Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 AG 5059 - 2.0 Selespeed

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasiko

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok geçmiş olsun :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hepinize çok tşk ederim....
Bak yaa vicdansız .......
Yapanın kesinlikle yanına kalmaz daha beteri başına gelir çünkü mal canın yongasıdır.
Çok geçmiş olsun. :(

İnanin kendi arabamin basina gelmis kadar uzuldum ve o anda ki siniri yasadim.cok yazilcak bisey yok hastalikli bi kac insan kiliginda oc iste bunu yapan.Cok gecmis olsun

Bunlar nasıl insanlar :(. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. İnanın renk ve model itibariyle kendi 156 ma olmuş kadar üzüldüm. Bu kadarı olmasa da benim ve hepimizin başına bu olaylar sürekli geliyor. Eğer aracınız hafta içi iş günlerinde genelde yatan bir araç ise otoparka bırakın. Maddi durum önemli tabii ama özel ihtiyaçlardan biraz kısarak üstesinden gelinir. Tekrar geçmiş olsun.  :(

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ealprsln

Arabanın her panelini çizecek kadar uğraşan kişinin size bir garezi mi var acaba? Gözü karartıp heryeri çizmek için biraz "kafayı kırmak" gerekir sanırım. Çok büyük geçmiş olsun yenisini yaşamazsınız umarım. Zaten boyatma kararı vermiş olmanız tek teselli . Benimde ricambi sibop kapaklarım çalındı, kapı panellerim çizldi. Yapanlar hak ettiklerini bulsunlar ne diyelim, tekrar geçmiş olsun.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Gouki

Geçmiş olsun. Maalesef toplumumuzda böyle ruh hastaları var. Hatta forumumuzda bile karşılaşabiliyoruz.

hasiko

Arabanın her panelini çizecek kadar uğraşan kişinin size bir garezi mi var acaba? Gözü karartıp heryeri çizmek için biraz "kafayı kırmak" gerekir sanırım. Çok büyük geçmiş olsun yenisini yaşamazsınız umarım. Zaten boyatma kararı vermiş olmanız tek teselli . Benimde ricambi sibop kapaklarım çalındı, kapı panellerim çizldi. Yapanlar hak ettiklerini bulsunlar ne diyelim, tekrar geçmiş olsun.
Tşk ederim...

hasiko

Geçmiş olsun. Maalesef toplumumuzda böyle ruh hastaları var. Hatta forumumuzda bile karşılaşabiliyoruz.
Çok tşk ederim. Haklısınız...

hasiko

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Çalışmaya devam....

Alfadanadam

Geçmiş olsun. Hem çok üzüldüm hem de çok ağır küfürler ettim. İnşallah tespit edebilirsiniz yapan yada yapanları.....

hasiko

Geçmiş olsun. Hem çok üzüldüm hem de çok ağır küfürler ettim. İnşallah tespit edebilirsiniz yapan yada yapanları.....
Çok tşk ederim...

ArtemiS

Gerçekten insan hayretler içerisinde kalıyor, bu nasıl bir ruh hali, bunu yapanın zihninde o an neler dolaştığını merak ediyorum. Psikopatlığın bir başka boyutu bu başka bir şey değil.
Allah ıslah etsin,haysiyetsizi

hasiko

Gerçekten insan hayretler içerisinde kalıyor, bu nasıl bir ruh hali, bunu yapanın zihninde o an neler dolaştığını merak ediyorum. Psikopatlığın bir başka boyutu bu başka bir şey değil.
Allah ıslah etsin,haysiyetsizi
Yapanı bulursam benimde zihnimde çok farklı fantezilerim var....

ArtemiS

Umarım, bulabilir ve fantezilerinizi gerçekleştirmek muradına erersiniz,zanlı üzerinde :)

Şaka bir yana, can sıkıcı

hasiko

Umarım, bulabilir ve fantezilerinizi gerçekleştirmek muradına erersiniz,zanlı üzerinde :)

Şaka bir yana, can sıkıcı
Cidden can sıkıcı...

admin

Bu bir vicdan meselesidir. Yapan veya yapanları bulmak başlı başına bir mesele. Kendi çabalarınızla bulmanız sonucunda kaba kuvvete başvurmak, sizi veya sizleri ancak böyle şeyleri yapan vicdansızlar ile aynı seviyeye indirecektir. Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti adaletine, daha sonra Allah'ın adaletine güveninizi kaybetmeyin. Türkiye Cumhuriyeti'nin adalet saati zaman zaman ayarsız atsa da Allah'ın adaleti hiç bir zaman şaşmaz ve er veya geç bunun cezasını yapan veya yapanlara ödetecektir.

Şöyle düşünün; Bunu yapan kişi veya kişilerin size karşı bir kini varsa, bunu, her ne kadar can sıkıcı olsa da, Alfanız'dan çıkartmış olması daha hayırlı olmuş. Size veya yakınlarınıza bir müdahalede bulunulmuş olsa idi, sonuçlar çok daha farklı olabilirdi.

Sonuç olarak, geçmiş olsun.  >:(
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

hasiko

Bu bir vicdan meselesidir. Yapan veya yapanları bulmak başlı başına bir mesele. Kendi çabalarınızla bulmanız sonucunda kaba kuvvete başvurmak, sizi veya sizleri ancak böyle şeyleri yapan vicdansızlar ile aynı seviyeye indirecektir. Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti adaletine, daha sonra Allah'ın adaletine güveninizi kaybetmeyin. Türkiye Cumhuriyeti'nin adalet saati zaman zaman ayarsız atsa da Allah'ın adaleti hiç bir zaman şaşmaz ve er veya geç bunun cezasını yapan veya yapanlara ödetecektir.

Şöyle düşünün; Bunu yapan kişi veya kişilerin size karşı bir kini varsa, bunu, her ne kadar can sıkıcı olsa da, Alfanız'dan çıkartmış olması daha hayırlı olmuş. Size veya yakınlarınıza bir müdahalede bulunulmuş olsa idi, sonuçlar çok daha farklı olabilirdi.

Sonuç olarak, geçmiş olsun.  >:(
Haklısınız... Tşk ederim...

hasiko

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Çalışmalara devam. Sonucu merakla bekliyorum...

TRSemih

Kolay gelsin. Güzel olacak..
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

hasiko

Kolay gelsin. Güzel olacak..
Tşkler. Benimde tek temennim

hasiko

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Biraz yavaş ilerliyoruz ama sıkıntı yok şu ana kadar.
Orjinal xenon olan farlarımızı bi-xenon  a çevirdik. Yine orjinal olan BMW angellarıda farlara monte ettik. Sadece kısa farlarda mercek oldugu için uzun farlarada mercek montajı yaptık. Yani uzun ve kısalarda ayrı ayrı 2 mercek oldu. Fotografları yakın zamanda paylaşıcam...

hasiko

Sağ ve sol far içindeki sinyaller çok absurt durduğu için turuncu ledlerde doldurduk ve nikelajlı keplerle kapattık...

E.Ç.M. (MiTongin)

Büyük geçmiş olsun. Allah kimsenin başına vermesin
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

hasiko

Büyük geçmiş olsun. Allah kimsenin başına vermesin
Çok teşekkürler...

hasiko

Evet beklenen sona adım adım yaklaşıyorum. Heyecan tavan yapmış durumda...
Astarlama işlemi...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Fırına girmeden son hazırlıklar...

Mutlu son

hasiko

Diğer fotoğraflar yüklenmemiş. Buradan devam edelim...
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

hasiko

Bonus olarak orjinal Xenon farlardan Bi-xenona geçiş yapıldı. Uzunların merceksiz kötü göründüğünü düşündüğüm için uzun farlara mercek montajı yapıldı. Far içi sinyaller iptal edilip yerine power led döşendi. Led sinyalleri kamufle etmek için sinyallere nikelajlı kep takıldı. Yeni nesil Bmw Angellar far içine montaj yapıldı.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Koful

Oooo süper olmuş. Güle güle keyifle kullanın ne denir ki başka  :)

:nazar: :nazar: