Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa'nızda En Uyuz Olduğunuz Yolcu Hareketleri :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Passione

Aynen katılıyorum, araçtan inerken kapıyı tam açmayıp ayakkabısıyla bej rengi kapı içine tekme atması! - yahu tam aç şu kapıyı be adam! :)
"centocinguantanove"

koray

arabaya benden başka binenlere sinir oluyorum

ismail

bizim pederle arabaları bahçeye önlü arkalı bırakırız. benim arabayı normalde kullanmaz ama diğerini çıkarmak için mecbur çeker. o sırada koltuk ayarı ve direksiyon ayarı ile oynar. bende her defasında düzeltmek zorunda kalırım.

ilginç ve kıl olduğum bir dialog

-çok yakıyor dimi bu alfalar?
-yok, normal yakıyor. şehir içi 10 lt civarı
-hmm çok yakıyor yaw 400 binları geçer o!! (nasıl yani)
-yok yav 10 lt işte, şehir dışı uslu olursan 7-8 lt
-off çokmuş yaww!! (de get)

Dentist

"Doktorcuğum bu kadar uğraşma,altı üstü bir araba işte"diyenler.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

cuneyt

Otomatik kapanan yan aynalari elleri ile kapatan yaratiklar. Bozulurmu bilmiorum ama kufur hakkimi sakli tutuyorum bozulur ise !!!

murat

Sen "kardeşim bağlat şu ikinci egzoz çıkışını " diyen yolculara da uyuz oluyosundur
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Dentist

quote:

Sen "kardeşim bağlat şu ikinci egzoz çıkışını " diyen yolculara da uyuz oluyosundur

Olmaz canım,neden olsun ?
Ama "senin yerinde ben olsam içinin detaylı fotoğraflarını şimdiye kadar çoktan siteye eklemiştim"diyenlere belki kızabilir...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Gouki

Arabama artık yolcu almıyorum..En güzeli

Dentist

"Doktorcuğum,iyi güzel multimedya sistemi almışsın da insan şu kafalıkların arkasına da birer ekran taktırır ki arkada oturanlar da oyun oynasın,bak bunu düşünememişsin"diyenler...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

agucba

Arabada horlanması

///////////////

emrazazil

sigara içmek istemeleri ve bnim izin vermeyişim,kalabalık olduğumuzda öne 2 kişi binmek istemeleri arkaya kucak kucağa oturup sağa sola ayak yaslamaları,kapıyı açarken diğer arabanın kapısına veya duvar vs bir yere sürtmeleri ve *** atmaları :)....

admin

quote:

Arabada horlanması

Ayak kokusunu atlamayalım.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Dentist

quote:

quote:

Arabada horlanması

Ayak kokusunu atlamayalım.

Ya arkadaşlar abarttınız işi iyice ya...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

admin

Hiç de abartı değil abi Aramızda böyle heriflere denk gelen birileri mutlaka vardır, dimi cancan.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Dentist

Kenara çekip,indirseydiniz siz de Bektaş...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

asklepios

arabama sürekli aynı kişiler biner genelde ve bana çoktan "arabası çok kıymetli-manyak" etiketini yapıştırdılar.bikaç kişinin kalbini kırdım fakat misler gibi oldu.şimdi millet çekine çekine biniyo.aman diyolar ayağım değmesin.mesela arabamda cam açmak kesinlikle yasak(ben hariç tabi) ve bunu herkes biliyo,ellerini bile sürmezler düğmelere :))))

yalnıııııızzzz ;  park halindeki alfama,sanki yer yokmuş gibi sürtüne sürtüne geçiyolar,ellerindeki poşet-çanta v.s.leri de sürtüyolar ya....la havle.... yalnız bi gün çok kötü yapıcam birisini...

patricius13

Kapıyı kaldırıma vurupta hiçbişe olmamıs gibi sırıtanlar çıldırtıcı olabılıyor

Burak1985

Arabayı yeni yıkattığmda yanda veya arkada oturanların camı açması... cam komple leke oluyo bende sinir oluyorum

marauderjingo

öndeki yolcunun dar torpido gözü sebebiyle yeri bol bulup bacak bacak üstüne atması, ayağının altını döşemelere sürtmesi... bazen arkadaşımı bu yüzden dışarı atasım geliyor :)

beckher

Bu topici üst sıralarda gördüğümde hemen açıp bakıyorum yeni bir uyuz hareket tespit edilmiş mi diye

Geçen birisi binecek arabama ayakkabıları çıkarıyoruz mu demez mi ben koptum tabii...

Edited by - beckher on 29/06/2009  12:08:31
alFa rOmEo 156 2001 1.6 tWiNsPaRK

Alfati

Arabadan indikten snra kapıyı kapatrken kapı kolundan degılde cama elını bastırarak kapatması... arabadan inerken yere degılde Alfa Romeo yazılı ara plastige ayagını  surterek yere basması...

hanzak

arabayı yıkattıktan sonra  camların izinsiz açılması. arkadaşındediği  gibi dehşet leke kalıyor. arka koltuğa yemek masası  muamelesi yapanlar , kol dayamamı işgal edenler, çok yakar bunlar diyenler ,  ilk aklıma gelenler.. galoş bulundur diye dalga geçenlerin sayısı az değil zaten. Arabası konusunda manyak seviyesinde titizdir  cümlesine alıştım ne yapayım .

CrazyRomeo156

1-Vitesin üzerine elini koyanlar
2-Hadi ama daha hızlı diyenler
3-Arabaya birşeyler dökenler
4-Kapıyı sert kapama
5-Camlarla çok oynanması
6-Habire şarkı değişmek
7-Kapının eşiğine basanlar
8-Gözleri hep ibrede olanlar
9-Koltuk ayarı kolunu (afedersiniz)hayvan gibi bırakanlar
10-Ayaklarındaki pislikleri paspaslarımda temizleyenler(Paspascıklarımı her zaman halı temizleme ile elde yıkarımda
11-Torpidonun altındaki halı yere sarkmıştı.Araba dökülüyo denmesi.Ona matrix gibi uçacaktım ama

Bu koşullar altında hiçbir yolcu binmez gibi

Edited by - CrazyRomeo156 on 01/08/2009  15:37:04

nurcan.demir

ön kol dayamayı unutmayalım arkadaşlar.adam sanki arabayı o kullanıyor gibi rahat rahat oturması birde bacak bacak üstüne atması yokmu delirtiyor adamı

Taner27

birde birde unutmadan, aldığınız yolcunun yerdeki poşetleri alıpta arka koltukların üzerine bırakıvermesi bütün pislik koltuklarda ,düşünmesi bile korkunç..
1998 156 2.0 Executive
2004 147 1.6 Dist.
2006 156 1.6 Dist.