Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Powerflex Burç Siparişi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Doğrudur ancak salıncağınız orjinal değilse yada eğer yan sanayi kullanıyorsanız o salıncaktaki burç ölçüsü orjinal ölçülerinde değilse kullanamazsınız. Ya dar gelir ya bol. Votto mesela uygun değil bu iş için. Teknorot ölçüleri birebirdi vaktiyle kullandığımda bir diğer örnek.

eddieirvine

şuan üzerindekiler votto 1 yıl daha olmadı fakat elimde bir önceki seferden kalma bir takım teknorot var. onları kullanacağım. Teşekkür ederim..

Alfadanadam

Eski salıncakları takmadan önce uçlardaki hareketli parçayı (rotil) kontrol ettirmeyi unutmayın. Sonra sök-tak sıkıntı olmasın.

Alfista35

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar işim icabı uluslararası bir yağ firmasının satış müdürü ile görüşmem oldu.Laf uzadı uzadı bizim burç gıcırdamasına geldi.adamlar lastik aksamlara sahip makinelerdeki gıcırdamaları ve titreşimleri sürtünmeleri vs. en aza indirgemek için bir sistem geliştirmişler. Lastik malzemelerin metalle olan teması sonrası parlamanın ve sertleşmenin  buna sebep olduğunu vs konuştuk. lastiğe özel bir karışımı daldırma yöntemi ile yediriyorlar (karışım yağ muhteviyatı) daha sonra belli bir süre yüksek sıcaklıkta fırınlıyorlar yani lastiğe nüfuz etmesi için...

Bu sistemi rica ile uygulatmaya çalışacağım komple 1 takım burç satın alıp.Neticesini size yazacağım.

Takipteyim.
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Cuore Sportivo

Arkadaşlar işim icabı uluslararası bir yağ firmasının satış müdürü ile görüşmem oldu.Laf uzadı uzadı bizim burç gıcırdamasına geldi.adamlar lastik aksamlara sahip makinelerdeki gıcırdamaları ve titreşimleri sürtünmeleri vs. en aza indirgemek için bir sistem geliştirmişler. Lastik malzemelerin metalle olan teması sonrası parlamanın ve sertleşmenin  buna sebep olduğunu vs konuştuk. lastiğe özel bir karışımı daldırma yöntemi ile yediriyorlar (karışım yağ muhteviyatı) daha sonra belli bir süre yüksek sıcaklıkta fırınlıyorlar yani lastiğe nüfuz etmesi için...

Bu sistemi rica ile uygulatmaya çalışacağım komple 1 takım burç satın alıp.Neticesini size yazacağım.

Takipteyim.

İnanır mısın adamla görüşemedim bile birdaha yoğunluktan =) mal da almadık nasıl olcak bilmiyorum ama ayarlıcam bi şekilde

KAKIRMAN

Konuyu hortlatalım.
Düşünüyorum aralar.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Kibitzer

Konuyu hortlatalım.
Düşünüyorum aralar.

Bu komple set midir? Bunları alınca taktırması ne kadar tutar/sürer? Eğer toplu sipariş yapılabiliyorsa bir set de ben isterim. Kargo parasını bölüşürüz :))
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

KAKIRMAN

Kargo bedava hocam

Mezarlıktan tepetakla gönderildi.

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Kibitzer

Kargo bedava hocam

Mezarlıktan tepetakla gönderildi.

İyiymiş o zaman :D

Benim de ancak buzz gibi havada gıcırdıyor biraz. Ben almadan bir ay önce tüm ses yapan alt takım elden geçmiş ve binküsür TL faturası var. Fakat aldığıımda da böyle gıcırdıyordu. Hani boşu boşuna değiştirmiş gibi olmak da istemiyorum. Fiyatı da çok birşey değil. Taktırması kolay olur mu?
2013 BMW 1.16i

tunerviper

Bu linkteki bildiğim kadarı ile sadece anti roll barın burç seti. Üst salıncak, alt salıncak, arka denge kolları için farklı paketler mevcut set halinde almaya kalkınca tutar baya yüksek.
Turbo Twin Spark

tunerviper

Mesela sadece ön takım seti

Bu da arka

Toplamda 780 dolar civarına geliyor.
Turbo Twin Spark

Kubilay

Özellikle havalarında ısınmasıyla araçtaki sesler azaldı.Kışın da ciddi bir ses duymadım.Çok soğuk havalarda ilk 1-2 dk oluyor sonra kesiliyordu.Fakat anlayamadığım, kaynağını bulamadığım bir ses var.Nadir durumlarda geliyor.Arka taraftan, kuş cıvıltısı gibi  :D Bozuk yollarda arka arkaya bozuk zeminlerden geçerken oluyor.

Kibitzer

Özellikle havalarında ısınmasıyla araçtaki sesler azaldı.Kışın da ciddi bir ses duymadım.Çok soğuk havalarda ilk 1-2 dk oluyor sonra kesiliyordu.Fakat anlayamadığım, kaynağını bulamadığım bir ses var.Nadir durumlarda geliyor.Arka taraftan, kuş cıvıltısı gibi  :D Bozuk yollarda arka arkaya bozuk zeminlerden geçerken oluyor.

Bende de ilk birkaç dakikadan sonra çok sert çukur denk gelmediği müddetçe ses gelmiyor. Sert çukur, tümseklerde çukurun sertliği ve o anki hızıma göre ıslık ile ciykleme arasında bir ses geliyor.
2013 BMW 1.16i

Kubilay

Bende de ilk birkaç dakikadan sonra çok sert çukur denk gelmediği müddetçe ses gelmiyor. Sert çukur, tümseklerde çukurun sertliği ve o anki hızıma göre ıslık ile ciykleme arasında bir ses geliyor.

Hocam o ıslık sesi burçlardan geliyor di mi? Ben pek anlamadığım için ve ses çok net geldiği için bagaj kapağını filan kontrol ettim, tabi bir şey bulamadım.

Kibitzer

Hocam o ıslık sesi burçlardan geliyor di mi? Ben pek anlamadığım için ve ses çok net geldiği için bagaj kapağını filan kontrol ettim, tabi bir şey bulamadım.

Çok ama çok büyük ihtimalle yürüyen aksamdan geliyor. Fakat emin değilim.

Sizin araçta benzin alırken geri püskürtme oldu mu hiç? Bende birkaç opet istasyonunda başıma geldi, benzin dolarken havanın çıkmasını sağlayan bir kanaldaki filtreden bahsettiler. Belki de çukura girince benzin hareketlenince o kanaldaki hava hareketi nedeniyle oluyor diye geldi aklıma şimdi ama hiç zannetmiyorum.
2013 BMW 1.16i

Kubilay

milano 75

Çok ama çok büyük ihtimalle yürüyen aksamdan geliyor. Fakat emin değilim.

Sizin araçta benzin alırken geri püskürtme oldu mu hiç? Bende birkaç opet istasyonunda başıma geldi, benzin dolarken havanın çıkmasını sağlayan bir kanaldaki filtreden bahsettiler. Belki de çukura girince benzin hareketlenince o kanaldaki hava hareketi nedeniyle oluyor diye geldi aklıma şimdi ama hiç zannetmiyorum.
hava tahliye hortumun tıkanmıştır,dolum borusunu takip et bulursun,bagajdan aşşaağa iner,çamur falan olabilir
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Fatihob

Peki bu burçlar aracı sertleştiriyormu ?
..

Gouki

Kullananlar sertleştirdiğini söylüyor panpa.

Fatihob

Bide black diye bir serisi varmıs sitesinde gördüm. O zaman ondan almak lazım ama çok pahalılar. Sterlin geçen sune Şubatta 2.8TLmiş şimdi 3.5TL :o Herşeyi sepete atıyorum ama elim pay tuşuna bir türlü gitmiyor :)
..

Sercan Keklik

Bide black diye bir serisi varmıs sitesinde gördüm. O zaman ondan almak lazım ama çok pahalılar. Sterlin geçen sune Şubatta 2.8TLmiş şimdi 3.5TL :o Herşeyi sepete atıyorum ama elim pay tuşuna bir türlü gitmiyor :)

sen lastık al lastık :D bırak burcu mıto da lazm degüll
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Fatihob

Yaa lastikler çok para. Gittim süper bi semi slick aldım zamanında, şimdi kumho ku serisi vs almaya elim gitmiyor :) Powerflex siparişi sana güvenip vermiyorum okeydir :)
..

Sercan Keklik

GTV için elimde 1 takım PFR1-714 vardır.

7 Numaralı üründür. 148 TL bana maliyetidir. Gümrük vs hariç. 150 TL ye verebilirim. İlgilenen olur ise
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Alfista35

viraj demir lastiklerini 156'm için şu an en uygun nereden temin edebilirim?
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

halil

ebay'dan.

ya powerflex marka yada strongflex marka bulabilirsiniz.yerli isterseniz alfa yedek parçacılarından.

viraj demirinin çapını ölçeceksiniz.22 -24 -26 mm olarak üç ayrı kalınlıktadır
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A