Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 jtd Qtronik plus/34 AV 2520/ foruma takdimimdir..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
abi gündüz farı istiyordun..,osram'ın bir ürünü bu...osramın sitesine girip incelersin.
direkt olarak bizim sis yuvalarına oturuyor..
kontağı çevirdiğinde led olarak yanıyor ,farları açtığında sönüyor.
bu kadar bilgi gördüm alfaownerda
250 pound gibi bir fiyatı var...biraz saçma bir fiyat böyle bir uygulama için.

bunu görmüştüm Volkan yanışıda çok tatlı ama fiyatı gerçekten çok saçma o fiyata komple far yaparlar yahu
ama düşündüğüm için sağol
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

yanışı böyle
benim aklımda şuan başka birşey var şu far temizliği sırası İlkerle görüşeceğim ama evvelinde birini bulup bir ps çalışması yaptırırsam daha iyi olacak..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Bence hala en güzeli bu. Ne kadar çakma BMW deselerde. 3 halka BMW'nin dışına çıkıyor. Yapacak olsam direk bunu yaparım. Ama nasıl?

wolkanku

ben hala 159'ın karanlık bakışlarını koruma taraftarıyım.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

ben hala 159'ın karanlık bakışlarını koruma taraftarıyım.

karanlık hali zaten güzel de, eğer yapılacaksa bence en güzeli angel halkaları diye gönderdim iletiyi. Misal bunu yaptırmış olsam bile istediğim zaman tamamen kapatabilmem gerekir.

ar.159

benim şuanda aklımda olan hem bmw ye benzemeyecek hem karanlığı muhafaza edecek hemde aydınlığa kavuşacak birşey aslında Volkan ın tavsiyesi üzerine her ne kadar bu yukarıdaki aklımda kalsada gündüz farı işini kapatmıştım ama yakın zmanda farları temizliği sokmayı düşündüğümden o fırsatı kaçırmak istemiyorum..
aklımdaki parkı tamamen iptal etmek
sadece en başta ki farlara nokta aralıklı power led koymak ps ciler bir el atsa

bunun gibi bu halkalar direk zenonun etrafına da koyulabilir yada dış kısmına yuvarlak farın etrafını dolaşacak şekilde de olabilir  :D
34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

abi bunu yapacağına camaro'nunki gibi yapsan daha agresif ve şık olur diye düşünüyorum.

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

abi bunu yapacağına camaro'nunki gibi yapsan daha agresif ve şık olur diye düşünüyorum.

daha önce onuda söylemiştim ama yine desteksiz kalmıştı hatta foto da paylaşmıştım
bence de daha güzel
bir müslüman fatoş çalışması yapsa daha net belli olacak da
34 AV 0020 COMING SOON!!

Doğa Tosun

amerikan park'a ne diyorsunuz şunun gibi ? ben çok kararsızım
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ar.159

beyaz ledlerden sonra turuncu bana artık demode geliyor ya
34 AV 0020 COMING SOON!!

fevkalbeser12

Ben beğeniyorum hemde çok:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

sbk0655

Bende çok beğeniyorum,  farklı bir duruş çıkıyor. Ama diğer türlü beyaz halka da fena duruyor.

hi_cazz

Volkan bunu hiç düşünmemiştim ya. Süper durur bence. Nerde ne zaman yaptırıyoruz?

Note 3 ile tapatalklandı

hi_cazz

Doğa ben beğeniyorum. Fakat anlamadığım bişey var. Bu kısa xenonlar ilk aldığınızda da böyle fersiz gibi miydi? Yoksa sonradan mı bu hale geldi? Nerde 159 görsem Mercekli böyle solgun duruyor. Benimki dahil.

Note 3 ile tapatalklandı

Doğa Tosun

Doğa ben beğeniyorum. Fakat anlamadığım bişey var. Bu kısa xenonlar ilk aldığınızda da böyle fersiz gibi miydi? Yoksa sonradan mı bu hale geldi? Nerde 159 görsem Mercekli böyle solgun duruyor. Benimki dahil.

Note 3 ile tapatalklandı
Abi orj zenonlular böyle sanırım, şu motorlu dedikleri

bu arada ben american park'ın beğenileceğini pek sanmıyordum. yaza doğru yaptırayım aklımda kalacağına.. çünkü benim de hoşuma gidiyor  :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Note 3 ile tapatalklandı

bu arada ben american park'ın beğenileceğini pek sanmıyordum. yaza doğru yaptırayım aklımda kalacağına.. çünkü benim de hoşuma gidiyor  :)

O zaman 159un xenon mercekleri çok güzel değil. Bendekide orj. ve aynı görünüyorlar. BMW'lerin ayna gibi duruyor. İçinden ışık fışkırıyor mübarek.

Amerikan park bence çok güzel ya. Benimkilerde şu an led var. Bende geçicem Amerikan'a

Erkay KAHYA

Note 3 ile tapatalklandı

O zaman 159un xenon mercekleri çok güzel değil. Bendekide orj. ve aynı görünüyorlar. BMW'lerin ayna gibi duruyor. İçinden ışık fışkırıyor mübarek.

Amerikan park bence çok güzel ya. Benimkilerde şu an led var. Bende geçicem Amerikan'a

Kısa farların ampullerini değiştirip (orj.), far temizliği yaptırırsanız aradaki bayağı fark oluyor.  :yukari-ok:

wolkanku

sitedeki çoğu 159 2006-2007 model.
benim 159'dan çıkan mercekleri görseniz bu nasıl aydınlatıyor diye donup kalırdınız. resmen merceğin reflektör kısımları simsiyahtı..zamanla kararıyor.

orjinal 159 d2s merceği taktı ilker ve yeni ampul taktık, önüme  makyajsız c180 vs. geldiğinde farları yanıyor bile olsa,kendi aracının gölgesini düşürüyorum adama :)) cidden kuvvetli aydınlatıyor şu anda farlarım..
tavsiye ederim.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

sitedeki çoğu 159 2006-2007 model.
benim 159'dan çıkan mercekleri görseniz bu nasıl aydınlatıyor diye donup kalırdınız. resmen merceğin reflektör kısımları simsiyahtı..zamanla kararıyor.

orjinal 159 d2s merceği taktı ilker ve yeni ampul taktık, önüme  makyajsız c180 vs. geldiğinde farları yanıyor bile olsa,kendi aracının gölgesini düşürüyorum adama :)) cidden kuvvetli aydınlatıyor şu anda farlarım..
tavsiye ederim.

İlker Kemal'e bende yaptırmayı düşünüyorum söylediklerini ama. Ben 1 gün araçsız kalamam malesef. İlker Kemal'e farları göndersem en az 3-4 gün araçsız kalacağım için gönderemiyorum malesef.

Rotweiler

Kim yapıyor abi o yenileme işlemini?
Yaptırsak? benimki de artıkcanlılığını yitirmiş durumda.
Bir de maliyeti nedir?
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

hi_cazz

Kim yapıyor abi o yenileme işlemini?
Yaptırsak? benimki de artıkcanlılığını yitirmiş durumda.
Bir de maliyeti nedir?

İnternette İlker Kemal diye aratın.  Herkesten duyduğum. Farlarınızı gönül rahatlığı ile teslim edebileceğiniz işinin ustası. Fiyatını bilemem. Kendisine sorarsınız.

Note 3 ile tapatalklandı

sbk0655

0532 387 1018 ılker kemal

erdem1904

Bu gündüz farı gerçekten güzelmiş. tamponda fena durmuyor..

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ar.159

Bu gündüz farı gerçekten güzelmiş. tamponda fena durmuyor..

Bu zaten ilk göz agrimdi :)
Pioneerin Show icin hazırladığı bi 159 dü. Ancak yapması da en zor olan buydu 159 un tamponunda o dikmelerden yok maalesef

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!

erdem1904

Tamponu komple almak lazım.. Bulunsa bile bu tamponun standart 17 jantlı 159 da hoş durmama ihtimali yüksek..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2