Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KaanA

Ben aranıza yeni katıldım 3 aydır 147 kullanıcısıyım. Daha hiç selam veren olmadı ama benim selam verdiklerimden 3 - 4 kişiden karşılık aldım. :) Bu arada Ümraniye de oturuyorum.

misket

karşıdan geliyorsa selektör

solluyor isem korna

alır almaz artık o da ona kalmış  :D
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

akıllı

Çekirge caddesinde görüldü. Bi müddet beraber gidildi, yanyana gelince camlar açıldı, yüksek sesle merhabalaşıldı.   Buradaysa tekrar selamlar. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bandırmalı

Selam olayı çok sakat. Bir gün karakolu boylayacagim... Selam almayan alfa Romeo sürücüsü dolu. Genellikle giu kullanıcıları.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

ergunkabahor

Tanıdıklarımın alfa araçlarını kullanırken hep selam verirdim özenirdim şimdi çankırıya geldim 159 sw sahibi oldum kimseye selam veremiyorum :)

Ormanci

"Giu'lar selam alıp vermiyor"lara inat dün 2 Giulietta selamlaştık, Eminalipaşa Cad. Suadiye... Plakaya falan dikkat edemedim, buralardaysa selamlar :)

judge_85

Bugün Gt ile köprüden geçerken beyaz 4c gördüm, yanına gelince kornaya bastım.
Bakıp selam verip yüzü gülen abimiz çok mutlu etti :) yaparak el salladı, özlemişim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
2016-05 / 93756KM

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Çekirge caddesinde görüldü. Bi müddet beraber gidildi, yanyana gelince camlar açıldı, yüksek sesle merhabalaşıldı.   Buradaysa tekrar selamlar. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
159 önden vurmuş..kaput katlanmış farkettiniz mi?

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akıllı

Abi ben direk gördüm zaten. Yanımda gidiyordu. Tanıdık olmadığından akıbetini bilmiyorum ama :)

ArinFırat

Abi ben direk gördüm zaten. Yanımda gidiyordu. Tanıdık olmadığından akıbetini bilmiyorum ama :)
ben acaba benimkimi diye büyütüp plakaya bakayım derken farkettim..buradan geçmiş olsun diyelim

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erdem1904

Uzun zaman sonra Cumartesi akşam muhitten komşum olan 06 UJ 159 ile selamlaştık :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Spider916

Bugün kırmızı bir 147 bir de gri bir 159'dan aldım ve verdim.Güzel bir duygu.
96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)

akaydoruk

Dün You are not allowed to view links. Register or Login Bülent abi ile B.Caddesin' de karşılaştık neşeli bir sesle baktım birisi Doruk dedi akan trafikte çok kısa konuşabildik kusurumuza bakmasın inşallah uzun uzun oturur öyle sohbet ederiz, selamlar burdan  :alfisti:
11' Mito Qv

34 VK 5478

Alfadanadam

Dün You are not allowed to view links. Register or Login Bülent abi ile B.Caddesin' de karşılaştık neşeli bir sesle baktım birisi Doruk dedi akan trafikte çok kısa konuşabildik kusurumuza bakmasın inşallah uzun uzun oturur öyle sohbet ederiz, selamlar burdan  :alfisti:

Güzel denk geldi, aynadan plakayı tanıdım valla. Bembeyaz ışıldıyordu :)

Ormanci

Geçenlerde Suadiye ara sokaklarında bi yerlerde 2 Giu kavşakta karşılaştık, yol verdi, selam verdim güya ama tabi yol vermeye teşekkür gibi oldu. Plaka mlaka hiç bişeye dikkat edemedim.

Kamael

Bu aksam bursa gorukle mevkinde yolumu kaybetmis yavasdan giderken yanimdan gecip selam veren beyaz 159 ben seni aynadan bmw olarak gordum :) kornayida sagdan  yavas gidiyorum diye tepki olarak caldin diye dusunurken ilerleyince 159 oldugunu gorunce olayi sonradan anladim aselamina karsilik veremedim onun icin kusuruma bakma  :(

krm1983

Dün 16 NBT plakalı 159 Carrefour yolunda görüldü.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

octinum

Bugün Adana'da Turgut Özal Bulvarı'nda selamlaştığımız, beraber bir süre seyrettiğimiz ve camı açıp üç kelime konuştuğumuz enfes 159'a buradaysa tekrar selamlar. Başka bir Alfamız çekici sırtında operasyona gidiyordu, ben de gidilecek yeri bilmediğim için onlara yetişmek zorunda olduğumdan acele ediyordum. Umarım tekrar ve müsait zamanda karşılaşırız, beraber seyrederiz ve belki de kenarda iki lak-lak ederiz.  :clover: :clover: :clover:

S.Asil

Bugün Adana'da Turgut Özal Bulvarı'nda selamlaştığımız, beraber bir süre seyrettiğimiz ve camı açıp üç kelime konuştuğumuz enfes 159'a buradaysa tekrar selamlar. Başka bir Alfamız çekici sırtında operasyona gidiyordu, ben de gidilecek yeri bilmediğim için onlara yetişmek zorunda olduğumdan acele ediyordum. Umarım tekrar ve müsait zamanda karşılaşırız, beraber seyrederiz ve belki de kenarda iki lak-lak ederiz.  :clover: :clover: :clover:

Alfam olmasa da gördüğüm yerde yolu uzatıp gelirim selamı veririm ağabeyim  :-[
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

4leaf

Selamlaşma olayına ben çok önceden vakıfım. Ben Gaziantep'liyim eskiden uzun yollarda her 27 plaka birbirine selektör yada korna ile selam verirdi araç markasına bakmadan. Şimdi ise öyle bir olay kalmadı.
Alfa konusuda benzer. Uzaktan gelen özellikle giulietta (kadın şoför ihtimali daha fazla) modellerine selam vermeği sürücüsünü görene kadar bende yapmıyorum. Yanlış anlaşılmak veya karşı tarafı rakatsız etmek istemiyorum.
Ama daha ilk günlerde ankara park caddesinde karşıdan gelen kırmızı mito dan aldığım selamın verdiği mutluluğu farklı...

MHA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaptığım her işte,attığım her adımda danıştığım, desteği ile dağları delebileceğim güzel eşim ve varlığı ile bize yaşama sevinci veren güzel kızım.
Veeeee Alfam...

qncylmz

herkese günaydın alfistinin başlatmış olduğu selamlaşma olayı istanbul trafiğinin eziyet olmasına rağmen insanların yüzünde kısa sürelide olsa tebessüm oluşturuyor alfa mito bayan kullanıcısı olarak gördüğümde kesinlikle es geçmiyorum selam verip alıyorum

krm1983

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Balıkesir - Susurluk yolunda selamlaşırdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

agucba

Tatilde Bodrum'a gidip geldik, kayınpederin yazlığının olduğu Cebeci'ye gidip geldik, Sakarya'ya gidip geldik, annemin 164'ü ile Hendek'e gidip geldik... Tüm yol boyunca sadece bir tane 146 korna ile selam aldı.

İlginçtir ki arkasına yanaştığım veya aynı istikamette gittiğim MiTo ve Giulietta'lar, sebep her ne ise, sakin sakin giderken birden gaza gelip basıp gidiyorlar. Neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah aşkına?  :))

Neyse, öyle yazmak istedim.

///////////////

murat

herkese günaydın alfistinin başlatmış olduğu selamlaşma olayı istanbul trafiğinin eziyet olmasına rağmen insanların yüzünde kısa sürelide olsa tebessüm oluşturuyor alfa mito bayan kullanıcısı olarak gördüğümde kesinlikle es geçmiyorum selam verip alıyorum

Tatilde Bodrum'a gidip geldik, kayınpederin yazlığının olduğu Cebeci'ye gidip geldik, Sakarya'ya gidip geldik, annemin 164'ü ile Hendek'e gidip geldik... Tüm yol boyunca sadece bir tane 146 korna ile selam aldı.

İlginçtir ki arkasına yanaştığım veya aynı istikamette gittiğim MiTo ve Giulietta'lar, sebep her ne ise, sakin sakin giderken birden gaza gelip basıp gidiyorlar. Neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah aşkına?  :))

Neyse, öyle yazmak istedim.

Valla eskiden gerçekten selamlaşılıyordu, ama son zamanlarda modelden bağımsız olarak kimse selam almıyor ki versin.. Çoook nadir... O da muhtemelen üyemiz filandır diyorum yani. Bundan 10-15 sene önce selamsız geçmezdi Alfalar karşılıklı
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

coyote

Uzun süredir 156'yı kullanmıyordum. Son 1 aydır hergün kullanıyorum ve ben de gördüm ki, selamlaşma adeti pek kalmamış. Neyse, ben yine de "dı dıtsız" geçmem  :)