Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

24 AD 632 - 147 1.9 jtd 2009

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak_unsal

You are not allowed to view links. Register or Login ben aslında en çok butonsuz olanları beğeniyorum, SPH-DA120 gibi..

Fakat bunlarda üzerinde usb, aux ya da sd kart girişi olmuyor genellikle. Görüntüyü bozmamak adına herhalde diye düşünüyorum fakat gerekli bu bağlantılar için torpidoya ek kablo mu çekmek gerekecek acaba?
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

rain man

Aküyu dün taktik, Double din işini de hallettik bugün. Herşeyi ile değdi gerçekten. Video çok iyi değil gündüz ve equalizer'ı biraz daha kurcaladiktan sonra tekrar bir görsel atarım.

Ürün pioneer avic f40BT, Usb bluetooth sd kart girişi, navigasyon vs var. Konsolda gayet güzel durdu, engin dostum sağolsun çerçeve ve kumanda aparatımız ile de bunu tamamladık, yapmışken geri görüş kamerası montajını da yaptık. Önceden orjinal olan park sensörleri haricinde bir de kamera artık geri viteslerde biraz daha rahatlatır bizi sanırım.

Mini proje için şubat muayene sonrası antepe gidip akslara el atacağım. Sonra keçinin ciğerleri açık kalsın diye egzoz sistemine küçük müdahalelerimızı ve baskı balatamızı takarak alt yapımızı güçlendirecegiz. Bir aya yakın olmuştu q2'yi kullanamayali. Çok özlemişim gerçekten.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

fatihmehmet

Hayırlı olsun abi maşallah :)

Valla seni görünce "alfacılığımdan" utanıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ArtemiS

You are not allowed to view links. Register or Login
Aküyu dün taktik, Double din işini de hallettik bugün. Herşeyi ile değdi gerçekten. Video çok iyi değil gündüz ve equalizer'ı biraz daha kurcaladiktan sonra tekrar bir görsel atarım.

Ürün pioneer avic f40BT, Usb bluetooth sd kart girişi, navigasyon vs var. Konsolda gayet güzel durdu, engin dostum sağolsun çerçeve ve kumanda aparatımız ile de bunu tamamladık, yapmışken geri görüş kamerası montajını da yaptık. Önceden orjinal olan park sensörleri haricinde bir de kamera artık geri viteslerde biraz daha rahatlatır bizi sanırım.

Mini proje için şubat muayene sonrası antepe gidip akslara el atacağım. Sonra keçinin ciğerleri açık kalsın diye egzoz sistemine küçük müdahalelerimızı ve baskı balatamızı takarak alt yapımızı güçlendirecegiz. Bir aya yakın olmuştu q2'yi kullanamayali. Çok özlemişim gerçekten.
Hocam oldukça yakışıklı olmuş, çok orjinal.İyi günlerde... 8)

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim alfacılığın ölçüsü yapılan işlerle olmaz. Kalple olur, o konuda da hala kimsenin önünde değilim :)

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login teşekkürler arkadaşlar, abiler. Ne kadar orjinalde kalmak istesem de bir yerden sonra talepler karşılanmıyor.Uzun süreçte test edip tavsiye durumumu ona göre belirlerim.

burak_unsal

Yapma Veysel, daha benimki Çin'den bugün kargoya verildi(değişiklik hakkımız da doldu diyesim geldi bir an :D )
Şaka bi yana güle güle kullan, aletle ilgili detaylı yorumlarını ve gündüz fotolarını da bekliyoruz :)

Edit: Geri görüş kamerası benimkinin yanında da hediye göndermişler, nasıl montaj yaptın onunla ilgili de resim atabilir misin tamponda delme falan olacak diye pek yanaşmıyorum açıkçası ama merak ettim.. Bir de geri vitese alınca otomatik devreye giriyor mu?
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

rain man

Yapma Veysel, daha benimki Çin'den bugün kargoya verildi(değişiklik hakkımız da doldu diyesim geldi bir an :D )
Şaka bi yana güle güle kullan, aletle ilgili detaylı yorumlarını ve gündüz fotolarını da bekliyoruz :)

Edit: Geri görüş kamerası benimkinin yanında da hediye göndermişler, nasıl montaj yaptın onunla ilgili de resim atabilir misin tamponda delme falan olacak diye pek yanaşmıyorum açıkçası ama merak ettim.. Bir de geri vitese alınca otomatik devreye giriyor mu?

Senin aldığın cihaz aslında benim de istediğim ve aradığım birşeydi. Önüme sonrasında bu fırsat olarak çıkınca öyle bir ölçüp biçip karar vermek istedim. Benim aradığım en büyük özellik ses kalitesi idi, single takınca çok sırıtacaktı, o yüzden double olsun, hadi double olmuşken de navigasyon da olsun dedim öyle taktım.

Yarın çıkarsam yarın yoksa ilk çıktığım gün detaylı yorum yapacağım ancak yüksek seslerde kesilme, bozulma gibi bir durum yok. Ve sesler çok daha net. Vokallerin temiz çıkması benim gibi mid dinleyicileri için vazgeçilmez bir şey. Her ne kadar cihazı tam kurcalayamamış olsam da arayüzü falan gayet basit ve kullanışlı. Tamponda delme yapılıyor ne yazık ki. Onu söylemeliyim. Ancak yapıldığına değiyor. Zaten kamerayı almam ya arabada hep kalsın oranın boş olması hoş olmaz. Bu arada evet, vitesi geriye alınca kamera otomatik olarak açılıyor. Normal teyp ve bardaklık gözü sökülürken zaten bir kesilme durumu yok, ama içeride bu ikisinin arasındaki alandaki ince bir bölme kesilerek double'a yer açılıyor. Açılmak zorunda kalınıyor daha doğrusu. Cihazın sadece cd ve sd kart girişi üzerinden yapılıyor, onda da motorlu bir sistemi var aşağı doğru kayıp takılıyor, usb takma parçası torpidoda.

Direksiyon aparatı konusunda da sorun olmadı. Jant için ayırdığımız parayı başka birşeye harcamış olduk ama daha iyi oldu sanırım :)

Senin ürün hakkındaki yorumlarını da bekliyorum geldiğinde.

E.Ç.M. (MiTongin)

tekrar hayirli ugurlu olsun kardesim. Isinin görüldüğüne sevindim. Bende satnav bakiyorum inceden :)
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

kuti147

Veyselim hayırlı olsun. Gündüz fotolarından sonra bana yeni bir masraf kapısı açtırabilirsin :) bende ufaktan müdahale ettim müzik sistemine. Ama ana kafa orj şuan.  Şeytan dürtüyor ben kovalıyorum :) bakalım hayırlısı
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login Görülmez olur mu, fazlasıyla görüldü. Herhangi bir sorun yaşamadık.

You are not allowed to view links. Register or Login tembellik yapmazsam birazdan başına gidip detaylı resim vs çekerim. Güzel bir marka logo resmi arıyorum açılış resmi için :)

Başta özellikle içeride orjinallikten yana olduğum için mümkün olduğunca marka-model için üretilen ürünleri kullanmaya çalıştım. Teyp özellikle usb aux aparatından sonra bayağı uzun süre idare etti beni ama kullanışlılığı bir yere kadar iyiydi. Ayrıyetten 200 300 liralık navigasyon, cihazı işte telefon tutacağı ile navigasyon işinin görülmesi falan fonksiyonel anlamda aslında hepsini yapabiliyorduk ta ki bir yere kadar.

Ses kalitesinden çok memnun değilim orjinal teybin. Malum çıkış gücü yüksek değil sesi 15'in üzerine çıkardıktan sonra bozulmalar başlıyor hafiften. Yani yüksek seste müzik dinlemek biraz zor. Bazen müziğin yol ve motor sesinden fazla olmasını istediğim zamanlar oluyor. Almışken ömürlük diye tasvirleyebileceğim bir ürün almak isteyince böyle gelişti.

Öncesinde jant lastik için ayırdığım bir durum vardı. Jant işinden vazgeçtim ben de bunu yapayım dedim. Sana da tavsiye ederim gerçekten bozuk paralık ve bardaklıktan olmaya değer :)

francobaresi

baya guzel olmus veysel, gule gule kullan.

Cuore sportivo

rain man

baya guzel olmus veysel, gule gule kullan.

Sağol abi eyvallah.

rain man

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ES53

Double din cok guzel olmus.Lutfen plakalarida degisitirin

rain man

App plaka istedim, adamın getirttiği bu çıktı :) Eğer bu app ise benim istediğim bu değil. Yani benim beğendiğim plaka olmadı ama eski kötü görüntülü bagajdakinden sonra bir nebze daha iyi.

Şu plaka işinde ciddi acemiyim. İstediklerimi anlatamıyorum desem yeri. Olması gereken yeri bilal'e anlatır gibi anlatsa çok hoş olacak :)

koroglubrk

Tembellik yapsaydın da çekmeseydin keşke Veysel'im :)

Cok tuşlu bir tercih yapmaman gayet akıllıca olmus cunku cok sırıtırdı konsolda. Hayırlı olsun, bize de saldın zehri  :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

rain man

Tembellik yapsaydın da çekmeseydin keşke Veysel'im :)

Cok tuşlu bir tercih yapmaman gayet akıllıca olmus cunku cok sırıtırdı konsolda. Hayırlı olsun, bize de saldın zehri  :)
Valla hiç kusura bakmasın kimse ben de sizin akıttığınız zehirlerden dolayı böyleyim.

Eyvallah üstad. İmkan dahilinde düşünmen gereken birşey. Biraz daha bekleyin @burak_unsal da orjinal olanı takınca daha makul bir değerlendirme yapılır.

ssg

App plaka istedim, adamın getirttiği bu çıktı :) Eğer bu app ise benim istediğim bu değil. Yani benim beğendiğim plaka olmadı ama eski kötü görüntülü bagajdakinden sonra bir nebze daha iyi.

Şu plaka işinde ciddi acemiyim. İstediklerimi anlatamıyorum desem yeri. Olması gereken yeri bilal'e anlatır gibi anlatsa çok hoş olacak :)

Bu plaka Fransız App geçiyor diye biliyorum. Sizin istediğinizde dediğiniz gibi app denince her yerde çıkan ama sanırım adam yanlış anladı.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Kurzuk

Veysel hayırlı olsun beklentilerini karşılamasına sevindim. App plakaya gelince ben benimkinden çok memnunum bence sana da öylesi gerekiyor.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

rain man

Vay arkadaş bilmiyordum. İtalyana italyan gider deyip basayım adamın dükkanı senin plakanin resmini göstererek o zaman Burak abi

Teşekkürler

ssg

Vay arkadaş bilmiyordum. İtalyana italyan gider deyip basayım adamın dükkanı senin plakanin resmini göstererek o zaman Burak abi

Teşekkürler

Abi Italyan deme benim on plakadan cikartir :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

rain man

Teşekkürler

Abi Italyan deme benim on plakadan cikartir :D

Ben en iyisi susup sadece bana bundan çıkart diyeyim :D

E.Ç.M. (MiTongin)

Sen yaptir app pleksi plakalikta benden hediye gondericem söz  :arkadasim: :lol:

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login Abi istediğim tam böyle birşeydi. Ama aksesuarcı tanıdık, insan tanıdık olunca herhalde detaylı isteyemiyor mu bilmiyorum. Sadece söyledim not aldı 2 gün sonrasında da geldi dediğinde gidip taktım, benim istediğim bu değildi de diyemedim. Plakalık için de sorunca sadece önü anlayıp cevap verdi, ön tarafa olmaz deyince ben de takıp çıktım :)

Bu şekilde muayeneye girsem bir sorun olur mu acaba?

Hem teklif etmen yeterli olur abi rica ederim öyle bir şeye hiç gerek yok.