Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaptankaan06

Başlık Güncel Değil mi acaba yoksa tanışma faslına yetişemedik mi :)

aymen

İstanbul, 27, akademisyenim. Çocuk değil , evlilik bile yok. :p

smmm sinan

öncelikle herkese merhaba

yeni ALfa Romeo 2004 model 156 1.6 ts sahibiyim. dolayısıyla siteye de henüz üye oldum.

İstanbul da mali müşavirlik ofisim var, danışmak istediğiniz bir konu olursa seve seve yardımcı olurum. Herkese selamlar.
!! 34CEP606 !!

efebey

İstanbul' dayım, 34 yaşındayım, evli ve bir çocuk babasıyım. Mevcuttaki aracım 2004 model BMW 645 Cİ, Migros' da eğitim yöneticisi olarak görev yapıyorum..

octinum

Araba değil ama iş güncellemesi bırakayım ben de şuraya. Artık otobüsçü değilim. :)

Mk1.5 Rosso Alfa 156 Selespeed devam, yaş oldu 39, Ankara'da bir teknoloji firmasının BT desteğinden çalışıyorum.

murat

You are not allowed to view links. Register or Login
Araba değil ama iş güncellemesi bırakayım ben de şuraya. Artık otobüsçü değilim. :)

Mk1.5 Rosso Alfa 156 Selespeed devam, yaş oldu 39, Ankara'da bir teknoloji firmasının BT desteğinden çalışıyorum.

Hayırlı olsun Emirhancım  :alkis: Ankara yaşayanına güzel bir şehir  :kahve:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

alicaniwg

Hem ilk aracım hemde ilk alfa romeo mu aldım.
Alfa romeo 75 2.0TS
Elektrik teknikeriyim proje çizim işi yapıyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rtgrlndr

Ben de merhabalar diyeyim, öğretmenim Kütahya'da yaşıyorum ve yaklaşık 1 aydır 2004-2005 156 arıyorum  :) İnşallah da bulacağım.

HAN

Bursa da Temizlik şirketi [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iamberkayceylan

Denizli'den merhaba. Bir Giulietta ve bir MiTo sahibiyim. Aslında İçmimar'ım ama şu an otomotiv sanatçılığı yapıyorum. %90 Amerika'daki müşterilerimin arabalarından ilham alarak resimler yapıp, videolar çekip, sahiplerine ulaştırıyorum. İnstagram @berkayceylan hesabımdan yaptığım işleri görebilirsiniz. :)

yusufcank

ANKARADAN 30 YAŞINDA DETAILING CAR CARE İŞİYLE UĞRAŞIYORUZ YENİMAHALLE İVEDİK CADDESİNDE BUTİK GARAJIMIZ VAR.. ŞEFFAF KAPLAMA SERAMİK KAPLAMA VE DETAYLI İÇ TEMİZLİK MEVCUT :)

blackgear

Bir güncelleme de ben yapayım.

Nihayet kendi şirketimi kurdum, elektromekanik silah sistemleri üzerine AR-GE çalışmaları yapan bir şirketim var. Haricinde tersine mühendislik, Endüstriyel Tasarım, Mekanik Tasarım, AR-GE ve üretim danışmanlığı ile eğitim danışmanlığı yapıyorum.

Aracım da değişti bu arada, 2009 159 JTD sahibiyim, Ankara' da ikamet ediyorum.

murat

Nihayet kendi şirketimi kurdum, elektromekanik silah sistemleri üzerine AR-GE çalışmaları yapan bir şirketim var. Haricinde tersine mühendislik, Endüstriyel Tasarım, Mekanik Tasarım, AR-GE ve üretim danışmanlığı ile eğitim danışmanlığı yapıyorum.

Hayırlı olsun, başarıların artarak devam etmesi dileği ile... :alkis: :nazar: :alfisti:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

halil

Kadir hayırlı uğurlu olsun ,Allah bol kazanç versin.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Doğa Tosun

hayırlı uğurlu olsun abicim   :nazar:

You are not allowed to view links. Register or Login abi sen rüzgarlı'daydın sen nereye gittin dükkan değişmiş
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

halil

hayırlı uğurlu olsun abicim   :nazar:

You are not allowed to view links. Register or Login abi sen rüzgarlı'daydın sen nereye gittin dükkan değişmiş

yine rüzgarlı'da özgürler iş merkezindeyiz.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

mahoretti

güzel günler dilerim. hayırlı olsun.  :alfisti:  :nazar:

312 İsmail

Tüm forum üyelerine, Alfa Romeo markasına gönülden bağlı olan Alfista'lara canıgönülden merhaba. Aranıza Ankara'dan katılıyorum. 2 ay önce satın aldığım ilk Alfa'm olan Giulietta Jtd ile şimdilik her şey yolunda gidiyor. Ankara'da düğün, nişan, açılış ve benzeri hizmetler üzerine faaliyet gösteren bir organizasyon şirketim var. Aynı zamanda canlı çiçek hizmeti veren bir dükkanım var. Sektörümle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Herkese araçlarıyla birlikte kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Saygılarımla... İsmail Yeşilyurt.

murat

Tüm forum üyelerine, Alfa Romeo markasına gönülden bağlı olan Alfista'lara canıgönülden merhaba. Aranıza Ankara'dan katılıyorum. 2 ay önce satın aldığım ilk Alfa'm olan Giulietta Jtd ile şimdilik her şey yolunda gidiyor. Ankara'da düğün, nişan, açılış ve benzeri hizmetler üzerine faaliyet gösteren bir organizasyon şirketim var. Aynı zamanda canlı çiçek hizmeti veren bir dükkanım var. Sektörümle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Herkese araçlarıyla birlikte kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Saygılarımla... İsmail Yeşilyurt.

Hoşgeldiniz  :alfisti:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

hsyk112

Bende sağlıkçı  ambulans sürücüsüyüm isim ve tutkum araba üstüne. 156 alfa romeo 2.0 ile de tutkumu pekistirdim  civicim der baska bise demezdim ama alfa başka bir dünyaymış. 2007 civicime üvey evlat gözüyle bakıyorum şuan geçen Bi süreyim dedim bu araba niye gitmiyor diyorum 

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi