Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

önder89

Merhaba arkadaşlar. Alfa 156 almaya niyetliyim kısmetse: ilandaki aracı tanıyan bilen var mıdır? Değerlendirebilir misiniz?

You are not allowed to view links. Register or Login

md

Selamlar,bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
jantları orjinal değil galiba?

vitreus

merhabalar

forumdan bir arkadaş mı acaba?

KaanT

merhabalar

Biz de bir ara ilgilenmiştik bütçe ve iş konusundaki bazı gecikmelerden dolayı şuan alımı erteledik.
Buradan bir arkadaş mı bilmiyorum.

Araç gayet temiz görünüyor fakat sahibinin söylediği serviste garantili olarak otomatik vites yapılmış ama tekrar sorun olmuş. Garantiden tekrar yapılacağını sorunun ortadan kalkacağını , onun haricinde her şeyinin çok iyi olduğunu söylemişti.
Siz sahibiyle bir görüşün derim ilgileniyorsanız detaylı açıklamayı yaparlar sanırım.

Tarihi görünce farkettim yanıt biraz geç oldu kusura bakmayın...

umitkilic

merhabalar

Üniversite öğrencisi bir arkadaştaydı daha önceleri.Yazılım yaptırdığını,intercooler borusunu patlattığını biliyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birol1987

You are not allowed to view links. Register or Login bu aracı bilen var mi acaba

a-y-k-u-t

You are not allowed to view links. Register or Login bu aracı bilen var mi acaba

aynı paralara makyajlı kasa bakabilirsin
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

uasport

Merhaba. daha önce alfa kullanmadım. 2. arabam olacak aveo kullandım ve rahat konforlu bir araba istediğim için alfa gözüme çarptı.

Bu arabayı tavsiye edermisiniz. ?

ealprsln

alacağınız hiçbir Alfa Romeo (sürüş konforu ve de sertliği) Aveo kadar konforlu olmayacaktır. Konfor tanımı sizin için nedir? Alfa Romeo'lar genel olarak kendi çağdaş ve muadillerine göre daha sert bir süspansiyon yapısına sahiptirler...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ysbilgin

Bu araç ne kadar eder sizce?
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

radar54

Merhaba. daha önce alfa kullanmadım. 2. arabam olacak aveo kullandım ve rahat konforlu bir araba istediğim için alfa gözüme çarptı.

Bu arabayı tavsiye edermisiniz. ?

Bu araç Aydında yeni birkaç haftadır benim evin civarında görüyorum. Düzgün görünüyor kırmızı deri oldum olası sevmişimdir. Km aldanmayın bakımlı ise çok dert değil. Pazarlıkla alınabilir duruyor.
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

uasport

You are not allowed to view links. Register or Login Aveo konforlu bir araç değildi açıkcası. Sürüş keyfinden koltuklarına kadar. Aslında şundan bahsediyorum aracın içine oturduğumda zevk almak istiyorum 2013 SW clioya bindiğimde kendimi uzay mekiğinde gibi hissediyorum böyle açıklayabilirim durumu :)

You are not allowed to view links. Register or Login araç satılmış almak nasip olmadı :) Başka bulmaya çalışıyorum ama yok maalesef alfa bize nasip olmadı

bartugkaya

Hepinize merhabalar, bu aracı alma arifesindeyim. Tanıyan ya da bilen var mıdır acaba?

radar54

You are not allowed to view links. Register or Login araç satılmış almak nasip olmadı :) Başka bulmaya çalışıyorum ama yok maalesef alfa bize nasip olmadı

İlan hala aktif bu kadar hızlı satıldıysa bravo valla. Araç geçen günlerde gelin arabası olarak süslenmişti. İç güveysi gelen bir arkadaşın olabilir. :)
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

uasport

Valla satıldı dedi. Yoksa bana mı satmak istemedi bilmiyorum. İç güveysiyse biraz sıkıntı olabilir :)

mustafaguleryuz

Merhabalar,

Bu ara abime otomatik sedan bir araç bakıyoruz. Yaklaşık 5 aydır Giulietta kullanıyorum, ailede benden önce Alfa Romeo kullanan yoktu, şu anda önyargıları yıktım diyebilirim :D

Linkteki aracı tanıyan var mı? Plaka 34 FY 8447, kaput ve çamurlukta boya varmış.
Sizce ederi kaç liradır?

Ya da forumda benzer araç satan var mı?
2015 Giulietta Bianco Lunare

h.t

Merhabalar,

Bu ara abime otomatik sedan bir araç bakıyoruz. Yaklaşık 5 aydır Giulietta kullanıyorum, ailede benden önce Alfa Romeo kullanan yoktu, şu anda önyargıları yıktım diyebilirim :D

Linkteki aracı tanıyan var mı? Plaka 34 FY 8447, kaput ve çamurlukta boya varmış.
Sizce ederi kaç liradır?

Aracı biliyorum. En temiz makyajlılardan biri. Sunrooflu makyajlı zaten çok az bulunuyor.
Alfin Serviste işini düzgün yapan dürüst insanlardır, 8 yıldır gittiğim servis.
Ederi açıkcası normal, sunrooflu makyajlılar bu paralarda. Kendi aracımda sunrooflu makyajlı, km den dolayı daha yukarısını bile gördü hatta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafaguleryuz

Aracı biliyorum. En temiz makyajlılardan biri. Sunrooflu makyajlı zaten çok az bulunuyor.
Alfin Serviste işini düzgün yapan dürüst insanlardır, 8 yıldır gittiğim servis.
Ederi açıkcası normal, sunrooflu makyajlılar bu paralarda. Kendi aracımda sunrooflu makyajlı, km den dolayı daha yukarısını bile gördü hatta

Teşekkür ederim cevabınız için.

Aracınızı Ankara iftar buluşması videosundan hatırlıyorum. Guiletta almaya karar verme sebeplerimden biridir o video  :)
2015 Giulietta Bianco Lunare

h.t

Teşekkür ederim cevabınız için.

Aracınızı Ankara iftar buluşması videosundan hatırlıyorum. Guiletta almaya karar verme sebeplerimden biridir o video  :)

Teşekkür ederim. Giu12 yi Oğuzhan kardeşime sattıktan sonra beyaz makyajlı 159 aldım bende. Ama çok arıyorum giulietta mı :(

umitkilic

Teşekkür ederim. Giu12 yi Oğuzhan kardeşime sattıktan sonra beyaz makyajlı 159 aldım bende. Ama çok arıyorum giulietta mı :(

Giuliettadan 159 a geçip, Giuliettayı özlemek!..Zevkler ve renkler diyeceğim ama 159 Giuliettayı özletmez yahu

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alrem2510

Merhabalar,

Sizce ederi kaç liradır?

Şubat ayında bu araca benzer bir araç aldım sahibinden. Fiyatı bu seviyelerde. 5 ay aramıştım temizini bulmak için. Araç içinize sindiyse 1'e 2'ye bakmayın.
2 yıl giulietta kullanıp, 6 aydır 159 kullanan biri olarak; abinizin aracına çökme ihtimaliniz hayli yüksek

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

utkualtin

Arkadaşlar merhaba. Bu aracı tanıyan var mi? Bilgili olan arkadaşlar yorumlayabilirmi acaba. Fiyat model olarak nasıl.
Teşekkürler

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysbilgin

Merhabalar;

Şu aracı ciddi şekilde almayı düşünüyorum, gittim baktım, gerçekten sıfır kondüsyonunda.

Fiyat konusunda ne dersiniz? Ne kadar verilir?

Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

Kurzuk

Arkadaşlar ilanı gördünüz mü? Aracı bilen var mı? İlandaki bilgilere ne diyorsunuz?
ALFA CENTER'DAN 1998 156 2.5 V6,117.000KM,BİRMOT,ORJİNAL,EMSALSZİlan No: 592139553https:You are not allowed to view links. Register or Login

2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

iceberg156

Arkadaşlar ilanı gördünüz mü? Aracı bilen var mı? İlandaki bilgilere ne diyorsunuz?
ALFA CENTER'DAN 1998 156 2.5 V6,117.000KM,BİRMOT,ORJİNAL,EMSALSZİlan No: 592139553https:You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Center sahibi Ümit'tir. Arayıp sorarsanız içtenlikle cevap verir.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive