Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İlk araba olarak Alfa 156 ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan

merhaba, konuyu biraz geç gördüm, benim de ilk arabam 156, ve yıllardır hayalini kurduğum için tereddüt etmeden onu tercih ettim, birçok borcun altına girmek pahasına, istanbula taşınana kadar enbüyük zevkim onu ellerimle yıkamak,sonra dakikalarca seyretmekti, kullanmasını siz düşünün... ama gel görki milyonda bir olacak şey benim başıma geldi, güvenilir diye bilinen bir galeriden, yine maslakta bilinen bir serviste ekspertiz yaptırarak aldığım aracım mayıs ayında moturunu, triger setinin değişimi sırasında işçilik hatası nedeniyle dağıttı ve ben yeni motor almak zorunda kaldım (satsam kredisi kapanmıyor ve şehir dışında otutrduğum için mecburen yeni bir araca ihtiyacım olacağı için ) . ama şuan bile ona tutkuyla bağlıyım, gıcırdasa da, çok da yaksa, öyle de olsa böyle de olsa onu seviyorum, ve benim için biryerden biryere gitmeye yarayan bir nesneden çok öte 156.  özetle başıma bunların geleceğini bilsem yine de onu seçerdim... umarım siz aynı şeyleri yaşamazsınız...

equinox07

Bu tarz olaylar kesinlikle insanın canını sıkıyor.Fakat bende konuyu Alfa ve diğer araçlar olarak ayırmak istiyorum.Alfa bir araçtan öte bir tutkudur.Aracı park ettiğinizde bile tekrar tekrar bakma hissiyatı oluşturur.Jr. Alfisti 'ninde yazdığı üzere umarım sizde aynı şeyleri yaşamazsınız.

dorlion

quote:

Bence içinizdeki ses çok net: 156 'yı hemen istiyor..E haksız da sayılmaz o ses :)

Bence bir an önce bakmayı düşündüğünüz aracların linklerini paylaşın, bizler de tecrübemiz ,bilgimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışalım

Çok teşekkür ederim ancak aracı nisan-mayıs gibi alacağım. şu an doğudayım ve araba kullanmak için fazla fırsatım olmuyor. nisan-mayıs gibi aracı alıp temmuz'da batıya müstakbel 156'ım ile dönerim inşallah :)

dorlion

quote:

merhaba, konuyu biraz geç gördüm, benim de ilk arabam 156, ve yıllardır hayalini kurduğum için tereddüt etmeden onu tercih ettim, birçok borcun altına girmek pahasına, istanbula taşınana kadar enbüyük zevkim onu ellerimle yıkamak,sonra dakikalarca seyretmekti, kullanmasını siz düşünün... ama gel görki milyonda bir olacak şey benim başıma geldi, güvenilir diye bilinen bir galeriden, yine maslakta bilinen bir serviste ekspertiz yaptırarak aldığım aracım mayıs ayında moturunu, triger setinin değişimi sırasında işçilik hatası nedeniyle dağıttı ve ben yeni motor almak zorunda kaldım (satsam kredisi kapanmıyor ve şehir dışında otutrduğum için mecburen yeni bir araca ihtiyacım olacağı için ) . ama şuan bile ona tutkuyla bağlıyım, gıcırdasa da, çok da yaksa, öyle de olsa böyle de olsa onu seviyorum, ve benim için biryerden biryere gitmeye yarayan bir nesneden çok öte 156.  özetle başıma bunların geleceğini bilsem yine de onu seçerdim... umarım siz aynı şeyleri yaşamazsınız...

geçmiş olsun, hakikaten 2. el araba almak, hele ki böyle orjinal motora sahip arabalarda gerçekten riskli bir olay, eksptertiz bile yetmeyebiliyor bazen. peki bu ekspertizlerin araba hakkında verdiği olumlu kanaat raporunun bir garanti süresi yok mudur? yoksa klasik, "kullanıcı hatası" yaftasını mı yapıştırıyorlar hemen sıyrılmak için?