Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

Boşver onuda sen şu kaybolan kilolardan bahset Özdemir dukan amca ile boğuşuyorum şu sıralar onun yerine Özdemir kardeşe geçmeye HAZIRIM Sırrı ver sırrı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login abiler çok teşekkür ederim :)

Bagaj konusuna gelince geçen hafta okulun şenlikleri vardı benim araç tekel bayii olarak kullanıldı malum ondan dolayı bu kadar pis değiliz :D

Bu arada resimde gördüğünüz bütün arabalar beni geçiyor :D ben hala eski turboya göre gitmeye çalıştım 2600-2700 de gazlıyordum ancak roll bitipte yemeğe gittiğimizde grafiği inceleme fırsatı daha yeni buldum , baktım ki 3300 de basmam gerekmiş haliyle geride kaldım , zaten ufukla 320i nin sahibi arkadaşta söyledi eskiden daha iyiydi diye ancak oturupta inceleme fırsatım olmadığı için roll de basınç saatine bakarak vites atmaya çalışıyordum çünkü neyin ne olduğunu bilmiyordum , yani büyük turboyla beraber band genişlemiş ve devir 600-700 rpm kadar ileri gitmiş , eskiden 4000 devirde basınç düşerken vites atmam gerekirken şimdi 4500-4700 gibi hala cont 1.7-1.8 bar da yürüyorum. Önümüzdeki hafta yazılımımızı yapalım tekrar denicez zaten bugün ayarsız ne gidiyor görmek için çıkmıştık. Özetle haftayı bekliyorum :D

ozoozo

Buda video , normalde en son denediğimizde ufukla kafa kafaya gidiyordum, beetle 2-3 boy geçiyordu , 320 benzinli 170 ile ise 2 vites beraber gidip açıyordu ancak şimdi hepsi içimden geçti :D

Yukarıda yanlış yazmışım , buda dyno sheete dikkatli baktığımda fark ettiğim olay ki 3500 devirde de benzinli gibi güç geliyor , ben 2600 de basıyordum zaten gücün gelmediğini anlıyordum,yapıştırmıyordu 2600 de 0.5 bar basınç geliyor , 3500 de bip bip diye peak uyarısı alıyorum.

Birde grafiği stabil ve düzenli yapmak gerek iniyor çıkıyor vs. Torkumda eski yazılımda tekerde 320 verirken , yazılımsız yeni turbo ile 318 veriyor. Aşağıdaki grafik wheel horse power bu arada.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

OZO..!!!

max-ime

ozoozo

Ayardayız, basınç haritasıyla oynadık , yakıt açtık :) kaç hp oldu bilmiyoruz bugün çok yoğun eğer kafalarsam Utku abiyi bugün dyno ya çıkacağız :)

OZO..!!!

Alper

Kara sis bombası salmış gibi :)

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Kara sis bombası salmış gibi :)

Biraz öyle oldu abi :) Sanayi de dükkana dönerken Utku abi sürüyordu , adamın biri hacı belediyede mi çalışıyorsun her yer duman oldu dedi mecbur turbo bozuk ondan dedik :D ama duman olmadan da yürümüyor maalesef :)

Bugün dyno ya çıkacaktık ama çıkamadık çünkü 500 beygir planlayan kamyonetçi bir abi dükkanın önünü kapatmış :D beyini de sökük olduğu için hareket etmiyor , benim arabayı da içeriye dyno ya alamadık salı günü tekrar geleceğim üst devirleri ayarlayacağız,avans ve havayla oynayıp noktayı koyarız inşallah.

erdem1904

18.40 civarında şaşmaz 2.ışıklarda 3 korna :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

Neyleydin abi hiç fark etmedim valla :) ben kullanıyordum o sıralar eve dönüyordum.

erdem1904

Neyleydin abi hiç fark etmedim valla :) ben kullanıyordum o sıralar eve dönüyordum.

Şirket aracı vardı fiesta... Gobekte en sağdan Batıkent yönüne doğru ilerliyordum, sende sanayi yönünde kırmızıda bekliyordun :) zaten hanımdan da napıyorsun altındaki fiesta, nasıl farketsin bu kadar aracın arasında seni tepkisi geldi :)

Ben seni gördüm zaten tektin...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

Şirket aracı vardı fiesta... Gobekte en sağdan Batıkent yönüne doğru ilerliyordum, sende sanayi yönünde kırmızıda bekliyordun :) zaten hanımdan da napıyorsun altındaki fiesta, nasıl farketsin bu kadar aracın arasında seni tepkisi geldi :)

Hiç fark etmedim abi , yenge doğru söylemiş zaten :D hahah

OZO..!!!

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

Mesaiye kaldık :)

OZO..!!!

hi_cazz

Özdemir o ne öyle ya. Siyaha mı kaplatasan arabayı napsan

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozoozo

Güç için mecbur abi :) yakıt açınca dumanda geldi. Daha bitmedi tam ayar 2 gündür uğraşıyor Utku abi. Zaten alınan güç güzel ufak ufak ayarlar veriyor bugün Racelogic ile yola çıktığımızda 150 flywheel verdi 1.34 ile çarpınca 201 motor gücüne denk geliyor :) üst devirleri de uzattık bakalım tam bitmedi daha ayarlar en son dokunuşları dyno üzerinde yapıp noktayı koyacağız.

hi_cazz

Güç için mecbur abi :) yakıt açınca dumanda geldi. Daha bitmedi tam ayar 2 gündür uğraşıyor Utku abi. Zaten alınan güç güzel ufak ufak ayarlar veriyor bugün Racelogic ile yola çıktığımızda 150 flywheel verdi 1.34 ile çarpınca 201 motor gücüne denk geliyor :) üst devirleri de uzattık bakalım tam bitmedi daha ayarlar en son dokunuşları dyno üzerinde yapıp noktayı koyacağız.

Hadi bekliyoruz finishi

rain man

OZO..!!!

Mashallah qardeshim yaqıyon hanyyy  :haydi: :rock:
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Fatihob

Ooo 200Hp üstünü görmüşsünüz. Süper süper.
..

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

OZO..!!!

Mashallah qardeshim y **ıyon hanyyy  :haydi: :rock:

Hahah teşekkür ederim :)

Ooo 200Hp üstünü görmüşsünüz. Süper süper.

En son ayardan sonra racelogic öyle çıktı Fatih , hemen hemen race logic ile mustang dyno aynı çıkıyor , 3. viteste bastı Utku abi bıraktı 150 flywheel çıktı , daha tam ayarı bitmedi benim birileriyle denememi bekliyor muadil araç çok ancak ben müsait olamadım deneyeceğim ona göre ona rapor verip biraz daha oynama yapacağız , dyno üzerinde avans,hava vs ile oynayıp bitiririz dedi. Hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim sağolasın  :serefe:

Namı değer Dusty :)  :nazar:

Sağolasın abi teşekkür ederim dusty   :D :p :serefe:

max-ime

Hevesini kırmak istemem ama ben 210'luk alıyorum :)

Doğa Tosun

The last heves bender
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

The last heves bender

Kafamı fazla bozma 2.0 jtd swaplarım yaparım bilirsin

OZO..!!!

Tolga033

Masallah,hedef kac bg,kac tork Özdemir.

ozoozo

Masallah,hedef kac bg,kac tork Özdemir.

Valla asıl hedefim 200 civarı güçler Tolga ancak daha dyno ya çıkamadım çünkü ayarları tam bitmedi , en son süre alınan racelogic performance box cihazıyla motorda 150 flywheel gördük oda 201 hp yapıyor. 2-3 güne antepe döneceğim için bugün veya yarın yazılıma dyno üzerinde noktayı koyacağız. İlerisi için ise yaz sonuna doğru. 1 aylık istanbulda stajım ve 1.5-2 ay amerikada olacağım haliyle araba yatacak dönüşte methanol kit ile destekleyeceğim. Söylenenlere göre methanol kit ile tekerde 10-15 whp daha alınıyormuş. Daha sonrada artık oynamayı düşünmüyorum yürüyene el atacağım ilk işim bilstein ve kilitli dif almak olacak. Planlar çok ama çok şükür ki yazdığım her şeyi ya erken ya geç yaptım bunları da yapmadan bu giu yu elden çıkarmam :D teşekkür ederim.

OZO..!!!