Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MBGR

You are not allowed to view links. Register or Login
tahmin ettiğim gibi ben yerinde kendim inceledim sahibi yoktu başkası ilgilendi. telefonda dikkatimi çeken şeyleri sorduğumda kesinlikle olmadığını söyledi hatta arka bagaj kapağındada boya var. kapağı açtığınızda kaynak yerinden akıp kurumuş boyayı görebilirsiniz. çok hor kullanılmış ama fren balataları yeni olan bir araba :D

Biz de olsa gözümüz gibi bakacağımız araçlara insanlar niye böyle davranıyor anlamıyorum.

Yağ soğutucusu iptali ve köpeğin iç tarafa vermiş olduğu zarardan dolayı midem bulandı, vazgeçtim. Harici biraz masrafla ayağa kalkacak şeyler.

agucba

Biz de olsa gözümüz gibi bakacağımız araçlara insanlar niye böyle davranıyor anlamıyorum.

Yağ soğutucusu iptali ve köpeğin iç tarafa vermiş olduğu zarardan dolayı midem bulandı, vazgeçtim. Harici biraz masrafla ayağa kalkacak şeyler.

Araç sahibi sanırım şu anda BMW 5 kasa kullanıyor.

Bu arada istediği servise gitsin, eğer ki araç sahibinin eli cebine gitmiyorsa, servis en iyisi olsa da bu hale gelebiliyor arabalar. Yazık, sadece 159 değil, muhtemelen yakında BMW de aynı akıbete uğrayacaktır.

///////////////

MBGR

Araç sahibi sanırım şu anda BMW 5 kasa kullanıyor.

Bu arada istediği servise gitsin, eğer ki araç sahibinin eli cebine gitmiyorsa, servis en iyisi olsa da bu hale gelebiliyor arabalar. Yazık, sadece 159 değil, muhtemelen yakında BMW de aynı akıbete uğrayacaktır.

Alfanin yaninda bi 5 serisi vardi ama ona mi ait bilmiyorum.

Aslinda is eli cebine gitmemek degil, servisin isinin duzgun olmamasi.

Sahibi anladigim kadariyla cok yogun calisan bir is adami. Alfayi ve diger tum araclarini alfa servisinde bakim yaptirdigi soyledi. Ve inaniyorum dogrudur.

Iste bu ulkedeki nefret ettigim seylerden biri, parasini versen de kaliteli hizmet alamiyorsun. Basinda da durmayinca iste yag sogutucusunu da iptal ederler, her seyi yaparlar.

Kopek konusunda bisey diyemiyorum, netice de bi yerden sonra evlat gibi oluyorlar. Ama ben olsam sirf kopegimle binmelik eski bisey alirdim, gunluk kullandigim araca bindirmezdim :)

agucba

Alfanin yaninda bi 5 serisi vardi ama ona mi ait bilmiyorum.

Aslinda is eli cebine gitmemek degil, servisin isinin duzgun olmamasi.

Sahibi anladigim kadariyla cok yogun calisan bir is adami. Alfayi ve diger tum araclarini alfa servisinde bakim yaptirdigi soyledi. Ve inaniyorum dogrudur.

Iste bu ulkedeki nefret ettigim seylerden biri, parasini versen de kaliteli hizmet alamiyorsun. Basinda da durmayinca iste yag sogutucusunu da iptal ederler, her seyi yaparlar.

Kopek konusunda bisey diyemiyorum, netice de bi yerden sonra evlat gibi oluyorlar. Ama ben olsam sirf kopegimle binmelik eski bisey alirdim, gunluk kullandigim araca bindirmezdim :)
Valla açık olmak gerekirse eğer bu araç Alfist Servis'te gidiyorsa, ki plakalıklardan bu anlaşılıyor, onların işini düzgün yaptığıdır ve onlara gidilmesini tavsiye edebilirim. Elbette memnun olmayan birileri vardır ama her ne yaptılar ise ve yapıyorlarsa, araç sahiplerine sormadan gereksiz iş yapmazlar. Örnek olarak eğer araç sahibi farı silikonlayın dedi ise, onlar da onu yapmıştır. Yeni parça takmak varken neden gereksiz bir iş ile uğraşanlar.
Söz meclisten dışarı ama her türlü bakımı yaparım, haftada iki kere cilarım, x marka benzinciden başkasına gitmem deyip ama hiç de öyle davranmayan araç sahipleri yok değil.
Bunları yazarken birisini eleştirmek, Alfist Servisi savunmak veya başka bir art niyetim yok. Ben Alfist Servis'in sahiplerini çok uzun zamandır, hatta forumdaki kimi üyelerin doğum tarihinden önce bile tanırım. Düzgün iş yaptıklarını düşünüyorum, öyle olmasa yıllardır onlarla hem hizmet alma konusunda hem de kişisel anlamda görüşmedim.
Benim fikrim bu yönde.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

///////////////

MBGR

Valla açık olmak gerekirse eğer bu araç Alfist Servis'te gidiyorsa, ki plakalıklardan bu anlaşılıyor, onların işini düzgün yaptığıdır ve onlara gidilmesini tavsiye edebilirim. Elbette memnun olmayan birileri vardır ama her ne yaptılar ise ve yapıyorlarsa, araç sahiplerine sormadan gereksiz iş yapmazlar. Örnek olarak eğer araç sahibi farı silikonlayın dedi ise, onlar da onu yapmıştır. Yeni parça takmak varken neden gereksiz bir iş ile uğraşanlar.
Söz meclisten dışarı ama her türlü bakımı yaparım, haftada iki kere cilarım, x marka benzinciden başkasına gitmem deyip ama hiç de öyle davranmayan araç sahipleri yok değil.
Bunları yazarken birisini eleştirmek, Alfist Servisi savunmak veya başka bir art niyetim yok. Ben Alfist Servis'in sahiplerini çok uzun zamandır, hatta forumdaki kimi üyelerin doğum tarihinden önce bile tanırım. Düzgün iş yaptıklarını düşünüyorum, öyle olmasa yıllardır onlarla hem hizmet alma konusunda hem de kişisel anlamda görüşmedim.
Benim fikrim bu yönde.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogrudur, dediginiz gibi de olabilir.

Alfaci camiada yeniyim. Kimseyi tanimiyorum buralarda. Hic bir kisiyi ya da servisi zan altinda birakmak istemem ama aracin durumu da budur.

chezerdem

Herkese merhabalar, forumda ve Alfa Romeo dünyasında yeniyim, Antalyadan yazıyorum ve Antalyalı arkadaşlarla tanışmak isterim. Şu aralar kendime bir 147 bakıyorum ve kabul edersiniz ki araçların geçmişi önemli. Bu sebeple aşağıda vereceğim linkteki aracı tanıyan ve hakkında bilgi paylaşabilecek olan varsa sevinirim.

Bilgi; üretilebilen ve yönetilebilen en büyük güçtür.

coyote

Herkese merhabalar, forumda ve Alfa Romeo dünyasında yeniyim, Antalyadan yazıyorum ve Antalyalı arkadaşlarla tanışmak isterim. Şu aralar kendime bir 147 bakıyorum ve kabul edersiniz ki araçların geçmişi önemli. Bu sebeple aşağıda vereceğim linkteki aracı tanıyan ve hakkında bilgi paylaşabilecek olan varsa sevinirim.

Araç hiç iyi gözükmüyor. Orta konsolun 2 tarafındaki su çizgisine benzeyen izler de hiç hayra alamet değil. Ben olsam uzak dururum.

halil

jantlar değişmiş.aracın içi ilginç.göstergelerin rengi  siyah olmasına rağmen,torpido kapağı,kapı döşemeleri bej.bunların da siyah olması lazım. araç sanki toplanmış gibi.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

chezerdem

Hızlı tespit ve geri dönüşleriniz için teşekkürler, forumdaki sahiplerden alınması daha isabetli olacak gibi. Şimdilik araştırmalara devam edeceğim. :clover:
Bilgi; üretilebilen ve yönetilebilen en büyük güçtür.

Alfawhite

Hastalık mı bilmem ama her gün satılık alfalara bakmak neyime. Daha önce bahsi geçen CLV 99 plakalı busso 3.2 v6 GT yi satılığa koymuşlar.  :lol: :lol:

1996 Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB      2002 Alfa Romeo 156 2.0 TS

coyote

devirsever

Hastalık mı bilmem ama her gün satılık alfalara bakmak neyime. Daha önce bahsi geçen CLV 99 plakalı busso 3.2 v6 GT yi satılığa koymuşlar.  :lol: :lol:

Zevkinizi bildigim icin tek kelime ile talip olun derim, Japonya`da ozel alfisti gruplari var ve atmosferik bussolari cok seviyorlar, ayrica bu benim eski aracim. Bu motor GTV nizde olsa sizinki daha iyi hic tercih etmeyin derdim. 3.2 GTV zevk olarak Everest`in zirvesi  :D

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

Alfawhite

Zevkinizi bildigim icin tek kelime ile talip olun derim, Japonya`da ozel alfisti gruplari var ve atmosferik bussolari cok seviyorlar, ayrica bu benim eski aracim. Bu motor GTV nizde olsa sizinki daha iyi hic tercih etmeyin derdim. 3.2 GTV zevk olarak Everest`in zirvesi  :D

Keşke....  :lol: şu sıralar maddi olarak öyle bir bütçe ayırmam mümkün değil. 1-2 sene sonra olur. Ama o zamana bu araba olur mu ?  :lol:

Önce eşime sözüm var ona bir araç aldıktan sonra ancak.

1996 Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB      2002 Alfa Romeo 156 2.0 TS

OğuzCanAlantor

Normalde Sattığım araçların bilgisine vermem ama Bu arkadaş biraz Terbiyesiz olduğu için İfşa olarak yazıcam.

Geçen ay 50 bin tl ben satmıştım. Aracı sattıktan sonra burnumdan getirdi ne gelirse yardımcı oldum vs garip bir eleman alıcak arkadaş bilsin isterim.

Tüm bakımlarıda ben satmadan önce  yaptım.  Araç güzel kefil olurum ama sahibine kefil olmam .

S.Asil

Merhaba alfa ailem , bu aracı ilk satışı verildiği yerden bu zamana takip ediyorum , bilen varsa bir yorum alabilir miyim ?

Benim takip ettiğim kadarıyla bu araç "milano otomobilcilik" adına satılıktı. Konya ilimizden şu anki ilan sahibi olsa gerek "hasan isimli beye rezerve edilmişti" ilanı yakından takip ettiğim için kmde çok bir değişiklik yok ve fiyatının üzerine 8-10 konulmuş şekilde gördüm , araca istekliyim fakat benim bilgim haricinden sizden bilgi almak istiyorum , teşekkürler.

You are not allowed to view links. Register or Login Abi sen ne dersin  :clover:
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

erdnc13

Bu araca gezen adam tarafından ekspertis yapılmış, ilgilenen arkadaşlara yardımcı olacaktır.

Vaktiyle bir Atsız varmış, Var olsun!

a-y-k-u-t

Bu araç ile bilgisi olan var mı acaba hem Ankara'da hem Sakarya da gözüküyor ve geçmişi nedir
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

radar54

Hem de Zonguldakta var.

2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

coyote

Bu araç ile bilgisi olan var mı acaba hem Ankara'da hem Sakarya da gözüküyor ve geçmişi nedir

2 yıl kadar önce gümrükten açık arttırma ile satılmıştı. O gün bu gündür, defalarca farklı farklı yerlerden satışa çıktı.

a-y-k-u-t

Klonlanmış araç galiba 😂😂
Bugün Sakarya da olana bakmaya gidicem bakalım nedir ne değildir  :)
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

ysbilgin

Merhaba,

Şu araç hakkında ne dersiniz acaba?
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

OğuzCanAlantor

Merhaba,

Şu araç hakkında ne dersiniz acaba?

Pahalı edeceği 65-70 arası

dogan48586

araç hakkında bilgisi olan varmı geçmişi
2008  147 1.6 distinctive { ROSSO }

sin5k4

Bu aracı bilen var mıdır arkadaşlar?

coyote

Klonlanmış araç galiba 😂😂
Bugün Sakarya da olana bakmaya gidicem bakalım nedir ne değildir  :)

Merak ettim, 2.4'e baktınız mı?