Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 içerden gelen sesler???

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Benim anlamadığım bir nokta var.
'94 model 164 TS'ten ses gelmiyorken, '98 model 156 V6'dan ses gelmiyorken daha genç araçlardan nasıl ses gelir?

///////////////

n/a

quote:

'94 model 164 TS'ten ses gelmiyorken, '98 model 156 V6'dan ses gelmiyorken daha genç araçlardan nasıl ses gelir?

o çok garip walla değişio sürekli bu işler :)
italya nın ben banttan çıkan en kötüleri buraya yolladığını düşünüyorum..
şanslı yada eski blkide zeytinoğlu zamanından kalanlarsa belkide standart bi üretim..

n/a

benim çok sevdiğim vede güvendiğim bi abim var araba işinde bayağı terübeli...adam mercedes ve bmw den başka arabaya binmiyor ancak alfalarıda çok beğeniyor...benim arabadan gelen seslerden sonra arabayı incelettim...en az 5 yerde hata buldu "tavan çıtasının yamukluğu, arka tamponla çamurluğun aynı hizada olmaması, sol arka kapının içerde olması ve azda olsa hava alması,  vs vs.." daha sonra servise beraber gittik diğer sıfır 159 larıda inceledi...ve söylediği "bu kadar güzel motor, bu kadar güzel dizayn, ama gelgelelim el işçilikleri  kötü"...yani sorun benim arabada değilmiş anlıcanız 159ların hemen hepsinde buna benzer sorunlar mevcut...ama bu kesinlikle aşılması gereken bi sorun...159a yakışmıyor...bugün italyaya konu ile ilgili mail atacağım, umarım kaale alırlar...saygılar...

ATA

quote:

quote:

o çok garip walla değişio sürekli bu işler :)
italya nın ben banttan çıkan en kötüleri buraya yolladığını düşünüyorum..
şanslı yada eski blkide zeytinoğlu zamanından kalanlarsa belkide standart bi üretim..

Evet adaş, aynı şeyyi bende düşünüyorum. BMW en iyi kaliteyi Türkiye'ye sunarken, daha bir çok marka ilk kaliteleri ülkemize yolluyor. Mercedes 2. kalite araçları yolluyor, bunu daha önce araştırmıştım. Ama Alfa hakkında hiç bir bilgi bulamadım ve bu kadar çok hata bulunan 0 km araçlar büyük ihtimal en kötü kalite de üretilenler.

Hatta ülkemizde üretilip satılan fiat'lar, yurt dışına ihraç olanlardan çok daha kötü kalitede üretiliyor. Bu konuda Fiat'a baskı yapmak lazım ama nasın???
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

n/a

Bahsetmiş olduğunuz işçilik hataları çoğu alfa romeo 'da mevcut okan bey..Balikesirden 5-6 tane 156 ve 147 modelinde aynı sorunlar mevcuttu..
Araçlar daha yeni alındığında ; torpido gözünde ve kol dayamada yamukluk ve tıkırtı,cam ve kapı  fitilleri,tavan çıtasında yamukluk,bagaj kapağının tam kapanmaması ve araç boyasında hatalar vardı...
Bu sorunlardan bazıları benim aracımda da mevcuttu,allaha şükür hepsinle ilgilenerek zaman ayırarak atlattık..Atlatılabilinecek ve çözülecek problemler olsada sonuçta tonlarca para akıtıyoruz...
Özellikle araç karşılaştırılmalarında alfa romeo markası ,normal markalarla değil bmw,mercedes,audi,volvo gibi üst sınıf ve kaliteli markalarla karşılaştırılıyor...Fakat bunlarla işçilik konusunda karşılaştırılabilecek yanlarda, hep zayıf ve en geride kalıyor...
Sonuç olarak tonla para  akıtan bizlerin isteklerini ve beklentilerini bazı konularda karşılayamıyorlar..Bu gerçekten alfa romeo gibi bir marka için çok üzücü ve sinir bozucu bir durum...
Bmw,mercedes,audi ve benzerleri alfa romeo'lardan elbet farklı olucak sonuçta arada fiyat farkı var...Ama gelinki alfa romeo'dan ucuz olan bir toyota,nissan,mitsubishi ve buna benzer markalar hiç olmazdan bu tarz ,basit işçilik zayıflıklarını aşmış durumdalar...Şahsen alfa romeo kullanıcıları bu tarz talihsiz ve kötü sorunları haketmiyor..İnsanı en çok üzende bu yanı oluyor...Ne kadar üzülseniz ve kızsanızda biraz ilgiyle ve uğraşla çözülecek sorunlar...Tekrar geçmiş olsun..

n/a

güzel özetlemişsiniz tşkler...saygılar...