Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Manifold falan getir bari gitmişken, olmadı Tommyden kapşonlu falanda olur :D :D
Kardeşim ay sonuna doğru gitcek, netten baktımda Amerika Alfa parçası için cehennem. Turboma sadece ceket siparişi vercem, oda Wrx turbosu olduğu için Amerikada bulunabiliyor. Yoksa bi fren balatası siparişi vermek istesem yok, bi alt takım burçları yok, Mitoya hiç bişi yok :)
..

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah mal boncuk satarsan haberimiz olsun cardeş , iyi yolculuklar kanka Amerika'ya yerleşirsinde bizde kurtuluruz :) :serefe: :arkadasim:

Güfğaodhaha güzel dileklerin için sağol cardeş.

OZO..!!!

ozoozo

Manifold falan getir bari gitmişken, olmadı Tommyden kapşonlu falanda olur :D :D
Kardeşim ay sonuna doğru gitcek, netten baktımda Amerika Alfa parçası için cehennem. Turboma sadece ceket siparişi vercem, oda Wrx turbosu olduğu için Amerikada bulunabiliyor. Yoksa bi fren balatası siparişi vermek istesem yok, bi alt takım burçları yok, Mitoya hiç bişi yok :)

Alfaya göre dediğin gibi bir cacık yok Fatih :) taa geçen geldiğim de K&N filtre almıştım oda toptancısı olduğumuz için kargoyla geldi normalde o bile yoktu :D başka bir marka araba kullanıyor olsaydım 2 valiz mal getirirdim kendime :)

OZO..!!!

Fatihob

..

ozoozo

Subaru almak lazım :)

Kesinlikle subie candır , ben ufaktan araştırıyorum ama sahibinden de çok ilan yok :D

Geçen arkadaşlarla otururken subaru kullanıyor o , tork garaja çok temiz bug eye düşmüş 55 istiyor ama düşürürüz dedi , yaklaşıkta 400 hp civarındaymış setup ama en az 20 lt yi gözden çıkar dedi :) 100 liraya 100 km diyor o korkuttu

Alt yapıyı sağlam kurdum ;

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

OZO..!!!

Fatihob

Bizim burdan geçiyor arada, kendisini görmedim ama sesini duyuyorum. Boxer sesi süper. Valla 20LT yakar doğrudur, ben MiToyla gazlarsam ibre hemen düşüyor, WRX falan su gibi içer. Sen bide çok yol yapıyorsun, ayrıca çok rahatsız olduklarını duydum özelikle STIlerin. İkinci araç olarak kullanılmıcaksa, pahalı iş alıp binmek.
Araç yıkamak için mi o? Amerika Subaru için tam cennetmiş :)
..

ozoozo

Bizim burdan geçiyor arada, kendisini görmedim ama sesini duyuyorum. Boxer sesi süper. Valla 20LT yakar doğrudur, ben MiToyla gazlarsam ibre hemen düşüyor, WRX falan su gibi içer. Sen bide çok yol yapıyorsun, ayrıca çok rahatsız olduklarını duydum özelikle STIlerin. İkinci araç olarak kullanılmıcaksa, pahalı iş alıp binmek.
Araç yıkamak için mi o? Amerika Subaru için tam cennetmiş :)

2.0 wrx larda forgedlenmeden gitmek neredeyse imkansızmış ve 2 ye atarsın araba boşa çıkar dedi arkadaş , mutlaka sti bak dedi bende öyle yapıyorum bakalım hayırlısı , okul falanda sıkıntı olmazsa bitiyor iş güç başlayacak aslında alınabilir yani çok fazla gezip tozmaya fırsat olmayacak şimdi olduğu gibi zaten şimdi ki aklım olsaydı 70-75 milyar 0 giu ya verdim üzerine bir ton para harcadım direk gider subaru alır benzin parası da çıkar , üstüne adam gibi bir araba olurdu bu kadar uğraşa :D

Aynen yıkama makinesi

OZO..!!!

ozoozo

Arkadaşlar , abiler aracımı başka bir Alfa Romeo için satma kararı verdim. Henüz herhangi bir yerde ilanı yok , ay sonuna Türkiyeye döndüğümde ilana koymayı planlıyoruz , aracıma ne kadar özen gösterdiğimi ve ne kadar çok sevdiğimi az çok beni tanıyan herkes biliyor.

Aracım 43 bin küsürlerdeydi en son 1.5 aydır ayrı olduğum için emin olamadım yalan olmasın.

Bütün bakımlarını Akota & Topçuoğlu ve Ankara Alfin otodan öğrenebilirsiniz , hiç bir bakımını 1 km dahi geciktirmeden kitapçıkta yazandan 5000-6000 km den önce yaptırdım , servisleri arayıp sorarsanız öğrenirsiniz.

Motor,yürüyen veya başka hiç bir yerinde sorunu yoktur.

Aracımda 3 adet kaza görünüyor , bunlardan 1 tanesi arabayı aldığımda daha 5000 bin km civarında arkadan bir kızın çarpması sonucu difizörüm kırıldı ve Akota da "0" yla değişti.

Diğer bir tanesi arkadaki park halindeki aracı dalgınlığıma gelerek görmemiştim bagaj kapağı avuç içi kadar vurdum ve lokal boya yapıldı.

Diğer bir tanesi ise okul içinde bir çocuğun çarpması ile oldu , Kapının altındaki çıta gibi yer "kapı değil" yine bir karış kadar boyandı ve yandan janttan vurduğu için viraj denge çubuğu  değişti. Ayrıntıları Oğuz daha iyi biliyor.

3 Yaşadığım kazada saçma sapan traji komik kazalardı , isteyene ayrıntılı fotoğraflarını atarım , söylediklerimden ne 1 kelime eksik ne 1 kelime fazla kazası vardır. Şayet bunlar kazadan sayılırsa.

Araba hakkında ne var ne yok bilgi vermeme gerek yok sanırım başlık burada , dileyen dilediği gibi inceleyebilir. 2013 model belki bilinmiyordur onu söylim :)

Sadece ve sadece QV alma planıyla satıyorum başka türlü hiç bir sıkıntım yok , eğer ki ben aracı satana kadar ilandaki araba giderse zaten devam edeceğim. QV alma fikri aklımın köşesinden bile geçmiyordu ancak bir gece sabaha karşı her şey oldu :) İnşallah alırsam ve başlığı açarsam yazacağım güzel bir hikayesi olacak.

Fiyat olarak henüz ilana girmedik , merak eden olursa özel mesaj atarsa cevaplarım. Bu resmi bir ilan değildir sadece bir haberdir belki aklında olan olur vs ayrıntıları konuşuruz. Dilerim yeni aracımla , yeni bir sayfayla aranızda olmaya devam ederim.

Kutay

inşallah sürekli yokuş çıkan birine gider.
hayırlı satışların olsun reis.
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

sbk0655

Surekli sormandan belliydi boyle bir hareket yapacagin , hayirlisi olsun kardesim simdiden.

hi_cazz

Hayırlısı olur inşallah kardeşim. En azından aracın forum içinde kalmasını isterim kendi adıma. Üzerinde emek var sonuçta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tolga_ozhan

QV güzel seçim. Güç arttırmaya çalışan adamsın. En azından belli seviyeden başlamak daha çok tatmin edecektir :)

ssg

Hayırlısı olsun abi. Umarım forum içine gider. Baya baya emeğin var arabada, gözün arkada kalmamış olur. Merakla bekliyorum Qv'nin haberini :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

ozoozo

inşallah sürekli yokuş çıkan birine gider.
hayırlı satışların olsun reis.

:D Eyvallah abi sağolasın.

Surekli sormandan belliydi boyle bir hareket yapacagin , hayirlisi olsun kardesim simdiden.

Öyle böyle değil abi , rüyama girdi resmen taktım mı tam takıyorum , inşallah olur çok teşekkür ederim abicim.

Hayırlısı olur inşallah kardeşim. En azından aracın forum içinde kalmasını isterim kendi adıma. Üzerinde emek var sonuçta.

Sağolasın abicim , arabaya harcadığım vaktin,emeğin ve paranın haddi hesabı yok az çok hepiniz biliyorsunuz , Ankaradaki dostların da benim kadar üzerinde emeği var , hayırlısı neyse o olsun.

QV güzel seçim. Güç arttırmaya çalışan adamsın. En azından belli seviyeden başlamak daha çok tatmin edecektir :)

Abi aslında ortada qv veya araba değiştirme gibi bir plan yoktu , 10 milyara yakın para ayırmıştım en hızlı dizellerden birini yapmaya kafaya koymuştum , ancak 1 hafta önce sabaha karşı 4-5 gibi Oğuz'un malmısın sen dizele para harcıyorsun git adam gibi bir şey al harcadığına değsin lafı üzerine ilanları kurcalamaya başladım , bir kaç tane TTs bulduk , biri iki tane 320d coupe bulduk ancak arabamdan da bir o kadar da çok memnundum , "QV var mı la ilanda dedim" oda var diyince her şey o anda bitti , alıyoruz dedim :D

Ayırdığım parayı kendi aracıma harcasam belki Qv den çok daha hızlı olacaktı ancak hiç bir şeyin garantisi olmayacaktı , motor içine kadar girecektik haliyle her an bir korkuyla yaşayacaktım, modifiye bu sonuçta hiç bir şeyin garantisi yok daha sonra oturdum hesap,kitap yaptım plan çıkardım en azından QV gibi bir araba alırsam bana çok uzun bir süre yetecek dedim. Seninde dediğin gibi belirli bir kapasitesi var ve harcanan parayı kuruşu kuruşuna geri dönecek bana , evet belki yakıt biraz üzecek ama olsun o performansa , o yakıt tüketimine razıyım :)

İnşallah her şey planladığım gibi ilerler ve bir an önce hayalini kurduğum arabaya ulaşırım, hayırlısı olsun :)

Hayırlısı olsun abi. Umarım forum içine gider. Baya baya emeğin var arabada, gözün arkada kalmamış olur. Merakla bekliyorum Qv'nin haberini :)

Sağolasın kardeşim , Allah razı olsun. İçemi gider dışamı gider pek umrumda değil şuan tek düşündüğüm şey bir an önce ilandaki arabayı alma isteğim :D

tolga_ozhan

Hep derim az. 3 kuruşa 5 köfte olmaz. Performans dediğin herşeyden önce yakıttan geçer. Egzoz, emiş, ateşleme, soğutma vs... hep ikincil elemanlardır. Verimlilik birim yakıttan çok iş çıkarmaya dayanır ama o da bir yere kadar. Asıl olan daha şiddetli yanmadır her zaman.  Bunun içinde çok havaya çok yakıt lazım.

Doğa Tosun

ben de anlamıştım böyle birşeyler düşündüğünü, hayırlsı olsun abi yakışır QV
Jant göbeği için 1 gün dolandığımızı ben biliyorum, motordaki emekten bahsetmeye gerek yok :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

ben de anlamıştım böyle birşeyler düşündüğünü, hayırlsı olsun abi yakışır QV
Jant göbeği için 1 gün dolandığımızı ben biliyorum, motordaki emekten bahsetmeye gerek yok :)

Sağolasın kardeşim.

Arabayı orjinale çeviriyorum , servise gidip orjinal haritayı yükleteceğim, son periyodik bakıma da 9000km daha var onuda yaptırıp ilana satışa koyacağım.

Keşke sadece motor olsa , arabanın dışı ve içi olmak üzere her yerine para harcadım :)

Bu arada unutmadan orjinal 4 balata  değişimi geçtiğimiz aylarda Akota da değişti. Ne zaman değiştiği yine konu içerisinde yazıyor faturasını da eklemiştim , kesin tarihi hatırlamadığım için yalan olmasın net tarih veremiyorum. Sanırım bahar dönemiydi. 3-4 ay önce. Bunların haricinde diğer periyodik bakımlar zaten akota&alfin ve topcuoğlu otomotivde kayıt altında.

OZO..!!!

ATA

Helal ozo. Güzel hareket :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ozoozo

Helal ozo. Güzel hareket :)

Tapatalk

Sağolasın abi , inşallah güzel olur :D İnşallah olursa bir 12 lt yakayım da ucundan halinizden anlim :D

Rotweiler

Ha şöyle ya...
(Baktı daha fazla güç alamıyor arabadan, satıyor köpenk dfsdf)
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ozoozo

Ha şöyle ya...
(Baktı daha fazla güç alamıyor arabadan, satıyor köpenk dfsdf)

Günlük sende supercharger 4.2 v8 ve 3.0 v6 ya binseydin senide dizel kesmezdi :D  :p Sağolasın abi , şaka bir yana hepsi bahsettiğim gibi harcayacağım para 8-10 milyar olacak alacağım güç max 250-300 hp arası olacaktı onun yerine hem özlediğim egsoz sesini hemde sadece yazılım ile o gücü alırım hemde biraz yüksek yakıtlara kendimi alıştırayım :D Buna ek olarak QV ye kararını verdiğimiz de kime sorsam QV nin bam başka bir dünya olduğundan bahsettiler,performans olarakta tatmin ettiğini duyunca daha da ısındım arabaya daha sonrası klasik youtube videoları :) biliyorsun insan oğlu doyumsuz şunu Allah kısmet eder alırsam yine aynı senaryoları görürsünüz :D

Lbe

Hepimizin emeği var o arabada lan.Bize sormadan satamazsın :D

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim inşallah gönlündeki olur

antihero

Hadi hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

FB10ur

Hayırlısı olsun kardeşim. İnş forum içinde kalır kalmazsa bile değerini bilecek birine gider.

fatihmehmet

Hayırlı olsun abi. Ben de farkettim de ses etmeyeyim dedim :)

CLV ne iyi olurdu sana, kaşıntı biraz erken gelseydi. Yeni sahibi satar mı acaba CLV'yi? :)

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)