Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir'den bir GTV V6 TB

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATA

Ya Anil abi eldeki stok durumu ve tedarikçilerin üretim durumlarina göre farkliliklar olmasi normal bence. Mesela benim tavan döşemem plastik gibi bir malzeme ve direkler tavanla ayni renk. 98 yilinda bu tedarikçi siparişleri yetiştiremediyse başka firmaya başka kumaş ve renklerde yaptirlmiş olabilir. Ticaret sonuçta.

You are not allowed to view links. Register or Login
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Alper

Kocaman bir maaşallah...
Ben siyah yaptim ya haliyi aracın tüm içi değişti kesinlikle.
Hele tavanlar uyumluluğu mükemmel oldu.
Yalnız ben belki kırmızıya dönebilirim :)
Ee artık imkanlar benim elimde.

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Halıyı boyattın mı,üstüne malzemeyi yapıştırıp mı kapladılar? Benim tavan beyaz,direklerdeki plastikler siyah,bazı gtv'lerde bu direklerde beyaz plastik. Mesela bizde tavanda şöför tarafında tavanda tutma kolu yok sadece yeri var,diğer tarafta kol var. David'in GTV'de şöför tarafında kolun yeri bile yok,dümdüz döşeme,yolcu tarafında ise sadece kolun kapakları var...Bu İtalyanlar bu araçları nasıl çıkarmış anlamak mümkün değil,acaba içinde göremediğimiz eksik parçalarda var mı?
Bu arada bende tavan döşemesini siyah yaptıracam ama taban işi muamma durumda.
Benimkisi kaplama ve ben çok beğendim duruşunu vs.
Emredeki boya 2 aracı yan yana getirip karsilastiramadik bir türlü daha.
Benimde sol kısımda sadece 2 adet plastik kapak var buarada.
Ben tavanı komple alcantara yaptım ve tabii on direkleride.
Hatta arka cam onu kısmı ve arka yanlarda bulunan ve kırık olan 2 adet parça tamir edilip saglamlastirilarak alcantara kapandı ve kırmızı dikiş atıldı tek parça hoş durmaz bir dikiş olsun üzerinde kırmızı olarak demiş usta.
Tavan da da tam ortasında sağdan sola tam o bir bulut olan yere bir dikiş atılmış mesela 2 parça gibi duruyor ve basitlikten çıkıyor tavan kaplaması ki bunu da Emre istemişti sağolsun.
Ben simdi on konsolu söküp direksiyonun orta hava yastığı kısmına kadar alcantara kaplatacagim hatta bu sırada yaptirabilirsem orda konsolu çok iyi bir mdfci usta var ona duble bir type Sığacık şekilde hatta abartıp birde Maxi gostergelerini sigortaya çalışacağım ama bu ara çok yoğunluk var.
O yüzden el atmamalari daha hayırlı şu ara yarım kalır yada istediğim gibi çıkmaz falan bir kere yapılacak bir işlem sonuçta.
Ve konsolu sokmusken motor ısısını içeri ileten kısma bir güzel izolasyon uygulayacağım.

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Emre Sezen

:nazar: Anıl nazar değmesin, her zamanki olduğu gibi.  :nazar:

döşeme halı işine gelince, ben boyattığımdan beri, halıya yanlışlıkla damlayan dökülen malzemeler;

meg apc, atas vinet, ama boyada en ufak değişme yok. 2 aydır da toz toprak çamur kombosuyla biniyorum memlekette. süpürüp temizleyince boyanan günkü haline dönüyor.

@Alper  :arkadasim:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

erdem1904

:nazar:  tek eksik olarak siyah halı taban döşemesi kalmış Anıl...  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2