Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 156 2.0 Selespeed satınalma tavsiyesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enesk

Arkadaşlar selam,

Aranıza yeni katıldım. Bu haftasonu İstanbul Avrupa yakasında, 156 2.0 Selespeed bir araç almak için bakmaya gideceğim. Kısmet olursa ilk Alfa'm hatta ilk aracım olacak.

Siz değerli arkadaşlarımdan aracın nelerine dikkat etmeliyim, nelerini kontrol etmeliyim, gösterebileceği yer, usta ve eksper önerileri gibi konularda tavsiyelerinizi istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Testarossa

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar selam,

Aranıza yeni katıldım. Bu haftasonu İstanbul Avrupa yakasında, 156 2.0 Selespeed bir araç almak için bakmaya gideceğim. Kısmet olursa ilk Alfa'm hatta ilk aracım olacak.

Siz değerli arkadaşlarımdan aracın nelerine dikkat etmeliyim, nelerini kontrol etmeliyim, gösterebileceği yer, usta ve eksper önerileri gibi konularda tavsiyelerinizi istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Alfistiturkey'e hoşgeldiniz  :alfisti: Forumda arama kısmında tüm sorularınızın cevabını bulabilirsiniz,
örneğin ; You are not allowed to view links. Register or Login

Bakmaya gideceğiniz 156 ile ilgili spesifik bir yorum isterseniz, You are not allowed to view links. Register or Login başlığına ilan linki paylaşabilirsiniz.Şimididen hayırlı olsun  :alfisti:
this is all about passion