Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

BMW Z4 olur kendileri. Alfa Romeo böyle masum bir model çıkarmış olsaydı, eminiz ki agresif değil diye yerden yere vurulurdu.  :)

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

iceberg156

Amerikan mallarına uygulanacak ek vergiler sonrası etkilenecek otomobiller;

You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

admin

Amerikan mallarına uygulanacak ek vergiler sonrası etkilenecek otomobiller;

Akla şöyle bir soru geliyor.

Haberde adı geçen BMW, Mercedes ve Volvo gibi modeller ABD'de üretilmesine karşın bunların asıl vatanları Almanya ve İsveç (Çin).

Veya Jeep markası Amerikan iken Renegade modeli İtalya'da Giulietta ile beraber üretiliyor.

Artık sınırları kalkan veya sınırları olmayan ticaret sebebi ile mesele aslında çok karışıyor.

ABD ile yaşanan bir kriz var ve örnek olarak görece de olsa Almanya Başbakanı Türkiye'nin haksızlığa uğradığını söylemekte, Avrupa Birliği Türkiye'ye destek verdiğini söylemekte. Çin ile ticareti geliştirilmek istenmekte. Bu durumda kurunun yanında yaş da yanıyor.

Siyasetçilerin işi gerçekten zor.

Bu fikir kesinlikle polemik yaratmak veya belli bir görüşü savunmak için değil, politik bir temele dayalı olmayan, sadece gümrük sınırları kalkmış olan ticaretin boyutunun ne kadar dallı budaklı olduğunu anlatmak için yazılmıştır.

admin

Akaryakıta ÖTV zammı

balesanist

Akla şöyle bir soru geliyor.

Haberde adı geçen BMW, Mercedes ve Volvo gibi modeller ABD'de üretilmesine karşın bunların asıl vatanları Almanya ve İsveç (Çin).

Veya Jeep markası Amerikan iken Renegade modeli İtalya'da Giulietta ile beraber üretiliyor.

Artık sınırları kalkan veya sınırları olmayan ticaret sebebi ile mesele aslında çok karışıyor.

ABD ile yaşanan bir kriz var ve örnek olarak görece de olsa Almanya Başbakanı Türkiye'nin haksızlığa uğradığını söylemekte, Avrupa Birliği Türkiye'ye destek verdiğini söylemekte. Çin ile ticareti geliştirilmek istenmekte. Bu durumda kurunun yanında yaş da yanıyor.

Siyasetçilerin işi gerçekten zor.

Bu fikir kesinlikle polemik yaratmak veya belli bir görüşü savunmak için değil, politik bir temele dayalı olmayan, sadece gümrük sınırları kalkmış olan ticaretin boyutunun ne kadar dallı budaklı olduğunu anlatmak için yazılmıştır.

Vergilendirme konusunda menşe esas alınacak, markanın merkezinin neresi olduğunun bir önemi yok. Merak ettiğim aynı modeli farklı ülkelerde üreten firma var mı? Örneğin BMW bir modelini hem ABD'de hem Almanya'da üretiyorsa ülkemizde vergilendirme açısından büyük fark doğacaktır.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Tolga033

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iceberg156

Suanda Discovery Tv Tamirat-Tadilat programinda Alfasud Ti yapiliyor.Daha once kaciranlar izleyebilir.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan

Suanda Discovery Tv Tamirat-Tadilat programinda Alfasud Ti yapiliyor.Daha once kaciranlar izleyebilir.

Ben de izledim. Keyifliydi. Ama herhangi bir modifikasyon yapmadan sadece bakım ile yetindiler. Son sürüşte Mike'ın yüzündeki keyif ve heyecanı görmek çok güzeldi. Ama radyocular Alfa ya baya gömdüler.
1 hayal
5 duyu
6.his

iceberg156

Ben de izledim. Keyifliydi. Ama herhangi bir modifikasyon yapmadan sadece bakım ile yetindiler. Son sürüşte Mike'ın yüzündeki keyif ve heyecanı görmek çok güzeldi. Ama radyocular Alfa ya baya gömdüler.
birde Alfa'nin genelde boyasinda oturu pas sorunu oldugundan dem vurdular. O konuda zaten haklilar. Ama motorun hakkini verdiler.

iceberg156

Alper

Forunimda konu start stop a dönmüşken saçma sapan bir trafik cezasını da ben paylaşayım.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murat

Forunimda konu start stop a dönmüşken saçma sapan bir trafik cezasını da ben paylaşayım.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YA hakkaten artık bu ülkede neye şaşıracağız diye merak ediyorum. Hani herşey o kadar hızlı bir şekilde salaklaşıyor ki inanamıyor insan, algılayamıyor  >:D
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

halil

alfa romeo web sayfasında yeni bir bölüm açmışlar.Alfa Romeo hikayeleri.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

admin

alfa romeo web sayfasında yeni bir bölüm açmışlar.Alfa Romeo hikayeleri.

Sosyal medyadaki paylaşımların toplu gösterimi yapılmış...  :)

halil

Sosyal medyadaki paylaşımların toplu gösterimi yapılmış...  :)

ilk defa rastladım.(sosyal medyayı da az kullanıyorum zaten)
garibime giden seçilen kişiler.aramızda bu işe gönlünü veren,yılarca Alfa'nın onlarca modelini kullanmış ve hala kullanan arkadaşlar var.onlardan biri de olabilirdi.ya da niye  örnek vereyim 33,75,164,166,145,146,147,156,159,gtv,spider  kullanıcısı yok.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

admin

ilk defa rastladım.(sosyal medyayı da az kullanıyorum zaten)
garibime giden seçilen kişiler.aramızda bu işe gönlünü veren,yılarca Alfa'nın onlarca modelini kullanmış ve hala kullanan arkadaşlar var.onlardan biri de olabilirdi.ya da niye  örnek vereyim 33,75,164,166,145,146,147,156,159,gtv,spider  kullanıcısı yok.

Üzülerek de olsa Alfa Romeo Türkiye'nin hedef kitlesini çok yükseklere taşıdığını (bunda yeni ürünlerin Türkiye şartlarına uygun olmayan motor hacminin de payı var ister istemez) görüyoruz.

Daha önce eski yeni, bir çok Alfa Romeo kullanıcısının katılımı ile Alfa Romeo'nun 100. Yılı'nı beraberce kutlayan bir distribütörden Golf turnuvalarına sponsor olan bir distribütöre doğru gidilmiş.

Yine de haksızlık yapmamak gerek; "Şartlar sana uymuyorsa sen şartlara uyum sağlamalısın" durumu hakim.

Asıl üzücü olan şey; İhtiyaçları olduğunda irtibata geçen şirket, diğer zamnalar ceavp vermiyor.

agucba

///////////////

Nicola Larini

Giulietta ile "Italian Job" çevirmişler  :)

admin

Giulietta ile hırsızlık

SUNAY

8)

Sercan Keklik

Son zamanlarda ısrarla her tür Osmanı Tuğralı Araçta gördüğüm bir konuya kafayı taktım bu aralar.

Yastık Kiti.

Yahu dedim nedir bu yastık kiti, gittim kütüphaneye araştırdım taraştırdım bi kaynak bulamadım.

Dedim bir bilene soralım ustalara falan yok..

Gecelerce uykusuz kaldım. Bi insan arabasına bunu niye takar diye sonunda cevabını buldum.

12 Air bag li özellikle 156 Serisinde bunu takınca +2 air bag daha ediniyor. Boyun Air Bag i önemli bi husus bu olmazsa çünkü uzun yolda falan riskli tüv den geçemiyor bi kere araba.

Birde bu sıra çok denk geliyorum. En büyük eksikliğimiz arka cama şöyle bi sticker lazım.

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

umitkilic

Son zamanlarda ısrarla her tür Osmanı Tuğralı Araçta gördüğüm bir konuya kafayı taktım bu aralar.

Yastık Kiti.

Yahu dedim nedir bu yastık kiti, gittim kütüphaneye araştırdım taraştırdım bi kaynak bulamadım.

Gecelerce uykusuz kaldım. Bi insan arabasına bunu niye takar diye sonunda cevabını buldum.

12 Air bag li özellikle 156 Serisinde bunu takınca +2 air bag daha ediniyor. Boyun Air Bag i önemli bi husus bu olmazsa çünkü uzun yolda falan riskli tüv den geçemiyor bi kere araba.

Birde bu sıra çok denk geliyorum. En büyük eksikliğimiz arka cama şöyle bi sticker lazım.

Doblo'lardaki sticker değil,fabrika çıkışı standart

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkay KAHYA

Yastık Kiti.

Tekrar tekrar baktım resime. Camda tuğra var mı?  Göz doktoruna görünme vakti mi?  :D :D   yeni tip hologramlı falan bişey mi yapmışlar?   :haydi:

Sercan Keklik

Tekrar tekrar baktım resime. Camda tuğra var mı?  Göz doktoruna görünme vakti mi?  :D :D   yeni tip hologramlı falan bişey mi yapmışlar?   :haydi:

Sellektör atınca çıkıyor :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

dr_eros

Yoncaları sökmeye hazır mısınız? Muhtemelen fetöcü ilan edilirker. Çevirmede polisler tarafından yonca yüzünden tutuklanmak istemem.