Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kapadokya Guzeli GTV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

redromeo156

artık ıtalyadan getırtıyorlarmıs bulgarıstandakılerde bızım gıbı parcaları öldurene kadar kullanıyorlarmıs bu yuzden ıtalya da daha saglıklı parcalar oldugu sölenıyor hayırlısı olsun sızın ıcınde.
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login
turgay ustaya sordum özellikle,her ay italyadan malzeme geliyor,o an olmasada getirtiriz dedi,jantları almıyaydım yarın o taraflara geçip alırdım,artık kısmet bi dahaki aya.debiy le ilgili ölçüm falan yaptınız mı durumundan emin olmak için,yoksa takıp deneme usulü mü?
Biz aldık ve içini açıp kontrol ettik ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

redromeo156

ön diskler
ön balatalar
bujıler
motor yagımız
yag fıltresı
hava fıltresı
polen fıltresı
distiribitör
tevzi makarası
turbo ayarları
hortumlar
sanzuman yagı
motor kulakları
antifiriz
on arka arma
on takım kontrollerı
el frenı
debimetre

bakımlarımız tam anlamıyla bıttı bugunde cılamızı yaptık sırada onumuzdekı hafta ıcı kaldı tabaya karar verdık sonra jantlarımız ıns yakın bı zamanda hepsı bıtecek.
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

redromeo156

Aracımın ıc döşemelerını komple degıstırdım taba rengı derı döşeme oldu suan farklı bı keyıf almaya basladım ınanılmaz degıstı göruntu olsun konfor falan sadece jantlarımız kaldı onuda yakında yapcaz ıns sonra fotoları paylasacagım  :yukari-ok:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

tolga_ozhan

Aracımın ıc döşemelerını komple degıstırdım taba rengı derı döşeme oldu suan farklı bı keyıf almaya basladım ınanılmaz degıstı göruntu olsun konfor falan sadece jantlarımız kaldı onuda yakında yapcaz ıns sonra fotoları paylasacagım  :yukari-ok:

Çok merak ettim resimleri. Hayırlı olsun.

redromeo156

jantlarımızıda boyatalım hemen paylasacagım detaylı olarak
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Fiction

Hayırlı olsun. Bende detayları merak ettim mesela sökülüp takılması falan kolay oldu mu. Sanırsam ilerleyen yıllarda ben de dayanamayıp içeriyi kırmızı yaptırıcam artcar da.
GTV 2.0 TS Phase 2

Alfadanadam

Ben de çok severim taba rengi deri döşemeyi. Eminim çok güzel olmuştur. Merakla bekliyoruz fotolaro :)

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

redromeo156

Hayırlı olsun. Bende detayları merak ettim mesela sökülüp takılması falan kolay oldu mu. Sanırsam ilerleyen yıllarda ben de dayanamayıp içeriyi kırmızı yaptırıcam artcar da.

teşekkür ederım sökulup takılmasını ınanın görmedim sadece aracım 2 gun art carda kaldı fırsatım olupta gıdemedım ama mükemmel olmuş bırdaha yapacak olsam tercıh ederım.
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

redromeo156

teşekkür ederım bugun aksam yukleyecegım.
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

redromeo156

Ben de çok severim taba rengi deri döşemeyi. Eminim çok güzel olmuştur. Merakla bekliyoruz fotolaro :)

cok teşekkür ederım abıcım ılk basta baya bı tedırgındım kırmızıda taba nasıl olacak dıye ama cok güzel oldu resımler gelecek gun ıcersınde ıns
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

redromeo156

Harika oldu :)

teşekkür ederım kardesım cok saol
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Gouki

Hayırlı olsun. Adım adım mükemmelleşiyor.

redromeo156

2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Alper

Çok güzel olmuş kardeşim.
Güle güle eskit :)

ihsany

:alkis:  :alkis:  :alkis:

Bence de çok şık olmuş :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ozoozo

Hayran kaldim, harika olmus gule gule eskitin

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

ismet

ben de çok beğendim ama tabadan ziyade turuncu gibi geldi bana. acaba ışıktan dolayı mı öyle?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

erdem1904

Çok güzel olmuş  :nazar:  :nazar: halilar siyah olsa tadından yenmez :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alfadanadam

Süper. Tam düşündüğüm gibi olmuş. Güle güle kullan dostum :)

Fiction

Hayırlı olsun çok iyi olmuş. Dediğim gibi bende ilerde dayanamayıp kırmızı yapıcam çok büyük ihtimal. Acaba ne kadar tuttu herşeyiyle? özelden de yazabilirsin rakamı :)

GTV 2.0 TS Phase 2

redromeo156

Hayırlı olsun. Adım adım mükemmelleşiyor.

teşekkür ederım jantlarımızda bıttımı ıslem tamam ıns sonra keyfını sürme zamanı  :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

redromeo156

Çok güzel olmuş kardeşim.
Güle güle eskit :)

alperım teşekkür ederım sayende cok yardımcı oluyorsun bana.
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

redromeo156

:alkis:  :alkis:  :alkis:

Bence de çok şık olmuş :)

teşekkür ederım
2004 1,6
2004 1,6