Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 jtd Qtronik plus/34 AV 2520/ foruma takdimimdir..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

hayırlı olsun abi..
sakal bırakmaya başladım 159 sahipleri beni dinlesin diye :)))
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ar.159

teşekkür ederim amam hızlısınız yahu daha mesajım bitmemişti yanlışlıkla göndere basmışım şimdi tamamladım. Volkan aşkolsun sakala ihtiyacın mı var :)
Doğa o yazılımdan sonraydı şimdi 161 hatta 162 bile oldu
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

wolkanku

abi egr işi muamma ya...

genelde alfaownerda mesela bu şekilde iptal ediliyor.

sanıyorum benim ki de yazılımla bloke.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
abi egr işi muamma ya...

genelde alfaownerda mesela bu şekilde iptal ediliyor.

sanıyorum benim ki de yazılımla bloke.
diğer bir çok marka için baktığımda hem makanik iptalden bahsediliyor o kafamı karıştırdı sence yazılımsal iptal yeterli mi çünkü yukarıdaki parçadan bizimkilerin bir haber olduğu ortada bu durumda yazılımsal iptal edip mekanikte durması araba için sorun olmaz mı?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

Kardeş konuyu bir solukta okudum. Allah kaza bela vermesin iyi bakıyorsun. Nazar değmesin. Yalnız kardeş egzoz işini pek anlamadım videoya çekersen daha bir anlarız ona göre tavsiye veririz.  :)
eywallah sağolasın lakin videoda ne kadar anlaşılır bilmiyorum.. rolantide har har çalışıyor gaza basıncada baya hırlıyor işte :)
34 AV 0020 COMING SOON!!

ozoozo

Abi hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanman dileğiyle.. :nazar:

ar.159

çok sağol darısı başına ancak bu ses pek benlik değil bu slincer dedikleri ne ola ondan taktırsam sesi düşürebilir miyim?
34 AV 0020 COMING SOON!!

ozoozo

çok sağol darısı başına ancak bu ses pek benlik değil bu slincer dedikleri ne ola ondan taktırsam sesi düşürebilir miyim?

silencer dedikleri Türkçe karşılığı susturucu abi :) bildiğimiz susturucu yani.. Ben bugün sanayideydim öğle arası , Nevzat Ustayla sohbet ettim(Koç egsoz) İstanbulda ki iskender ne ise Ankara dada buna öyle diyorlar , yani işi güzel , ona sorduğumda arka tarafa Çatal yaptığında yine ses verir ama dpf den sonra daha gür bir ses çıkar dedi , eğer çok dersen cut-out yaparız dedi (ben zaten sormuştum cut out istiyorum sürekli çıkmasın diye) oda bir deneyelim bak , beğenmezsen yaparız dedi , haliyle de sana da aynısı olabilir abi .. Ortaya 60 lık bir susturucu takıyorlar ve tuşlu oluyor dilediğin zaman açıyorsun , dilediğin zaman kapatıyorsun. Şuan ki mevcut sesi beğenmediysen yani tuşa bastığında orjinale dönüyor. Eski arabamda da kullanıyordum hiç bir sıkıntı yaşamadım , canım ses duymak istediğinde açıyordum sonra kapatıyordum , sendeki ses nasıl bir şey bilmiyorum ama bu şekilde işi orjinale çevirebilirsin.

ar.159

silencer dedikleri Türkçe karşılığı susturucu abi :) bildiğimiz susturucu yani.. Ben bugün sanayideydim öğle arası , Nevzat Ustayla sohbet ettim(Koç egsoz) İstanbulda ki iskender ne ise Ankara dada buna öyle diyorlar , yani işi güzel , ona sorduğumda arka tarafa Çatal yaptığında yine ses verir ama dpf den sonra daha gür bir ses çıkar dedi , eğer çok dersen cut-out yaparız dedi (ben zaten sormuştum cut out istiyorum sürekli çıkmasın diye) oda bir deneyelim bak , beğenmezsen yaparız dedi , haliyle de sana da aynısı olabilir abi .. Ortaya 60 lık bir susturucu takıyorlar ve tuşlu oluyor dilediğin zaman açıyorsun , dilediğin zaman kapatıyorsun. Şuan ki mevcut sesi beğenmediysen yani tuşa bastığında orjinale dönüyor. Eski arabamda da kullanıyordum hiç bir sıkıntı yaşamadım , canım ses duymak istediğinde açıyordum sonra kapatıyordum , sendeki ses nasıl bir şey bilmiyorum ama bu şekilde işi orjinale çevirebilirsin.
iyiymişte fiyatlar ne alemde astarı yüzünü geçecek gibi keşke dpf nin içini boşaltıp susturucu taksaydım. :(
34 AV 0020 COMING SOON!!

ozoozo

Valla fiyat hakkında bilgim yok abi yani şu şekilde İstanbuldaki ustanın sana ne diyeceğini bilemiyorum , bende ayrı fiyat almadım , komple bir şeyler yaptıracağım için hepsi için toplam fiyat aldım.. Boşver abi en mantıklısı bu şekilde , dpf dediğin gibi pahalı bir parça ve heder etmeye gerek yoktu.. Sese bir çözüm bulunur dediğim şekilde veya başka bir şekilde yine ustana danışıp dediğim cut-out olayına (fiyat) ve başka ne gibi alternatifler önerirsin bunu kesmek için dersen yardımcı olacaktır.

hi_cazz

Hadi hayırlı olsun yeni 159+ :D Darısı bizim başımıza.

Erkay KAHYA

senati

ar.159

Hepinize teşekkür ederim daga güzelleri sizin olması dileğiyle
takip etmeye devam edin asıl bomba haftaya
Alfa Romeo 159 + ligt paket geliyor :))

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

merakla bekliyorum :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

Tam hayalimdekini yakaladım ama bir kac ufak dokunuşa ihtiyacı var onlarıda hallettik mı tamamdır :)

merakla bekliyorum :)

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

veee karşınızda 159+ light paket special edition bilmem bilmem ne sonuçta benim gözbebeğim 159 um ;)

34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

vay süper olmuş..
kapı ceplerinin ve açma kollarının orada led kullandın herhalde değil mi?

bir de şu neon'un kapıya döndüğü yerdeki çıtaların altını kesip içlerine doğru sokarsan tam eşit gözükecek abi..

ama çok çok beğendim. :serefe:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ozoozo

Kimisine abartı gelebilir ancak ben bayıldım , özellikle siyah ortamda kırmızı böyle loş ışık benim çok hoşuma gidiyor ve arabada özellikle çok havalı duruyor , Giudada bu işlere girişmek zor mu olur ki , hiç bir şekilde elim yatkın değil :) bu parçaları alıp bir elektrikçiye göstersem , böyle böyle olacak diye olur mu dersiniz ?

ar.159

vay süper olmuş..

bir de şu neon'un kapıya döndüğü yerdeki çıtaların altını kesip içlerine doğru sokarsan tam eşit gözükecek abi..

teşekkür ederim biliyorsun ben kara kara nasıl yapacağım diye düşünüyordum malzemeyi sen buldun daha doğrusu ben o malzemeden olmaz diye ümidi kestiğimde sen olur dedim ve yaptın çok da güzel oldu o yüzden ayriyeten teşekkür ediyorum..
kapıları kesmeden çıtanın altına soktuk gündüz neredeyse yok gibi yanınca ışık çıkıyor aslına bakarsan kapılar benim önden daha çok hoşuma gitti ince ve keskin bir çizgi halinde çok şık duruyor maalesef fotolara olduğu kadar güzel yansımıyor ön konsol mecburiyetten içeride kaldı ama oda aynen fabrikasyon oldu kimse buna sonradan yapılmış diyemez :)
kapı  ceplere led kullandım ama öyle şerit led değil nokta ked kullandım yeterli geldi hatta kapı kulpunun ışığını biraz daha düşüreceğim o zaman daha orjinal ve şık olacak bu haliyle biraz fazla...
tek aklımda kalan acaba pedal kısmınada çok az bir kırmızı ışık versem şık mı olur apaçi mi olur? ne dersin?
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Kimisine abartı gelebilir ancak ben bayıldım , özellikle siyah ortamda kırmızı böyle loş ışık benim çok hoşuma gidiyor ve arabada özellikle çok havalı duruyor , Giudada bu işlere girişmek zor mu olur ki , hiç bir şekilde elim yatkın değil :) bu parçaları alıp bir elektrikçiye göstersem , böyle böyle olacak diye olur mu dersiniz ?
bence guide de çok güzel olur hatta daha güzel olur

şu metal rengine boyalı plastik parçanın etrafına boydan boya yapacaksın şahane olur...
ve emin olun fotoğraflardan kat ve kat daha kalitegli elit bir görüntü oluşuyor fotolar sizi yanıltmasın sonuçta cep telefonu kamerası bu kadar görüyor
34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

vay süper olmuş..

teşekkür ederim biliyorsun ben kara kara nasıl yapacağım diye düşünüyordum malzemeyi sen buldun daha doğrusu ben o malzemeden olmaz diye ümidi kestiğimde sen olur dedim ve yaptın çok da güzel oldu o yüzden ayriyeten teşekkür ediyorum..
kapıları kesmeden çıtanın altına soktuk gündüz neredeyse yok gibi yanınca ışık çıkıyor aslına bakarsan kapılar benim önden daha çok hoşuma gitti ince ve keskin bir çizgi halinde çok şık duruyor maalesef fotolara olduğu kadar güzel yansımıyor ön konsol mecburiyetten içeride kaldı ama oda aynen fabrikasyon oldu kimse buna sonradan yapılmış diyemez :)
kapı  ceplere led kullandım ama öyle şerit led değil nokta ked kullandım yeterli geldi hatta kapı kulpunun ışığını biraz daha düşüreceğim o zaman daha orjinal ve şık olacak bu haliyle biraz fazla...
tek aklımda kalan acaba pedal kısmınada çok az bir kırmızı ışık versem şık mı olur apaçi mi olur? ne dersin?

ben TT'de yapmıştım ayak ışığı..
2 şerit led çekmiştim.
bir takım beyaz, bir takım kırmızı. ama şeritlerin içindeki ledlerin üstünü 1 açık 1 kapalı olacak şekilde siyah folyo ile kapattım.fazla ışık vermesin diye.
kırmızıyı parklara bağlamıştım. farları yaktığımda yanıyordu çok şıktı.
beyazları ise kapıdan tetik almıştım, kapı açınca beyazla kuvvetlice yanıyordu, düşürdüğün bir şey varsa vb. görebiliyordun.

159'a a yaparım bir ara ama uğraşmıyorum bu ara...
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ozoozo

bence guide de çok güzel olur hatta daha güzel olur

şu metal rengine boyalı plastik parçanın etrafına boydan boya yapacaksın şahane olur...
ve emin olun fotoğraflardan kat ve kat daha kalitegli elit bir görüntü oluşuyor fotolar sizi yanıltmasın sonuçta cep telefonu kamerası bu kadar görüyor

Evet aslında o dash-board ın altından süzülebilir ışık , bunuda yapılacaklar arasına yazayım memlekete döndüğümde ona el atarım , şimdilik son susturucu iptali ve nubuk direksiyon bizi bekliyor :)

FB10ur

Kapılara zaten uygulamışsınız led eğer kapılarda olmasa pedalların orda şık durabilirdi fakat kapılarda olduğu için iyi durmayacağını düşünüyorum..
Bence pedal kısmına bu görüntüden sonra gerek olmadığını düşünüyorum..