Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coyote

You are not allowed to view links. Register or Login

Çok temiz bir canavara benziyor. Var mı bilen?

İçi gayet temiz gözüküyor, yanlız aracın önünün neden mk2'ye döndürüldüğü önemli.

mustafaguleryuz

Renk değiştirmek için hanginiz komple boyattınız arabanızı? :))

Güzel renk seçimi   :D

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015 Giulietta Bianco Lunare

devirsever

Cakma mk1.5 diyecegim ama yine olmuyor, ic dis yine birbirini turmuyor  :)

159 onunu 156ya uydursalarda degisik bir calisma gorsek  :)
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

ykilinc

Keyfi değiştirilmiş sahibinin dedigine göre mk2 görünümü daha cok seviyormus.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S.Asil

Geçenlerde sanki bu bağıran egzoz yapılmış gibi gördüm geçti gitti önümden...
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

Oğulcan Yücel

Renk değiştirmek için hanginiz komple boyattınız arabanızı? :))

Koltuklar da mk1 sanırım  :)

ysbilgin

Koltuklar da mk1 sanırım  :)

Evet şimdi bakınca farkettim.
Çok kötü toplanmış bir araba ve kötü yazılmış bir senaryo.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

Wolfshade1989

Arkadaslar selam,
Bu arac hakkinda bilgisi olan var mi?

Tesekkurler..
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

burak_unsal

Arkadaşlar merhaba.

Cok yakın bir arkadaşıma yaklaşık 6 ay önce sattığım 2008 model 1.6 t.s blackline 147 arkadaşımın nakit ihtiyacı sebebiyle satılıktır. Ben bu aracı sattıktan sonra giulietta ile yoluma devam etmekteyim.

Arac piyasada ender bulunan blackline donanımı olup aracın mekanik-yürüyen vs. hiçbir sıkıntısı yoktur. Bakımları 128.000 km ye kadar tarafımca yaptırılmış olup, triger ve ön takım değişimleri 128.000 km de yine tarafımca Eskişehir Otobay Servis Osman Usta'ya yaptırılmıştır.

Aracın konusu "Üyelerimiz ve Alfa Romeoları" forumunda mevcut olup (26 TT 147), araçla ilgili detaylı bilgiyi ilan sahibi arkadaşımdan alabilirsiniz.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

Cihan82

Bu da 156 mk 2.5 oluyor galiba  :haydi:
2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

WhiteNight

Bu da 156 mk 2.5 oluyor galiba  :haydi:
Olmus bu olmus. Bildigin voltran. :-)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MBGR

ti jant-ti dieksiyon-ti gostergeler-ti fırçalanmış aliminyum trimler-brembo frenler-kule gergisi filan baya baya doldurupta belkide aralarında en ucuzu olan ti maşrpiyel takmamak çok ilginç.

ali kaynak

ti jant-ti dieksiyoon-ti gostergeler-ti fırçalanmış aliminyum trimler-brembo frenler-kule gergisi filan baya baya doldurupta belkide aralarında en ucuzu olan ti maşrpiyel takmamak çok ilginç.
Yanlis hatirlamiyorsam İzmir de Teknik Otonun sahibinin araci , ayrica direksiyondaki  F1 viteside kendi yapmisti ,youtube da videosu vardi,guzel You are not allowed to view links. Register or Login
Lancia delta III

repla

ti jant-ti dieksiyon-ti gostergeler-ti fırçalanmış aliminyum trimler-brembo frenler-kule gergisi filan baya baya doldurupta belkide aralarında en ucuzu olan ti maşrpiyel takmamak çok ilginç.

zevkler ve renkler...
verba volant scripta manent

Kibitzer

Tanıdığım Serkan Onur ise servis sahibi. Bursa'daydı diye hatırlıyorum ama başka bir sebeple karıştırıyor olabilirim.

Erkay KAHYA

Tanıdığım Serkan Onur ise servis sahibi. Bursa'daydı diye hatırlıyorum ama başka bir sebeple karıştırıyor olabilirim.

Evet araç sahibi facebook gruplarından edindiğim bilgiye göre Alfa Ustası olan Serkan Bey.

rk1905

Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba,

Bende sizlerin arasına katılmak için bir süredir araştırma yapıyorum ve dün itibariyle de foruma katıldım. Şuan için düşündüğüm araç 147 ve sahibinden sitesinde bir iki tane ilgilendiğim ilan bulunmakta. Aşağıya bu araçlara ait linkleri ekliyorum. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

İlk ilandaki araçla ilgili forumun ikinci el bölümünde eski tarihli bir ilan görmüştüm. "Etimat" adını kullanan arkadaşa da bu araçla ilgili bir mail gönderdim. Onun da değerli görüşlerini paylaşacağını umuyorum.

Herkese iyi günler.

coyote

Bende sizlerin arasına katılmak için bir süredir araştırma yapıyorum ve dün itibariyle de foruma katıldım. Şuan için düşündüğüm araç 147 ve sahibinden sitesinde bir iki tane ilgilendiğim ilan bulunmakta. Aşağıya bu araçlara ait linkleri ekliyorum. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

İlk ilandaki araçla ilgili forumun ikinci el bölümünde eski tarihli bir ilan görmüştüm. "Etimat" adını kullanan arkadaşa da bu araçla ilgili bir mail gönderdim. Onun da değerli görüşlerini paylaşacağını umuyorum.

Herkese iyi günler.

Şahsi görüşüm; 1.6 147'ye bu paraları vermeye hazırsanız, sorduğunuz iki araç arasında, siyah olan daha düzgün duruyor.

rk1905

Şahsi görüşüm; 1.6 147'ye bu paraları vermeye hazırsanız, sorduğunuz iki araç arasında, siyah olan daha düzgün duruyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Fiyat olarak ikinci el piyasasının son zamanlarda ki hali ortada. Yanlış hatırlamıyorsam ilk ilandaki araç için yaklaşık bir sene önce 32 bin gibi bir rakam yazılmıştı forumda. Şimdi 43 demiş ilan sahibi. Birde illaki ederinin epey üstünde yazılıyor. Belirli bir seviyeye çekebilmeyi umuyorum karar verdikten sonra.

radar54

Herkese iyi günler.

Galeriden araç alımında dikkat edilmeli blackline donanım çok hoş duruyor.

Siyah 147 ise hatasız boyasız olması, km durumu artısı ve bence biraz pazarlıkla alınabilir.

Peki 'bu paralar' verilir mi bence az bile istenmiş...
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

rk1905

Değerlendirmeniz için teşekkürler. Benim de önceliğim direk sahibinden ve kazasız araç almak. Bakalım bu hafta içi fırsat bulabilirsem Ankara'daki aracı görmeye gitmeyi düşünüyorum.

easlan

merhaba arkadaşlar 3 yıl aradan sonra tekrar virüsü kaptık. ilanlardan tanıdık gelen ya da önerebileceğiniz giu var mıdır acaba?

E.Ç.M. (MiTongin)

merhaba arkadaşlar 3 yıl aradan sonra tekrar virüsü kaptık. ilanlardan tanıdık gelen ya da önerebileceğiniz giu var mıdır acaba?

selamlar

formdan bir arkadaşımızın aracı var.

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

TurgayKollama

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılmaya çalışıyorum. Uzun zamandır hayran hayran baktığım bu ailenin bir parçası olmak istiyorum. Sınırlı bilgilerle bir süredir forumları aşındırıyor, modeller ve durumları ile ilgili bilgi toparlamaya çalışıyorum. Elimdeki bilgi kumsaldaki tek bir kum tanesi kadar. Bu sebeple sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyuyorum.

Adım Turgay. 36 yaşında bir avukatım. İlanlar şunlar:

En yakın olduğum ilk ilandaki araç keza İstanbul'da oturmaktayım. Aracın servisini sorduğumda Bostancı Arif usta dedi ancak nasıl ulaşırım kendisine bulamadım. Adana aracı bütçemin biraz üzerine çıkıyor. Gaziantep ilanını ise sportwagon kasaya olan sevgim nedeniyle meyilliyim.

Sol ayaktaki kaynamamış bir kırığım nedeniyle maalesef manuel vites seçeneğini, İstanbul trafiğini de göz önüne alarak,  görmezden geliyorum. Yine de çok çok temiz bir manuel vites tercih konusu olabilir ancak ilk tercihim değil.

Ne dersiniz arkadaşlar?

coyote

Öncelikle hoşgeldiniz.

1.6 yerine 2.0 tercihiniz, selespeed tercihinizin sonucu mu bilmiyorum ama, öncelikle şahsi tavsiyem, manuel de alacak olsanız, tercihinizi 2.0'dan yana kullanmanız olur.

Ben olsam, ilk aracı hiç düşünmezdim. Kaputun altı çok kurcalanmış duruyor. Bir Alfa'da son istenecek şey, kurcalanmış olmasıdır. Ayrıca dashboard da pek iyi gözükmüyor.

Diğer seçeneklerin, ilandan anlaşılabilecek bir kusurları yok, ancak şahsi görüşüm, bir albenileri de yok. Belki detay sayılır ama, ikinci aracın sonradan kaplanan direksiyonu çok çirkin olmuş. Son aracın, gerekli gereksiz çok sayıda dış fotoğrafı olmasına rağmen, içinin hiç fotoğrafı olmaması da ilginç.

Belirli bir yaşın üzerinde temiz Alfa bulmak sabır işidir. Örneğin ben, 7 yıldır bindiğimiz 156'yı neredeyse 1 yıllık bir arama sürecinin sonunda bulabilmiştim. 2. el siteleri ile beraber, forumu takip etmenizde de fayda var. Forum üyelerinin birinden alacağınız bir 156'nın geçmişi, diğer seçeneklere göre çok daha şeffaf olacaktır.

Umarım kısa sürede, istediğiniz gibi bir 156 bulursunuz.