Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Daha Önce Fırsatım Olmamıştı ☺

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaan

You are not allowed to view links. Register or Login
Doğru ellerdeki alfaları görünce insan seviniyor, güzel günlerde kullanın.

Alfa Romeo direksiyonuna oturmamış insanlara anlatınca çok saçma karşılıklar verebiliyorlar ama bir zaman sonra Alfa Romeo gerçekten yaşam tarzın oluyor. O zaman da insan daha bir üstüne titremek durumunda kalıyor. Teşekkür ederim.
1 hayal
5 duyu
6.his

agucba

Gelecek planları arasında sportif son susturucu olacağı yazılmış. O olana kadar mesela tek çıkış egzoz ucu yerine çift çıkışlı bir egzoz ucu nasıl olur? Hem tamponun o boşluğunu biraz daha doldurmuş olur hem de son susturucunun kendisini biraz daha gizlemiş olur.
Bir de ön ve arka tekerlere, 10 veya 15 mm kalınlığında spacer olsa, tekerler boşlukları biraz daha dolgun görünür mü acaba?

Bu arada fotoğraflara bakınca 145 QV'yi ilk aldığım zamanlarım aklıma geldi. Genelde bu şekilde parlak olurdu.  :)

///////////////

Kaan

Gelecek planları arasında sportif son susturucu olacağı yazılmış. O olana kadar mesela tek çıkış egzoz ucu yerine çift çıkışlı bir egzoz ucu nasıl olur? Hem tamponun o boşluğunu biraz daha doldurmuş olur hem de son susturucunun kendisini biraz daha gizlemiş olur.
Bir de ön ve arka tekerlere, 10 veya 15 mm kalınlığında spacer olsa, tekerler boşlukları biraz daha dolgun görünür mü acaba?

Bu arada fotoğraflara bakınca 145 QV'yi ilk aldığım zamanlarım aklıma geldi. Genelde bu şekilde parlak olurdu.  :)

Sebring veya Supersprint spor son susturucu istememin sebebi GT'nin biraz daha ben buradayım diyebilecek olması. Ama kesinlikle apaçivari bir ses olmayacak bu. O yüzden sizin de dediğiniz gibi hem kazanı gizlemek hem de biraz daha hırıltı duyabilmek için çift çıkışlı spor susturucu bakıyorum İstanbul çevresinde.
Spacer işi beni biraz düşündürüyor. Aslında lastikler biraz daha dışarıda dursun diye bende istekliyim ama acaba esnemelerde arkalar sürtme yapar mı kuşkusu var sürekli kafamda. Maliyeti yüksek olmamasına rağmen ölü yatırım da olsun istemediğim için henüz girişmedim spacer işine.
156 dan sonra GT'yi de siyah istiyordum ki öyle de denk geldi. Temizken çok iyiler ama temiz tutmak da hele ki bu aylarda biraz dert  :duvar:
1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

Uzun süredir tozlanan konuyu havanında güzel olması ile yaza merhaba diyerek hareketlendireyim. GT ile mutlu mesut devam ediyoruz. Zaman içinde hoşuma giden birkaç pozu sizlerle paylaşayım. Herkese iyi haftalar.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

GT'mi hayırlı bir iş sebebiyle yolcu ettikten sonra birkaç ay arabasız kalıp yine bir 156-147-GT ss alarak geri dönmekti amacım ama ne yazık ki ekonominin hali ve pandemi durumları yüzünden saçmalayan satıcılar ve fiyatlar yüzünden yeni bir Alfa Romeo almamaya karar verdim. Bunun yerine evin 2. Alfa Romeo'sunu sahiplenip babama Mercedes Viano aldık ve artık yeni yol arkadaşım yine bir 156 oldu. Eski postlarda ilk hali var silinmediyse ama güncel halinden bahsedeyim. Şuan tatil dönüşü You are not allowed to view links. Register or Login kmlere gelecek. Sunroof ve siyah deri koltuk var. Klasik olarak İlker abide yapılan 4300 k bixenon farlar mevcut. Eibach prokit yaylar ile sparco kule gergisi ve 17" orjinal çok kollu jantlarımız var. Abartı olacağı için başka aksesuar düşünmüyorum. Tabii marşpiyelleri bulup takana kadar.Yine orjinal bulabilirsem önceki 156 m da olduğu gibi zender spoiler da düşünürüm.Birkaç resim ile süsleyeyim şimdilik.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

1 hayal
5 duyu
6.his

Tolga033

Hayırlı olsun. Doğru karar. 2.el araç piyasası berbat durumda.

Kaan

Ne kadar sürekli forumu günlük takip ediyor olsam da önce evlilik sonra çocuk derken yine ne kadar elim hep 156'nın üstünde de olsa 3 yıldır hiç paylaşım yapmadığım gibi doğru düzgün resim bile çekmemişim. Bugün temizlikten sonra otopark girişinde tozlanmadan önce tadımlık birkaç resim çekebildim.
Temiz 156 sevenler buraya [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

1 hayal
5 duyu
6.his

Gouki

EscC

Mercek far sunroof renk vs herşeyi İle 10 numara bi 156 kazasız belasız keyifli sürüşler Kaan :nazar: :clover:

Testarossa

this is all about passion

murat

Efsane 156'nın büyük oranda apaçilere teslim olduğu bu dönemde, insanı mutlu eden bir nezihlik var fotolarda, her bir detayıyla zarif  :nazar: :alkis:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Kaan

Efsane 156'nın büyük oranda apaçilere teslim olduğu bu dönemde, insanı mutlu eden bir nezihlik var fotolarda, her bir detayıyla zarif  :nazar: :alkis:

Elimden geldikçe diri ve orijinal tutmaya çalışıyorum. Aynı sizin gibi bende etrafta özellikle 147-156-Gt serisini böyle iyi ellerde gördüğümde sebepsiz mutlu oluyorum. Uzun zamandır dostluğumuzun olduğu You are not allowed to view links. Register or Login ve You are not allowed to view links. Register or Login ile de paslaşarak maddiyatta el verdiği sürece geliştirmelere devam ediyorum.
You are not allowed to view links. Register or Login Ersin abi dediğim gibi birkaç aya sana işimiz düşecek  :haydi:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login teşekkürler.
1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

Bu arada yukarıda özellikle sol arkadan çekilen resimde lastiklerin bir tık içeride gibi göründüğünü fark etmişsinizdir. Aslında bu jant modeli için normal ancak ben biraz daha buradayım demek için arkaya 150 öne 100 mm ölçülerinde spacer düşünüyorum. Bilgisi olanların ve kullanıp tecrübesi olanlardan spacer kullanımı için görüşlerini merak ediyorum. Ayrıca değerlendirme yaparken bilgi için jantlar 147 mk2lerde alışık olduğunuz 16" jantlarla aynı model olsa da kendisi 17". Lastik ölçüleri de olması gerektiği gibi 215/45/17.
1 hayal
5 duyu
6.his

berkealkan

Kondisyonu çok yukarıda bir otomobil bu gerçekten, güzel günlerde keyifle kullan You are not allowed to view links. Register or Login. Buradan sonra üzerine koymak zor bir yerdesin, showroom kalitesinde bir doygunlukta aracın.  :clover: :alfisti:
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive Selespeed
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2004 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Alfa Romeo Mito 1.3 JTDM Distinctive
2003 Alfa Romeo 147 2.0 Distinctive (Güncel)

Kaan

Kondisyonu çok yukarıda bir otomobil bu gerçekten, güzel günlerde keyifle kullan You are not allowed to view links. Register or Login. Buradan sonra üzerine koymak zor bir yerdesin, showroom kalitesinde bir doygunlukta aracın.  :clover: :alfisti:

Berke çok saol. 156'm yaşı itibariyle kusursuz olmasa da ben çok seviyorum  :haydi:.  Jas10'da gerçekten her şeyiyle efsane hale geldi. Bir ara gelip artık sürücü koltuğuna otursam iyi olacak  :haydi: Aslında üzerine koymak senin de yaptığın gibi hep keyfi şeyler buradan sonra. Arabalarımızı zaten her zaman bakımlı tutuyoruz. Ama brembosu olsun, shortshifti olsun, derisi var ama recaro olsun vs. vs. sürekli birşey çıkarıyoruz. Bir sonra ki sefer yanına 156 ile geleyim de showroom a beraber çıkalım  :alkis: :haydi:   
1 hayal
5 duyu
6.his

hkmtctnky

eli yüzü düzgün 156-147-gt ye hasret kaldık gerçekten. herşeyi olması gerektiği gibi :nazar:  :clover:
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

Kaan

Bu da evin diğer ihtiyar delikanlısı.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

1 hayal
5 duyu
6.his

radar54

Bu da evin diğer ihtiyar delikanlısı.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bunun neresi ihtiyar  :o   Maşallah   :nazar:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

Kaan

Bunun neresi ihtiyar  :o   Maşallah   :nazar:

Babamın olduğu için ihtiyar delikanlı dedim ama 20 yıla merdiven dayasa da tam bir genco kendisi  :rock: :alfisti:
1 hayal
5 duyu
6.his

kuti147

Far karartma Mk147 nin çehresini inanılmaz değiştiriyor gerçekten  :yukari-ok:
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Kaan

Far karartma Mk147 nin çehresini inanılmaz değiştiriyor gerçekten  :yukari-ok:

Abi zaten mk1 147 için babama hep söylediğim yay jant vs. olmasın ama karartılmış mercekli far olsun. Gerçekten bütün görünümü o farlar değiştiriyor. Bu arada farlar You are not allowed to view links. Register or Login nin bixenona geçmeden önce kullandığı xenon farlar. Tam benim 0 far alıp yaptıracağım döneme denk gelince öyle bir alışverişte yapmıştık.
1 hayal
5 duyu
6.his

berkealkan

Maşallah diyelim  :nazar:

Adam babadan Alfista  :alfisti: You are not allowed to view links. Register or Login

Ön plaka altlığı çok yakışır sanki Kaan, hâlâ bulunabiliyorken mutlaka alınmalı derim. Farlar da gerçekten çok yakıştı, güle güle kullanın tekrar  :clover: :alfisti:
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive Selespeed
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2004 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Alfa Romeo Mito 1.3 JTDM Distinctive
2003 Alfa Romeo 147 2.0 Distinctive (Güncel)

Kaan

Maşallah diyelim  :nazar:

Adam babadan Alfista  :alfisti: You are not allowed to view links. Register or Login

Ön plaka altlığı çok yakışır sanki Kaan, hâlâ bulunabiliyorken mutlaka alınmalı derim. Farlar da gerçekten çok yakıştı, güle güle kullanın tekrar  :clover: :alfisti:

Berke GT'de de plaka altlığı yoktu ve galiba gözümüz alıştı bu şekilde. Hiç aramadık bile. Ama dediğin gibi sıfır yada çıkma bir bakınayım.
Bu arada farlar gerçekten çok yakıştı ama aydınlatma ile ilgili küçük bir problem var şuan. Farlar biraz fazla aşağıyı gösteriyor. Babam far ayarı yaparken yanlışlıkla tasları düşürdü. O yüzden farları söküp ilker abiye götürüp o şekilde çözdürücem çünkü biz tam olarak oturtamadık. Ama senin önerip aldığın ampullerin aydınlatması çok çok iyi. Onu da belirtmeden geçemicem. Işığı görenler hayran oluyor.
1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

Hafta sonu gelmişken güzel bir Cuma sabahı iş arabam Megane yerine 156 yı gezmeye çıkardım. Trafikten kaçmak için kullandığım Küçükçekmece gölünün hemen yanındaki yolda ışıkta güzel olunca ayak üstü birkaç resim çektim. Meraklı dayılar satıcan mı yeğen diye gelince çok fazla açıdan alamadım.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

1 hayal
5 duyu
6.his

kuti147

İkinci foto da ben elendim  :-[
Maşallah
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline