Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 AG 5059 - 2.0 Selespeed

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasiko

Bugün İtalyadan gelen selespeed robotu araca takıldı.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ne kadara temin ettiniz.

hasiko

Ne kadara temin ettiniz.
Yurtdışından temin edildi. Çok iyi durumda ve garantili olarak montaj yapıldı. Cidden düşünüyorsanız rakam açısından yardımcı olurum.

tolga_ozhan

Ne kadara temin ettiniz.
Yurtdışından temin edildi. Çok iyi durumda ve garantili olarak montaj yapıldı. Cidden düşünüyorsanız rakam açısından yardımcı olurum.

Selespeed aracım yok. Hem merak ettiğim için hem de forum da referans olarak bulunması açısından sordum.

hasiko

Ankara Alfaline serviste yapıldı. Normal rakam 1750 lira. Foruma özel 1500 TL...

tolga_ozhan

TRSemih

Geçmiş / hayırlı olsun. Sorunsuz vitesler dilerim :)
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

hasiko

Yanlış anlaşılma olmasın. Robot sıfır değil ÇIKMA parçadır. Düşünen olursa referans olurum...

hasiko

Geçmiş / hayırlı olsun. Sorunsuz vitesler dilerim :)
Tşk ederim Semih...

erdem1904

Yanlış anlaşılma olmasın. Robot sıfır değil ÇIKMA parçadır. Düşünen olursa referans olurum...

Hasan çıkma parçayı babam satsa referans olmam.  :) En nihayetinde kullanılmış belirli ömrünü tüketmiş parçalar... Neden yenilendi senden önceki sahibide baya detaylı bakım yapmıştı SS'e...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

hasiko

Hasan çıkma parçayı babam satsa referans olmam.  :) En nihayetinde kullanılmış belirli ömrünü tüketmiş parçalar... Neden yenilendi senden önceki sahibide baya detaylı bakım yapmıştı SS'e...
Erdem benden önce yıldız sanayiden çıkma alınmış. Bir takım sıkıntıları vardı. Bir türlü düzen tutturamıştım. Metin abi sağolsun İtalyadan çok iyi bir durumda robot bulmuş. Nusretinde ince işçiliği sonucu sorunlarım bitti. Bundan sonrada sıkıntı olacağını sanmam.
Ayrıca referans olurum derken robota değil Metin ustaya yönlendirme aşamasında yardımcı olurum demek istedim. Sonuçta çıkma parça tabiki şans işi ama sorun çıkarsada herkes yaptığı işin arkasında durur. Bu konuda bir sıkıntım yok...

erdem1904

Erdem benden önce yıldız sanayiden çıkma alınmış. Bir takım sıkıntıları vardı. Bir türlü düzen tutturamıştım. Metin abi sağolsun İtalyadan çok iyi bir durumda robot bulmuş. Nusretinde ince işçiliği sonucu sorunlarım bitti. Bundan sonrada sıkıntı olacağını sanmam.
Ayrıca referans olurum derken robota değil Metin ustaya yönlendirme aşamasında yardımcı olurum demek istedim. Sonuçta çıkma parça tabiki şans işi ama sorun çıkarsada herkes yaptığı işin arkasında durur. Bu konuda bir sıkıntım yok...

Metin abiyle ilgili tabii ki sıkıntı olmaz  ;) Hadi hayırlı olsun o zaman...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

hasiko

Metin abiyle ilgili tabii ki sıkıntı olmaz  ;) Hadi hayırlı olsun o zaman...
Tşk kardeş...

hasiko

Bugün güneşi görünce dayanamadık pasta cila ve boya korumaya giriştik. Oto kuaför arkadaşında yardımı ile bu hale geldik...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

max-ime

Masallahh, cok sik. Samsun'da iken takip etmistim bu araci, size kismetmis.

hasiko

Masallahh, cok sik. Samsun'da iken takip etmistim bu araci, size kismetmis.
Tşk ederim...

hasiko

Bugün uzun zamandan beri beni rahatsız eden paslı egzos kazanını zımpara ile temizledikten sonra ısıya dayanıklı mat siyah renge boyadım...

agucba

Mat hali bu ise parlağını düşünemiyorum.  :)

///////////////

hasiko

Mat hali bu ise parlağını düşünemiyorum.  :)
Banada öyle geldi. Mat diye aldım. Piano black çıktı. İyice kurumasını bekliyorum. Ayrıca 3 kat boyadım aralıklarla. Onunda etkisi oldu sanırım

hasiko

Cumartesi katalizör iptali yapıldı. Komple düz boru ve en sona orjinal susturucu tekrar takıldı. İlk izlenimler çok ciddi bir rahatlama oldu araçta. Hafiftende bir homurtu mevcut. Keyif diz boyu....

fatihcan

You are not allowed to view links. Register or Login Kat iptali ve komple düz boru kaça mal oldu acaba? Birde muayene de sıkıntı olmuyor mu?
2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)

hasiko

You are not allowed to view links. Register or Login Kat iptali ve komple düz boru kaça mal oldu acaba? Birde muayene de sıkıntı olmuyor mu?
Evet muayenede sıkıntı oluyor fakat çok zor değil çaresi. Sökülen kat ı muayene zamanı takıp muayeneden sonra tekrar söküyosun yoksa kat iptal haliyle muayeneden geçmez. Fiyat konusundada egzoscu arkadasım olduğundan burdan fiyat vermem pek doğru olmaz. Hatır gönül işi yani. Ayrıca eksilerini bilemem ama artı olarak araçta çol iyi derecede bir rahatlama oldu. Bunun yakıt sarfiyatınıda azaltacağından kesinlikle eminim. Çekiş arttı. İvmelenme çok daha iyi ve belirgin derecede arttı. Şu an için izlenimler bunlar. Başka şeyler olursa buradan bilgi veririm...

hasiko

Bugün 140k bakımı yapıldı ;

Mobil 5-30 yağ
Hava filtresi
Yağ filtresi
Polen filtresi
Tüm Sıvı kontrolleri ve eklentileri yapıldı.
Cihaza bağlanıp  selespeed kontrolü ve tekrardan kurulum yapıldı.
Ek olarak uzun zamandan beri el yakan fiyatlarından dert yandığım TELEFLEX lpg bakımımı yaptırdım.

Lpg buhar filtresi
Lpg regülatör filtresi
Regülatördeki bütün oringler değişti.
Bütün sistem kontrolü yapıldı
Cihaza bağlanıp tekrar adaptasyon yapıldı.

Tunalı Oto Teleflex in Ankara'da tek bayi olması nedeniyle ve fiyatlarının çok pahalı olmasından dolayı başlayan araştırmalarım sonuç verdi. Şaşmazda Teleflexin bütün yedek parçalarını elinde bulunduran ve montajını yapan başka bir yer buldum. Fiyatları çok daha uygun ayrıca Tunalı otodan daha ucuz ve bütün malzemeler orjinal...

hasiko

Bugün günlerden CİLA GÜNÜ...
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tolga033

Masallah Paril paril parliyor.