Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login ugur kardeşim dün selamı aldığın için eyvallah ;)

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her zaman Abi ne demek 👍🍀

crackher

ben genelde eski model alfalardan selamıma karşılık alıyorum :)  8)

radar54

09 HZ 552 yeşil mk1 156 ADü eğitim ve uygulama hastanesi önünde selamlaşıldı.
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

salimulas

You are not allowed to view links. Register or Login  dan selam alındı ama verilemedi  :)  Sercan, önümdeki arac ışığın çok dibindeydi, kornaya dokunsam  hareket ederdi  :D

düşportacı

You are not allowed to view links. Register or Login  dan selam alındı ama verilemedi  :)  Sercan, önümdeki arac ışığın çok dibindeydi, kornaya dokunsam  hareket ederdi  :D

Canın sağolsun abi :) Masallah yaniyordu 159

talhakesmez@gmail.com

Ne zamandır kimse selamımı almıyordu geçen gün sultanbeyli taraflarından geçerken karşıdan gelen siyah 159 ile sellektörler dörtlüler kornalar falan derken az kaldı kafa kafaya tokuşturuyorduk 159 ları ama insanın direk modunu değiştiriyor bi selam almak  :haydi: :))

talhakesmez@gmail.com

Hee unutmadan dün ümraniyede ara sokaklardan sürtmeden çıkmaya çalışırken karşıdan gelen bi gt dikkatimi çekti selam verdim tepki vermedi yanımdan geçerkende sarışın bi ablamız çok ters baktı burdanda selam olsun  :)

judge_85

39 AL 159 Maltepe e-5 de selamlaştık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
2016-05 / 93756KM

octinum

Trafikte kavşaktan geçiyordum, plakayı göremedim ama bugün Adana'da Mavi Bulvar otoyol çıkışında selamıma kornayla karşılık veren siyah 159 buradaysa tekrar selamlar. :)

krm1983

Geçen gün Mudanya yolunda 16 JIP 19 plakalı Rosso mk3 giulietta ile selamlaşıldı.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Storm13

Bugün akşam üstü şaşkınbakkal ara sokakta bana yol veren beyaz Giulietta'ya, 156'dan selamlar :)

agucba

Dün, Sakarya istikametinden Kaynarca üzerinden Kandıra, Cebeci'ye giderken arka arkaya giden bir 159, bir Giulietta ve bir 156 vardı. 159 ve 156 ile selektör ve korna (sanırım 159 korna çalmıştı) ile selamlaşırken Giulietta'dan cevap alamadık.
Bu arada algıda seçicilik olsa gerek, benimle tanışana kadar Alfa Romeo'yu bilmeyen eşim, artık Alfa Romeo gördüğünde haber veriyor (ben özellikle onun söylemesini bekliyorum, benden nasıl olsa kaçmıyor :) ). Dünkü selam verme durumunda da, rütbeye bakmadan önce ben selam verdim  :)) , eşim oldukça memnun oldu.

///////////////

fluhayat

istanbula giderken veya gelirken sürekli en az bir alfayla karşılaşırım. aramızda nekadar araç varsa elemine eder usul usul sokulurum. alfa selamını da bazıları abartıyor :) gecenin bir körü cunda yolunda viraj alırken karşıdan gelen bir alfanın selektörüyle göz bebeklerim alnıma vurduydu :) okadar saat direksiyon başındaki yorgunlukta cabası. virajı nasıl aldığımı hatırlamıyorum. başka araba olsa bariyerlere "beni yıka" yazardım :)
alfa romeo 2004 156 distinctive

Cihan82

5 ağustos Cumartesi günü öğleden sonra Burdur salda gölü civarlarında selamımı alan 14 plakalı beyaz giu ya tekrar selam olsun

2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

arslanoguzhan

Alfa Gt sahibiyim ZG 0601 plakalı ne zaman bir alfa romeo görsem kesinlikle yanına sokulmaya çalışır ufaktan 1 2 kere korna çalar selam veririm. geçen gün tam yan yoldan 5e e bağlanırken o anda bi gt geçti içten gelen birşey bilmiyorum bi mutlu oldum yüzüm güldü tabi hemen aynı şekilde 1 2 korna çaldım kısa kısa selam vermek için kafayı çevirdi beni gördü o saniyede ne bi selam verdi nede yavaşladı :) olsun selama devam...
[url="http://i.hizliresim.com/lEoYMk.jpg"]http://i.hizliresim.com/lEoYMk.jpg[/url]

tughan

Bu sabah Orhanlı sapağında 34 VK .. plakalıydı sanırım, kahverengi mito ile selamlaştık. Selektör, korna vs sabah sabah mutlu oldum valla uzun zaman olmuştu. Zaten bugün ne hikmetse evden çıkıp işe gidene kadar, 06 plakalı 147 Q2, Mito, 3 adet Giulietta, 166 gördüm. Bugün iyi gidecek gibi  :haydi: Mito da buradansa tekrar selamlar  :serefe:
Tuğhan.
156 Selespeed

alihsans

Dün You are not allowed to view links. Register or Login beyefendi Fiat selamımızı aldı sağ olsun.  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

salimulas

Dün You are not allowed to view links. Register or Login beyefendi Fiat selamımızı aldı sağ olsun.  :D
Tuğrasız Fiatları boş geçmem  :D

akaydoruk

Değirmendere sahilde eve giderken karşılaştık kendisi ile karşılıklı selamlaştık, burdan selamlar  :alfisti: You are not allowed to view links. Register or Login
11' Mito Qv

34 VK 5478

alihsans

Ankara-Fethiye-Ankara güzergahında muhtelif 145, 156, 159, MiTo, Giulietta'lara selam verilmiş ve sıfır karşılık alınmıştır.  :alkis:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

apadoca

Samsun - İstanbul  otoyolunda Gerede kavşağından sonra  54 SD .. plakalı Giulietta ile baya bi  (10-15 km ) hasbihal ettik. :D Kendisi buraları okuyorsa selamlar

Ormanci

Bugün akşam üstü şaşkınbakkal ara sokakta bana yol veren beyaz Giulietta'ya, 156'dan selamlar :)

Bunu yeni gördüm acaba ben miydim diye kararsız kaldım :)

Dün de yanlış hatırlamıyorsam UDZ plakalı beyaz bi Giulietta sürücüsü ile bakıştık, ikimiz de sanıyorum "selam alacak mı" diye emin olamadık, öle bi sahne oldu :D

judge_85

Bunu yeni gördüm acaba ben miydim diye kararsız kaldım :)

Dün de yanlış hatırlamıyorsam UDZ plakalı beyaz bi Giulietta sürücüsü ile bakıştık, ikimiz de sanıyorum "selam alacak mı" diye emin olamadık, öle bi sahne oldu :D

Bu sahne birkaç kez bana da oldu

2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
2016-05 / 93756KM

cem meric

Valla yalan yok selam veren olursa veriyorum,

Yoksa yeni kullanıcılar Uzaylıya bakar gibi bakıyor vermiyorum Selam falan...  :haydi:

agucba

Eskiden 145 QV varken, selam verir ve alamazdım. Buna sebep olarak 145'i adam yerine koymamaları olarak düşünürdüm.  :)

Giulietta aldık. Selam veriyorum ama sanırım bu kez de "Bir hevesle Alfa almış ve şehir efsanesi olan selamlaşmaya kendini kaptırmış" biri gözü ile bakıyorlar.  :))

Şaka bir yana. En son bir buçuk ay önce selama karşılık aldık, sonrası hayal kırıklığı.

///////////////