Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akıllı

Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. Ayran gönül işte yarım güne aklını vermiş yakışır...

balesanist

You are not allowed to view links. Register or Login
giulia'dan daha güzel görünüyor desem kızmazsınız değil mi :))

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Algıdaki seçicilik artık nasılsa ben Giulietta'yı hiç görmedim bile. Vay, Oğuz'a bak Gulia almış dedim.

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

Ben de ilk Giulia sandım
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

OğuzCanAlantor

HAhahaha keşke Giuliada olsaydı inşallah ilerde onuda kullanırız 🙏🏼

Giulia Arabayı aldığım abinin  kendisinde ayrıca  mk3 Giu - 500 Cabrio bulunuyor :)

ArinFırat

HAhahaha keşke Giuliada olsaydı inşallah ilerde onuda kullanırız

Giulia Arabayı aldığım abinin  kendisinde ayrıca  mk3 Giu - 500 Cabrio bulunuyor :)
wallahi giulietta dıştan daha çekici duruyor..

halil

hayırlı uğurlu olsun.güle güle bin.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Gkhn91

Maşallah çok fena duruyor  :nazar: kazasız belasız sürüşler :)

octinum

You are not allowed to view links. Register or Login of, günüm aydınlandı, kazasız belasız keyifle kullanasın. Böyle güzellikleri senin gibi arkadaşların elinde görünce seviniyorum niyeyse. :)

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login of, günüm aydınlandı, kazasız belasız keyifle kullanasın. Böyle güzellikleri senin gibi arkadaşların elinde görünce seviniyorum niyeyse. :)

saol abicim You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkürler

murat

Hayırlı olsun, Gulia'yı görünce kalbim yerinden oynadı. Bu arada ne artis olduk be GQV'yi beğenmiycez nerdeyse ha  :D Kazası belası olmasın  :nazar: Başlığı da tez açılsın  :yukari-ok:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

OğuzCanAlantor

Hayırlı olsun, Gulia'yı görünce kalbim yerinden oynadı. Bu arada ne artis olduk be GQV'yi beğenmiycez nerdeyse ha  :D Kazası belası olmasın  :nazar: Başlığı da tez açılsın  :yukari-ok:

Benide dün 20 kişi aradı Giulia hayırlı olsun diye :D

salihyksk

internetin agırlıgından kaynaklı sadece giulia görünüyodu ekranda oha dedim biraz daha aşağı inince fake yedik dedim :)

balesanist

Benide dün 20 kişi aradı Giulia hayırlı olsun diye :D

Demek ki kamuoyunda bu yönde bir beklenti var. Yakışır da kardeşime. Bu arada bunların 2014 ve sonrası var mı piyasada?
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

OğuzCanAlantor

Demek ki kamuoyunda bu yönde bir beklenti var. Yakışır da kardeşime. Bu arada bunların 2014 ve sonrası var mı piyasada?

İnşallah Giuliayada kavuşuruz abi . Mk2 Qvler var  piyasada  arada sırada satışa çıkıyor .

h.t

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

GQV oğuz kardeşime hayırlı olsun
@OğuzCanAlantor @Doğa Tosun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

furkan_topay

maşallah tekrardan, selamlar Hürcan.

Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

Kurzuk

Hayırlı uğurlu olsun  Oğuz iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah. Bakarsın takasa gireriz birgün. Kırmızı bir GQV takas düşüneceğim tek araba. Kombinasyona bayıldım.

2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ArinFırat

1 hafta 159 umdan uzak kalmıştım, ilk görüşmemizde sevgimi gösterdim.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Semih izgi

ali kaynak

Km 150,000 Sinop da devirdik :)

Lancia delta III

ArinFırat

0 kondüsyona getirmeyene kadar konusunu açmayacaktım ancak dayanamadım.yapılanlar ve yapılacaklar ile ilgili bir kaç resim atmak istedim.
1~içi çamurlaşmış ve pislikten görünmeyen su haznesini eve çıkarıp tertemiz yıkadım..motor suyu ve antifiriz yenilendi..yenileme öncesi tunap ürünü ile sistem temizlendi.
2~bir önceki sahibi açık hava filtresi kullanıyordu, hava filtre kazanı aldım, orjinale çevrilecek.
3~ön tampon altı ve yan marşpiyelde sürtmeler vardı.Boyandı.
4~ servise göre 5 yıl veya 120 bin km de değişmesi gereken triger setini 100 bin km de değiştirdim..demek ki 120 bin kmyi beklemek gerekmiyormuş çünkü kayış koptu kopacak halde her tarafı çatlaktı.siz siz olun 120 bin km yi sakın beklemeyin.
5~Giuliettaların kronik sorunu olan titremeye sebep olan sağ motor kulağı(takozu) yenilendi.
6~Bujiler orjinal NGK ile yenilendi.
7~direksiyon üzerinde soyulmalar başgöstermişti.önünü almak için pianoblack kaplama yapıldı.
8~yağ, yağ filtresi,polen filtresi ve hava filtresi değişti..tunap ürünü ile yağ değişimi için motor sistemi temizlendi.
9~bugün itibari ile işler biterse eğer yarın iç dış kuaför boya koruma vs, akabinde ise konusunu açacam.
10~Kredi kartı ekstrem şişti.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ayredin1982

0 kondüsyona getirmeyene kadar konusunu açmayacaktım ancak dayanamadım.yapılanlar ve yapılacaklar ile ilgili bir kaç resim atmak istedim.
1~içi çamurlaşmış ve pislikten görünmeyen su haznesini eve çıkarıp tertemiz yıkadım..motor suyu ve antifiriz yenilendi..yenileme öncesi tunap ürünü ile sistem temizlendi.
2~bir önceki sahibi açık hava filtresi kullanıyordu, hava filtre kazanı aldım, orjinale çevrilecek.
3~ön tampon altı ve yan marşpiyelde sürtmeler vardı.Boyandı.
4~ servise göre 5 yıl veya 120 bin km de değişmesi gereken triger setini 100 bin km de değiştirdim..demek ki 120 bin kmyi beklemek gerekmiyormuş çünkü kayış koptu kopacak halde her tarafı çatlaktı.siz siz olun 120 bin km yi sakın beklemeyin.
5~Giuliettaların kronik sorunu olan titremeye sebep olan sağ motor kulağı(takozu) yenilendi.
6~Bujiler orjinal NGK ile yenilendi.
7~direksiyon üzerinde soyulmalar başgöstermişti.önünü almak için pianoblack kaplama yapıldı.
8~yağ, yağ filtresi,polen filtresi ve hava filtresi değişti..tunap ürünü ile yağ değişimi için motor sistemi temizlendi.
9~bugün itibari ile işler biterse eğer yarın iç dış kuaför boya koruma vs, akabinde ise konusunu açacam.
10~Kredi kartı ekstrem şişti.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

hayırlı olsun . 5 numaradaki motor kulaklığının değişim maliyeti ve faydası hakkında bilgilendirir misiniz.

ArinFırat

hayırlı olsun . 5 numaradaki motor kulaklığının değişim maliyeti ve faydası hakkında bilgilendirir misiniz.
bozulması halinde; özellikle ilk çalıştırmada arbayı titretir, sağ dikiz aynasından titremenin şiddetini görebilirsiniz.ayrıca klimayı açtığınız zaman titreme ve uğultu artar.direksiyon ve göğüs olmak üzere koltuğu bile titretir.sonuçta motorun titreşimini emen kauçuk parça özelliğini yitirmiş olduğu için yenilemek gerekiyor.yakın plan çekilen fotolarda kauçuğun yırtıldığını görürsünüz[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

arunse66

bu gün alfamı satışa çıkardım, 156 2001 model

arunse66

ayredin1982

bozulması halinde; özellikle ilk çalıştırmada arbayı titretir, sağ dikiz aynasından titremenin şiddetini görebilirsiniz.ayrıca klimayı açtığınız zaman titreme ve uğultu artar.direksiyon ve göğüs olmak üzere koltuğu bile titretir.sonuçta motorun titreşimini emen kauçuk parça özelliğini yitirmiş olduğu için yenilemek gerekiyor.yakın plan çekilen fotolarda kauçuğun yırtıldığını görürsünüz.

teşekkür ederim.Resimlerinizde de gördüm.Bende aynı proplem var.Çok özel değilse maliyeti hakkında bilgilendirimisiniz.