Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

debimetre kiti boruları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login  bu hortumdan bulabiliyomuyuz tr de,bahsedildiği gibi çok pahalımı.bayram sonrası arabayı kızağa çekip,motor bölmesinde çirkin kablo parçalarından ve emme ile blok arasındaki bitik hortumlardan kurtulmam lazım.bunlar tam oraya göre.nerden buluruz.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login pimaşı debi ile kn arasında denedim  :)) güzel bi aluminyum boruyla o kısım cold intake gibi olur,ama gebzedeyiz kardeşim,sanayideki en baba hortumcuda hava emiş hortumu bulamıyoruz,gerisini swn düşün.yabancı forumlarda kaput altı ekmek bandırmalık arabaları gördükçe ayar oluyorum

tunerviper

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login  bu hortumdan bulabiliyomuyuz tr de,bahsedildiği gibi çok pahalımı.bayram sonrası arabayı kızağa çekip,motor bölmesinde çirkin kablo parçalarından ve emme ile blok arasındaki bitik hortumlardan kurtulmam lazım.bunlar tam oraya göre.nerden buluruz.

Ben buradan alıyorum Tr de 80 lira civarın a satılıyor tanesi burada 10 dolar. 15 gün içinde geliyor. Gümrük problemi yaşamadım buğüne kadar toplu alımda yaptım.
Turbo Twin Spark

milano 75

Ben buradan alıyorum Tr de 80 lira civarın a satılıyor tanesi burada 10 dolar. 15 gün içinde geliyor. Gümrük problemi yaşamadım buğüne kadar toplu alımda yaptım.
eyvallah .baya farkediyomuş.ebay den devam o zaman