bakarsın sağlam bi dost kazanırım Adapazarı'nda verirsin molanı ben ısmarlarım kebabı belli mi olur ☺️ seni de şahsen tanımam yaşını bilmem yarışçı lisansın varmış ne kadar güzel ciddi söylüyorum saygı duyarım.

Doğa Tosun

Malesef pazar günü bir alfa grubunun etkinliği için şilede olucam ama ilk fırsatta yapalım bunu ben de şaka yapmıyorum giden iki depo benzin olsun canın sağolsun bakarsın sağlam bi dost kazanırım Adapazarı'nda verirsin molanı ben ısmarlarım kebabı belli mi olur ☺️ seni de şahsen tanımam yaşını bilmem yarışçı lisansın varmış ne kadar güzel ciddi söylüyorum saygı duyarım.

aynen   :serefe:

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hkmtctnky

2-2.5 saatte istanbul'a inmek hayal değil. Arkadaşımda 3.20d xDrive var, isterseniz peş peşe de gideriz 2.5 saat çok diyor.  :lol: Temmuz'a kalırsa 5.30i xDrive olur ama 3.20d demiştiniz demeyin sonra :haydi: You are not allowed to view links. Register or Login
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

salimulas

Maserati-iyi bir 159 kıyasını yapmakta pek sakınca yok. Karsılaştırmada Maseratiyi kullanan vatandas da heralde ortalama 200 lerde kullanmıştır. Daha fazlasını yapması demek ekstradan birkaç benzin molası anlamına gelir. Ucunda ne olursa olsun keyifli bir yolculuk olmaktan cıkar.(Motor sesi-titreşim....)   Levent'den Havaalanına ulaşım, Havaalanında ucuş öncesi işler, uçuş suresi, Havaalanından Kızılaya ulaşım toplamda 2 saatte yapılacak iş değil.   Ben paramı You are not allowed to view links. Register or Login  a koyuyorum :D

düşportacı

Bende konuya dahil olayım :) 400 km yolu 2 - 2.5 saatte rahatlıkla alabilirsiniz. 15 Ay önce 1.4 Peugeot Bipper'im ile Ankara - İzmir arası 600 km yolu 4.5 saatte gittim.Uşakta girdiğim radarlar can sıktı ama  :'(

alisto

160 km ortalama ile orta halli bir araç zaten gidebilir. Basri arkadaşımızın söylemek istediği sadece otoyolun yoğunluğundan dolayı buna müsait olmaması diye anlıyorum. Ama konu nerelere gelmiş :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sercan Keklik

hadi şimdi kim kime ne ısmarlıyo video ne zaman canlı yayın isteriz
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

bsrgzc54

hadi şimdi kim kime ne ısmarlıyo video ne zaman canlı yayın isteriz
Sen cağ kebabı ısmarlıyosun gerisini bilemem ☺️

bsrgzc54

160 km ortalama ile orta halli bir araç zaten gidebilir. Basri arkadaşımızın söylemek istediği sadece otoyolun yoğunluğundan dolayı buna müsait olmaması diye anlıyorum. Ama konu nerelere gelmiş :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim sonunda birisi anladı yani ben 65hp clio ile 160-170 gidiyordum zaten otobanda ama mesele o değil. Yani 100 kere ankara istanbul yaparsınız 3-5 kere 2 saatte gidersiniz. Mesela bugün çıksanız Sapanca İzmit arası kapalı İstanbul girişinde üst geçit çalışmaları var hadi gidin 2 saatte. Anlatmak istediğim buydu ama iddalaşmalara kadar geldi. Olsun sıkıntı yok söz sözdür ☺️