Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alper Musa - Alfa Romeo 156 Selespeed & Volvo S40 2.0 Turbo

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coyote

Multi spoke GTA jantları zamanında yukarıda da paylaştığınız fotoğraf ile, ilk kez sizin 156'da görmüş ve çok beğenmiştim.

Hayırlı olsun.

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun Alper :) :nazar:

Teşekkürler valla bayağıdır iş güç evlilik bebek üçgeni içinden çıkıp yazamıyordum.

Kısmet bugüneymiş :)

Valla araca gidip bakmadım bile koy çekiciye gönder dedim aldım aracı :)

Alper

Multi spoke GTA jantları zamanında yukarıda da paylaştığınız fotoğraf ile, ilk kez sizin 156'da görmüş ve çok beğenmiştim.

Hayırlı olsun.

Bende alırken bu kadar yakışacağını hiç düşünmemiştim ama TR de bi gerçek 156 GTA SS bide bunda vardı o zamanlar.

Şimdi biraz daha farklı bişeyler var kafamda bakalım.

Kibitzer

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

yigitekimdemir

[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Murad

Buradan da hayırlı olsun diyim. Kazasız belasız.

Alper

Hayırlı olsun Alper :))
Teşekkürler abi sattın Alfanı görüşemiyoruz.

Hayırlı olsun alper hocam sevindim  :clover: :nazar:
Teşekkürler Yiğit hocam
156 dan kopamayanlardanız

Hayırlı olsun Alper  :yukari-ok:
Teşekkürler bakalım kürkçü dükkanına döndük ama eski keyifi zevki verecek mi bize :)

burdan da hayırlı olsun diyelim  :serefe:
Teşekkürler Engin uğrarım yakın zamanda bi yanınıza :)

Buradan da hayırlı olsun diyim. Kazasız belasız.
Teşekkürler Murat avrupa yakasındaysan buluşalım yahu uzun zaman oldu

Kibitzer

Teşekkürler abi sattın Alfanı görüşemiyoruz.
Teşekkürler Yiğit hocam
156 dan kopamayanlardanız
Teşekkürler bakalım kürkçü dükkanına döndük ama eski keyifi zevki verecek mi bize :)
Teşekkürler Engin uğrarım yakın zamanda bi yanınıza :)
Teşekkürler Murat avrupa yakasındaysan buluşalım yahu uzun zaman oldu

Alfayı sattık ama 2 Eylül'deki toplantıya çok büyük ihtimalle geleceğim. Alfasız geleceğim ama belki orada beğendiğimiz bir 159 çıkarsa direkt takasa girebiliriz. Şu anki aracımız elzem değil artık.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Cihan82

Hayırlı olsun, son paylaştığınız fotoyu daha önce görmüştüm bir yerlerde ve çok beğenmiştim gerçekten. Tekrar o günlere döneceğine eminim bu aracın  :clover: :nazar:
2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

devirsever

Hayirli olsun, 156 candir, zaten yuvaya geri donmus  :)
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

ali kaynak

Eski 156 aracima yay arastirirken Google gorsellere alfa 156 yay yazdigimda ilk resim sizin aracdi :) Efsane sahibine geri dondugune cok sevimdim .hayirli olsun.
Lancia delta III

erim

Tolga033

Hayırlı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hakan

Hayırlı olsun,benim 156 maceramı etkileyen araçtır. Umarım tekrar eski seviyesininde üzerine çıkarırsın,kolay gelsin.
haktas

01hakan

Hayırlı olsun alper inşallah bol vakit ve nakit nedeni ile daha iyi yerlere çıkar inşallah. ...

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

Alper

Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar öncelikle.

Ufak tefek başladık bakımları komple bitirdik.

Farlar sıfır alınarak içleri kısalar bixenon mercek ve uzunlar Mercedes E serisi içi mercek ile değiştirildi.

Bide frenler ile ilgili geliştirmeye gidiyoruz 330x32 GTA fren diski ve brembo 4pot kaliperler ile[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ademirtas

Masallah Alper , Allah kaza bela vermesin..

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

01hakan

Farlar sıfır alınarak içleri kısalar bixenon mercek ve uzunlar Mercedes E serisi içi mercek ile değiştirildi.

Bide frenler ile ilgili geliştirmeye gidiyoruz 330x32 GTA fren diski ve brembo 4pot kaliperler ile[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Merceklere bu şekilde yapabilirsin park yerine alper bide makinaya bi canlılık getirmek lazım artık nazlanmasi lazim hani [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

tunerviper

Kolay gelsin. Frenler fotodakiler ise 310 mm 166 frenleri. 330 mm ler farklı yapıda.
Turbo Twin Spark

Alper

Kolay gelsin. Frenler fotodakiler ise 310 mm 166 frenleri. 330 mm ler farklı yapıda.
Teşekkürler

Valla yurt dışında yapanlar olmuş bazı upgrade uygulamaları var tabii ki

Keşke hemen sök tak olsa ki en iyi sen bilirsin böylesi daha değerli [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

tunerviper

Teşekkürler

Valla yurt dışında yapanlar olmuş bazı upgrade uygulamaları var tabii ki

Keşke hemen sök tak olsa ki en iyi sen bilirsin böylesi daha değerli [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Braket yapmak çok zor değil. Ben 3 set yaptım bu kaliperlerden şu an elimde 1 set daha var. 166 disklerine delik açarak kullanılabiliyor. Yardımcı olacağım bir konu var ise görüşürüz.

Turbo Twin Spark

Alper

Braket yapmak çok zor değil. Ben 3 set yaptım bu kaliperlerden şu an elimde 1 set daha var. 166 disklerine delik açarak kullanılabiliyor. Yardımcı olacağım bir konu var ise görüşürüz.

Valla braket en kolay iş dediğin gibi
Esas 330x32 diski o kalipere oturtmak
Kaliperleri ortadan ayırarak ortaya parça koymak gerekiyor oda bir nebze kolay ama diski tam yerleştirmek ustalık isteyen iş.
Sağolsun bir arkadaşım kırmadı beni yaparım dedi
Kendi aracına yapar gibi uğraşıyor.

tunerviper

Valla braket en kolay iş dediğin gibi
Esas 330x32 diski o kalipere oturtmak
Kaliperleri ortadan ayırarak ortaya parça koymak gerekiyor oda bir nebze kolay ama diski tam yerleştirmek ustalık isteyen iş.
Sağolsun bir arkadaşım kırmadı beni yaparım dedi
Kendi aracına yapar gibi uğraşıyor.

Kolay gelsin tekrardan. Fren yüksek hızlarda gerçekten çok fark ediyor 156 da 140 dan sonra orjinal frenler yetmiyor. Yerinde bir işlem bence.

Turbo Twin Spark