Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 jtd Qtronik plus/34 AV 2520/ foruma takdimimdir..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

Alfa 159'a LED uygulaması yapmaktansa, kendinden LED'leri olan bir otomobil almak daha matıklı olacaktır.

Sonradan yapılan hiç bir uygulama, daha tasarım aşamasında tasarlanan kadar estetik olmayacaktır. Kaldı ki LED olmadan tasarlanan, ancak daha sonra firmanın kendisi tarafıdan eklenen LED'ler bile estetik açıdan sırıtmakta.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Tamponu komple almak lazım.. Bulunsa bile bu tamponun standart 17 jantlı 159 da hoş durmama ihtimali yüksek..
tamam gunduz farini severimde o kadarda degil :)
Zaten led uygulamasından son görüşlerden sonra tamamen vazgeçtim artık düşünmüyorum belki sadece far temizliği sırasında camoro tarzı yarım Angel halkası olabilir o kadar

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Çok iyi olmasa da belki biraz fikir verebilir. 3 Farklı çalışma yaptım Mehmet abi.

wolkanku

şunu sadece xenonların etrafındaki en dış halkada olacak şekilde yapabilir misin halit?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

şunu sadece xenonların etrafındaki en dış halkada olacak şekilde yapabilir misin halit?

krom halkaların üzerine gelecek şekilde mi?

wolkanku

krom halkaların üzerine gelecek şekilde mi?

yok yahu işte içerde kalan iki tanesine yapmayıp, en dışardakileri bu yaptığın şekilde bırak diyorum :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

eline emeğine sağlık sesimi duymuşsun :)
ancak volkanında dediği gibi benim istediğim 3 üne birden değil sadece en dışataki kısa farların etrafına birazcıkta ışığını artırsan tam süper olacak :)
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

İstediğiniz gibi sadece dışarıda ve ışık şiddeti biraz daha artırılmış şekli ile.

wolkanku

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

olacak olacak ışık daha yoğun olsa birde bakış açısı bu değil biraz daha tepeden bakılsa çok daha güzel olacak..
tekrar eline emeğine sağlık
34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

Benimde hoşuma gitti. Yapılsa bundan kat kat güzel durur düşüncesindeyim.

Note 3 ile tapatalklandı

ar.159

şu havayı yakaladık mı tamamdır bence gayet özgün ve şık olacak

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

ben bu işleri pek beceremiyorum ama şöyle olursa... şahane olacak gibi
34 AV 0020 COMING SOON!!

erdem1904

Bu sonki resim de şahane görünüyor. Derinlik önemli :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

hi_cazz

ben bu işleri pek beceremiyorum ama şöyle olursa... şahane olacak gibi

Gayet güzel olmuş abi. Bence bu çok yakıştı ya. Hem 159 un havası bozulmadı. Hem de ayrı bir haşinlik kattı.

Note 3 ile tapatalklandı

ar.159

tamamen katılıyorum hem havası bozulmadı hem özenti olmadı hemde ayrı bir haşinlik kattı inş. yaptırabiliriz...
34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

Inşallah abi. Ilk defa bu kadar ısındım bu işe. Aslında Farlarınızı içine yerleştirilmesi kolay olsa ben yapabilirim bunu da. Muhtemelen farları açmak zorlar bizi.

Note 3 ile tapatalklandı

wolkanku

son photoshopu çok beğendim halit.
yapmak için bana biraz gaz verilmiş oldu..hazır şirket aracım da varken, bir süpriz yapabilirim önümüzdeki ay :)))
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

Inşallah abi. Ilk defa bu kadar ısındım bu işe. Aslında Farlarınızı içine yerleştirilmesi kolay olsa ben yapabilirim bunu da. Muhtemelen farları açmak zorlar bizi.

Note 3 ile tapatalklandı
yok abi bence hiç girişme o işe farları açmak çok zor diye biliyorum ancak uzmanına yaptırmak lazım ıspartada ve ya antalyada far temizleyen birine götüreceksin hem güzelce temizleteceksin hemde bu işi yaptıracaksın yalnız önceden uygun halo ları bulup almak lazım ölçüsü ve ışığı güzel olmalı
34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

son photoshopu çok beğendim halit.
yapmak için bana biraz gaz verilmiş oldu..hazır şirket aracım da varken, bir süpriz yapabilirim önümüzdeki ay :)))

Valla bende çok yapmak istedim. 2. Dönem belki küçük bir araç alabilirim. O zaman girişebişirim. İlker Kemal e gönderirim farları. Temizlik, mercek değişimi ve drl için.

Note 3 ile tapatalklandı
yok abi bence hiç girişme o işe farları açmak çok zor diye biliyorum ancak uzmanına yaptırmak lazım ıspartada ve ya antalyada far temizleyen birine götüreceksin hem güzelce temizleteceksin hemde bu işi yaptıracaksın yalnız önceden uygun halo ları bulup almak lazım ölçüsü ve ışığı güzel olmalı

Girişmem zaten abi merak etme. Zamanında corsanın farları açmaya çalışıp başarısız olmuşluğum var

Note 3 ile tapatalklandı

Tolga033

fikomer159

masallah mehmet bey arabanız cok guzel bende yenı lacıvertını aldım bı kac sorum olacak paspasları nerde yaptırabılırım bıde double teyp markası modelı nedır acaba arıyorum bulamadım buralarda saglıcakla kalın...

ar.159

masallah mehmet bey arabanız cok guzel bende yenı lacıvertını aldım bı kac sorum olacak paspasları nerde yaptırabılırım bıde double teyp markası modelı nedır acaba arıyorum bulamadım buralarda saglıcakla kalın...
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.. aracınızda hayırlı olsun lacivert en sevdiğim renk diyebilirim..paspaslar için pm atıyorum
teyp ise pioneer avh 4450 bt modeli ben değiştirmeyi düşünüyorum arzu ederseniz size verebilirim..
dışarıdan da almayı düşünürseniz pioneer i şiddetle tavsiye ederim özellikle bt olanlarına bugun böylelikle arabanın içinde telefonla hem çok rahat konuşuyorsunuz hemde telefonunuzdaki müzikleri dinleyebilirsiniz..
yalnız direksiyon üzerindeki tuşları kullanabilmek için ayriyeten bir modül almanız gerekiyor pioneerinki kolay bulunuyor ama
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

evet dün fala baktırdım önümde 2 yol gözüküyor
ya 159 la vedalaşıyoruz
(bu durumda da 3 yol var karşımızda kendimi ayarlayabilirsen 2. çocuktan sonra jeep tarzı bir araç (gulia çıkana kadar), yada şirket arabasına yüklenip gayrimekul yatırımı yada üzerine 10 bin koyup gulia yı unut arabaya küçük deme 2010-2011  model 40bin civarı 159 sahibi omak)
ya da 2. yol oluruna bırak kendini tutma 159 la sevişmeye devam oyna oynaya bildiğin kadar sonra kapalı garajda evlada miras bırak
şimdi yapılacaklar listesine bir de kaplama girdi geçenlerde konuşulan chroum black baya hoşuma gitti 159 için yapılmış bir örnek bulamasam da buna benzeyecek  ;)
34 AV 0020 COMING SOON!!

ozoozo

evet dün fala baktırdım önümde 2 yol gözüküyor
ya 159 la vedalaşıyoruz
(bu durumda da 3 yol var karşımızda kendimi ayarlayabilirsen 2. çocuktan sonra jeep tarzı bir araç (gulia çıkana kadar), yada şirket arabasına yüklenip gayrimekul yatırımı yada üzerine 10 bin koyup gulia yı unut arabaya küçük deme 2010-2011  model 40bin civarı 159 sahibi omak)
ya da 2. yol oluruna bırak kendini tutma 159 la sevişmeye devam oyna oynaya bildiğin kadar sonra kapalı garajda evlada miras bırak
şimdi yapılacaklar listesine bir de kaplama girdi geçenlerde konuşulan chroum black baya hoşuma gitti 159 için yapılmış bir örnek bulamasam da buna benzeyecek  ;)

5-10 bin lira hazırladın mı abi :D

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi