Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Radyatör Değişimi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtekin06

İyi günler Değeli Alfisti yoldaşlar. Servise gittim ve radyatörün değişmesi gerektiğini söylediler. 147 için orjinal radyatör nereden bulabilirim ve fiyatı nedir?

Gouki

Kirazcıoğlu'nda Valeo var.

You are not allowed to view links. Register or Login

mtekin06

Gouki

Orjinalidir Mehmet. Portekiz malı olan daha ucuz seçeneklerde var.

mtekin06

tmm Özgün abi çok sağol bildiğim kadarı ile  147 radyatörlerinde tamir olmuyor

lyolcul

bana tamir olmaz demişlerdi.değişmesi lazımmış. ben de değiştirmeden şu çatlak tıkayıcı sıvılar var ya onlardan alıp bi denedim ve sorun yok şu an :)

Alfadanadam

Çatlak tıkayıcıları sadece kısa süreli geçici çözüm olarak görmek gerek. Hiç istemediğiniz yerleri de tıkayabileceği için aslında oldukça tehlikeli bir çözümdür. Ayrıca yeni radyatör ile eski radyatör arasında çok ciddi verim farkı olur.

lyolcul

Çatlak tıkayıcıları sadece kısa süreli geçici çözüm olarak görmek gerek. Hiç istemediğiniz yerleri de tıkayabileceği için aslında oldukça tehlikeli bir çözümdür. Ayrıca yeni radyatör ile eski radyatör arasında çok ciddi verim farkı olur.
ben sıvı olandan kullandım. Eski aracımda da kullanmıştım sorunsuz. Ama tabii ki en güzeli radyatör degistirmek.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mtekin06

radyatör tıkayıcı attılar şuanda akıntı kalmadı ama içim rahat değil bide verim farkı derken  yakıt cinsinden verimemi etkisi olur.

erdem1904

Radyatör tıkayıcı eski 156 ımda 500 tl havadan masraf açmıştı zamanında ;) Kalorifer peteğininin tıkanmasına vesile olmuştu..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tolga_ozhan

Radyatör tıkayıcılar malesef tüm soğutma sıvısını çamur gibi yapıyor. O güzelim genleşme tankının iç çeperini balçık tabakası kaplıyor, seviyeyi falan görmek hak getire o saatten sonra.
Arabayı zehirlemişim gibi hissederdim heralde onu koymak zorunda kalsam.

Termostat, devirdaim ve sıcaklık sensörü gibi parçaların ömrünü kısaltmak konusunda birebir.
Ayrıca daha ufak gözenekli kalorifer peteğininde de tıkanıklıklara sebep olabiliyor.

lyolcul

Ben hiç sorun yaşamadım. Ayrıca su rengi de hiç değişmedi. Hiç sorun yaşamadım. Dubble up sıvı kullandım.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mtekin06

Çok teşekkürler  değerli Alfisti  dostları  anladığım kadarı ile değiştirmek en mantıklısı Ankara dan (Gölbalşı nda okumaktayım) öğrenci işi bir servis önerebilirmisiniz.

blackgear

bende radyötörü değiştirdim sebebi dondurduk aracı :( neyse yan sanayi aldım 175 liraya şimdilik sorun yok...147 nin radyötörleri tamir olmuıyor çünkü plastik o yüznde değiştirmekte fayda var

Niye ki taşlatsaydınız olurmuş aslında, zenginsiniz galiba :D

Oğuz

bende radyötörü değiştirdim sebebi dondurduk aracı :( neyse yan sanayi aldım 175 liraya şimdilik sorun yok...147 nin radyötörleri tamir olmuıyor çünkü plastik o yüznde değiştirmekte fayda var

:D :haydi:
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

universeee

:haydi:  :haydi:  :haydi:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...