Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara Alfisti

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

147BLACK

quote:

Bu akşam buluşuldu mu?

Hayır, büyük ihtimal haftaya bir gün buluşuruz veya pikniğe kalır işimiz. Veya sonbaha sezonuna...
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

CAPTAIN

Ben pazar Ankara dayım hafta içi yapalım muhakkak derim..

147BLACK

Çarşamba gecesi herkese uygunsa Çarşamba olsun derim.

CAPTAIN

Valla şahane olur bana uyar..

mutu

ben hertürlü aranızdayım benim ilk buluışmam olcağı için katılmak isterin her ne olursa fakat kararlaştırıldığı zaman duyuru yapılacaktır herhalde dmi...
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

CAPTAIN

Bu çarşamba akşamı sanırım bir aksilik olmaz ise buluşulacak gibi..

CAPTAIN

Lafımı geri aldım sanırım buluşulmayacak gibi:((

147BLACK

Ne yazık buluşulamayacak...buluşulacaksa da ben olamayacağım. Annem bir turdan yer ayarlamış. Yarın tatile çıkıyoruz. Çok ani oldu. Artık Gökhan'ın pikniğinde takılırız.

CAPTAIN

Azimliyim pikniğe katılcam muhakak

mutu

arkadaşalr  herkes buraya ne güzel yazıyoda kesin olcakmı bu buluşma bi kaç gün öncesinden kesin bi bildirim yapılsa...**
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

gok_han08

az kaldı 3 agustos tatılde oldugumdan konuyla fazla ılgılenemedım pazartesıden ıtıbaren pıknık ıcın zaman ayıracam . gorusmek uzere .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

tarkan156

gokhan nerde yapıcaz pıknıgı?
ben 3 agustosta burdayım da herkes burdamı acaba kalabalık olsak daha ıyı olur mıllet tatılde olmasın o tarıhte...

gok_han08

tam olarak yeri bulmadım sehıre fazla uzak olmasın ve serın bı yer olsun dusuncesı agır basıyo ) tam olarak bakmadım . farklı bıyer bulursan haber ver .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

mutu

malesef 3 ağustosta tatilde olcam
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

147BLACK

Selamlar...bugün sarsıntılı bir AtlasJet yolculuğu sonrası Kıbrıs'dan Ankaraya geri geldim. 3 Ağustos'ta muhtemelen Ankara'dayım ve pikniğe katılabilirim.

gok_han08

tam iş yerının  onunde 06 emc 22 plakalı 147 var  kımın acaba
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

147BLACK

Gökhan bilgisayardan You are not allowed to view links. Register or Login diye çıktı alıp sileceklerine iliştiriverseydin aracın.
Ben bir ara öyle bir çıktı alıp gördüğüm Alfa'ların sileceklerine sıkıştırıcam.

CAPTAIN

Var ya Ankara da bir aktiviteye katılamadan İstanbula dönecem anlaşılan..

gok_han08

onur yanılmıyosan azımlıyım pınıge katılacam demıstın . hımmmm   ole olmasını beklıyoruz . 3 agustosta dımı.  arda dogru  ama pıknıkle ılgılı yazmamız lazım haberlerı olması acısından =)
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

bu arada guzel bı yer buldum  saklı bahce  gormeye gıdecem orasını ıncelım .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

saklıbahçe kapatılmıs ya şansa bak . başka yerlere bakacam. tarkan senın dedıgın yer nerdeydı ?
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

tarkan156

Ben bıyer demedımkı,ankarada dogru duzgun pıknık yapılacak bıyer yok aslında,eryaman tarafında goksu park var sanırım bıde cayyolu dodurga tarafına dogru gıderken bı pıknık alanı var ama buralarda arabalarımızın yanında olamayız bıldıgım kadarıyla,
acaba soyle guzel bı brunch mı yapsak pıknık yerıne?

gok_han08

evet branch yerı arıyorum pıknık degılde . oncekı gıbı kahvaltı gıbı olsun. eger bıyer bulamasam uygun hıne aynı yere  yer ayarlıcam sanırım bı kac yer daha var onlarıda arastırım . senın de buldugun yada bıldıgın bı yer varsa bakalım .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

şu yeri bı halledelım daha mıllete haber vercez o var .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

AlfistiKerem

Arkadaşlar memleketim Bartın'da bulunmaktayım 15-20 gündür.Piknik organizasyonu olursa katılmak isterim.Bartın'dan 2.5 saat.Atlar gelirim.Hem tanışmış oluruz.Ama tam kesin bir tarih belli olması lazım.