Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihcan

You are not allowed to view links. Register or Login
Kemal abi , Murad abi teşekkür ederim.

You are not allowed to view links. Register or Login gerek kalmadı bov'a. Siz neden ihtiyaç duyuyorsunuz ? Saydığınız işlemlerle bov performans kazandırmaz , kaybettirir. Benim eski turboda takma ihtiyacım fazla basınç tahliyesi içindi , turbo fazla basıncı tahliye edemediği için geri tepiyordu (surge) böylece turbo ömründen yiyordu ve pallere zararı oluyordu bunuda bov ile çözümü olacaktı ancak turbo palleri büyüyünce gerek kalmadı çünkü surge yok oldu.

Saydığım işlemler yapıldı, fakat turbo palleri büyümedi bu nedenle artan basıncın turbo ömrünü azaltacağından endişe ediyorum açıkçası. Gerçi surge var mı yok mu anlayamıyorum pek  :-[ 159 jtdm yeni aldım. Turbolu motora yabancıyım biraz.

OZO..!!!
2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login gerek kalmadı bov'a. Siz neden ihtiyaç duyuyorsunuz ? Saydığınız işlemlerle bov performans kazandırmaz , kaybettirir. Benim eski turboda takma ihtiyacım fazla basınç tahliyesi içindi , turbo fazla basıncı tahliye edemediği için geri tepiyordu (surge) böylece turbo ömründen yiyordu ve pallere zararı oluyordu bunuda bov ile çözümü olacaktı ancak turbo palleri büyüyünce gerek kalmadı çünkü surge yok oldu.

Saydığım işlemler yapıldı, fakat turbo palleri büyümedi bu nedenle artan basıncın turbo ömrünü azaltacağından endişe ediyorum açıkçası. Gerçi surge var mı yok mu anlayamıyorum pek  :-[ 159 jtdm yeni aldım. Turbolu motora yabancıyım biraz.

OZO..!!!

Gerek yok hocam zaten olması gereken güçlerde aracınız yani ideal olan. Turbonuz da bir problem yoksa bu işlemlerden sonra da problem yaratmaz , bu güçlerde.

OZO..!!!

fatihcan

OZO..!!!

Gerek yok hocam zaten olması gereken güçlerde aracınız yani ideal olan. Turbonuz da bir problem yoksa bu işlemlerden sonra da problem yaratmaz , bu güçlerde.

OZO..!!!

O zaman gerek yok gibi. Teşekkürler  :)
2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)

coscos23

masallah aracınız cok guzel bende yenı aldım giu yu 79 bınde benımkı ılk ısım dıfuzor oldu son susturucu ıptalı ve downpipe yapıldı ancak yazılım ıcın karar veremedım kıme yaptırcagımı kafamda pasaoglu var pschıptunıng var onerebılcegın kım var yazılım ıcın ?

bıde garıp bır durum var uzun bır yol yaptıktan sonra arabayla duruyorum durdugu yerde duman cıkarıyor egzoslar anormal bı duman ancak soguyunca arac kesıyor anlamadım

ozoozo

masallah aracınız cok guzel bende yenı aldım giu yu 79 bınde benımkı ılk ısım dıfuzor oldu son susturucu ıptalı ve downpipe yapıldı ancak yazılım ıcın karar veremedım kıme yaptırcagımı kafamda pasaoglu var pschıptunıng var onerebılcegın kım var yazılım ıcın ?

bıde garıp bır durum var uzun bır yol yaptıktan sonra arabayla duruyorum durdugu yerde duman cıkarıyor egzoslar anormal bı duman ancak soguyunca arac kesıyor anlamadım

Teşekkür ederim , hayırlı uğurlu olsun.

Sorunuz cevabı için paşaoğlu  derim.

2. Problem için mutlaka bir ustaya gösterin derim daha önce hiç karşılaşmadım ve denk gelmedim. Kendi aracımla çok fazla uzun yol yapmama rağmen hiç görmedim.

OZO..!!!

coscos23

tesekkurler yakın zamanda gosterıcem degısık geldı durum bana ısınınca bole devır yuksek calısıyor gıbı oluyor anlamadım degısık.

bıde hava fıltresı olayını nasıl yaptın kn den koduna baktım ancak turkyede yok gozukuyor ?

ozoozo

tesekkurler yakın zamanda gosterıcem degısık geldı durum bana ısınınca bole devır yuksek calısıyor gıbı oluyor anlamadım degısık.

bıde hava fıltresı olayını nasıl yaptın kn den koduna baktım ancak turkyede yok gozukuyor ?

Kutu içi K&N vardı amerikadan kendim almıştım , geçen haftalarda memlekete gelirken söktüm orjinal filtreyi taktım. Herhangi bir +/- var mı bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir diyerek takma taraftarıyım , çok pahalı değildi ben aldığımda 80$ a almıştım gerçi dolar 1 lira daha ucuzdu.

OZO..!!!

coscos23

Kutu içi K&N vardı amerikadan kendim almıştım , geçen haftalarda memlekete gelirken söktüm orjinal filtreyi taktım. Herhangi bir +/- var mı bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir diyerek takma taraftarıyım , çok pahalı değildi ben aldığımda 80$ a almıştım gerçi dolar 1 lira daha ucuzdu.

OZO..!!!

bende arıyorum ancak bulamadım daha oncede seat ıbıza 1.4tdı ve focus 1.6tdci vardı bende ıkısındede kullandım memnundum ancak bu arac ıcın bulamadım bakalım arıyorum suanlık.

ozoozo

OZO..!!!

bende arıyorum ancak bulamadım daha oncede seat ıbıza 1.4tdı ve focus 1.6tdci vardı bende ıkısındede kullandım memnundum ancak bu arac ıcın bulamadım bakalım arıyorum suanlık.

Önünüzdeki aylarda amerika planım var gidersem getiririm.

OZO..!!!

coscos23

OZO..!!!

Önünüzdeki aylarda amerika planım var gidersem getiririm.

OZO..!!!

normal msjdan yazamıyorm 539 205 91 24 numaram bna yazrsan sevınırm sen bu aracta daha tecrubelısın tecrubelerınden yararlanmak ısterım

ozoozo

2.5 saat süren operasyon ile iç-dış güzelce yıkadık , en sonda cila atarak noktayı koydum. 2 ay birbirimizden uzak duracağız son bir kez çıktım gazladım , ellerimle kilitledim ve vedalaştım :) Döndüğüm de yeni planlar için kolları sıvarız :clover:

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

OZO..!!!

hi_cazz

Allah kavuştursun Özdemir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğa Tosun

Allah kavuştursun, çoh ii yaaaa  :yukari-ok:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

TRSemih

Eline sağlık Ozo. Tez zamanda kavuşun inşallah :)
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

chao

Masallah Ozdemir canavar gibi olmus valla :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

alihsans

Son foto çok hoş olmuş biraderim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ssg

Abi o son fotoğraf hüzünlendirdi beni. Nasıl bakmış öyle
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Gouki

milano 75

o son fotoyu çekmiicektin,bakar bakar ağlarsın artık  :'(
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ozoozo

Allah kavuştursun Özdemir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkür ederim abi amin :)

Allah kavuştursun, çoh ii yaaaa  :yukari-ok:

Sağolasın kardeşim  :arkadasim:

Eline sağlık Ozo. Tez zamanda kavuşun inşallah :)

Amin abi  sağolasın. Senin ateş parçası kadar partalamadım ama belim büküldü zor davaymış :D

Masallah Ozdemir canavar gibi olmus valla :)

Teşekkür ederim abicim  :serefe:

Son foto çok hoş olmuş biraderim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jr.alihsans photography diyebilirmiyiz sayın abim :D

Abi o son fotoğraf hüzünlendirdi beni. Nasıl bakmış öyle

Valla sorma kardeşim yıkadım temizledim güzel güzel binmek varken kilitledik garaja koyduk ister istemez hüzünleniyor insan neyse bakalım 2 ayda bir beyin fırtınası yapayım neler yaparız neler olur diye :D

Şapppiii  :haydi:

o son fotoyu çekmiicektin,bakar bakar ağlarsın artık  :'(

Ayrılıklarda sevdaya dahil değil mi abi ?  :D  :serefe:

mertcancagla

hoscakal özdemir en yakın zamanda kavusursun araba insallah :D

Alfadanadam

Özdemir'im ben kaçırdım sanıım. Nedir bu ayrılık olayı. Amerika falan mı?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ozoozo

hoscakal özdemir en yakın zamanda kavusursun araba insallah :D

Sağolasın kardeşim teşekkür ederim. :)

OZO..!!!

ozoozo

Özdemir'im ben kaçırdım sanıım. Nedir bu ayrılık olayı. Amerika falan mı?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sattım gitti abi :D aynen abi inşallah ayın 1 ine  çarşamba günü uçuyorum :)

OZO..!!!

OğuzCanAlantor

Maşallah mal boncuk satarsan haberimiz olsun cardeş , iyi yolculuklar kanka Amerika'ya yerleşirsinde bizde kurtuluruz :) :serefe: :arkadasim: