Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 JM 2282 Giulietta JTDM - mucho63

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mucho63

Herkese slmlar... Alfisti'ye üye olalı çok zaman oldu fakat fırsat bulup konulara dahil olarak forum'a girmemiştim.. Yani daha acemiyim.. Burada benim gibi bütün otomobil ve Alfa romeo tutkunları ile arkadaş olmak, etkinliklere katılmak ve faal bir üye olmak istiyorum.. Herkese sevgiler..

Taner27

hoşgeldiniz keyfili forumlar dilerim, burada otomobil tutkunu yok ;) Alfa Romeo tutkunları var..... :alfisti:
1998 156 2.0 Executive
2004 147 1.6 Dist.
2006 156 1.6 Dist.

mucho63

Tşkrler.. Ben şöyle düşünüyorum; otomobil tutkunu olmadan, Alfa romeo tutkunu olmazdık sanırım..

mucho63

Forumda henüz acemiyim  ve mobil olarak giriyorum, nereye nasıl gireceğimi pek bilmiyorum.. Bu aşamada aracımın resmini ekleyebiliyormuyum bilmiyorum..

Alfadanadam

saskuran

resim ekleyebilirsiniz ... hayirli olsun araciniz

SAS....

hi_cazz

Ne kullandığınız bilmiyorum ama

iPhone kullanıcısıysanız aşağıdaki linkten
You are not allowed to view links. Register or Login

Android kullanıyorsanız aşağıdaki linkten

Windows Mobile kullanıyorsanız aşağıdaki linkten

tapatalk uygulamasını ücretsiz olarak indirip forumu rahat bir şekilde kullanabilir, konu açabilir, mesaj yazabilir ve fotoğraf yükleyebilirsiniz.

mucho63

Tşkr ederim, tapatalk harikaymış.. Ana sayfa başında çıkıyordu ama gereksiz bişey sanmıştım, sağolun..

mucho63

Arkadaşlar slmlar..  2004/2006 arası 156 selespeed almayı düşünüyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Sitsabaiesan

iyi pazarlar bende arıyorum zaten sınırlı sayıda var fiyatlar yüksek  künyesi bilinmeyen araca da pek yanaşmayın derim
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

Alfisti Yunus

@mucho63 hoşgeldin  keyifli forumlar dilerim :) bir alfisti daha aramıza katıldı ne mutlu bana :)
[2014] Giulietta ~ 31 YF 001 ~
[IMG][url="http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/508ypA.jpg"]http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/508ypA.jpg[/url][/img]

Ruh halim:
[url="http://s984.photobucket.com/user/craig90/media/Avatars/smiley90x90.gif.html"]http://s984.photobucket.com/user/craig90/media/Avatars/smiley90x90.gif.html[/url]

Kibitzer

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

mucho63

Tşkr ederim, künyesini nasıl bilicez peki? Expertiz yaptırmamız yeterlimi dir..

mucho63

Bu arada gecikmeli cvp verdiğim için üzgünüm..

mucho63

Mevcut giulietta mı satınca 156 selespeed' i almayı düşünüyorum fakat vitesi hakkında kötü bir ünü varmış.. 2002 yada 2004  sonrasında revize edilmiş diye duydum, sizlerin bilgisi nedir bu konuda..?

mucho63

OnurCangir

Ben robotlar 2001 yılında revizyon gördü diye okudum. Araştırırsanız daha fazla bilgi bulabilirsiniz...

tolga_ozhan

99-00'ler farklıdır
01-02'ler farklıdır
03-04-05-06'lar ikisinden de farklıdır.

fevkalbeser12

Hosgeldiniz aramıza. Galiba satılık aracınız?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

tolga_ozhan

Yapılan herşey bence muhteşem olmuş.

OnurCangir

99-00'ler farklıdır
01-02'ler farklıdır
03-04-05-06'lar ikisinden de farklıdır.

Ne farkı var peki? Çok çetrefilli değilse kısa bir özet alabilir miyiz?

tolga_ozhan

Aslında değişiklikler çok çetrefilli ve teknik detaylar barındırıyor.
Robot dediğimiz hadise bolca sensör, selenoid ile donatılmıştır. Bunlar kendi aralarında bir senkronizayon ile bir elektronik beyinden aldığı emirlere göre çalışır.
Her bir nesilin elektronik kontrol ütesi farklıdır. Sensörler ve selenoid'lerde de farklılık var.
Ben tercih ediyor olsam 03 sonrası olanlara bakardım. Daha düşük model olacaksa tercihim manuel olurdu.

Tolga033

Hoşgeldiniz.Maşallah Giu muazzam.  :nazar:  :clover:
Daha önce ilanda da  görmüştüm.

OnurCangir

Bu arada evet son mesaja cevap yazayım derken arada kaynamış. Aracınız mükemmel gözüküyor. Kazasız belasız keyifli sürüşler :)

mucho63

Tşkrler, şuanda ilanda satılık, değerinde satmak için uğraşıyorum.. Aslında isteğim jtd yi satıp, 4.  5. Ayda gelecek olan yeni QV TCT almaktı fakat piyasa ve işler iyi gitmeyince, aracımı satıp daha düşük uygun fiyatlı bir araç almak zorunda kalacağım.. Bu yüzden 2004/2006 arası 156 selespeed lere yöneldim..