Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MiTo (34MIT0 5)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Çok tatlı bir ses valla tam yerinde bana göre , maşallah  :nazar:

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Fatihob

4 Gündür ikiside yan yana yatıyor. Sabah yanlarına gittim bi bakayım dedim Ferroda toz moz yok ama MiTo leş gibi olmus ön camdan içerisi gözükmicek hale gelmiş tozdan. Bende MiTo çok tozlu diye kırmızıyı aldım çıktım :)

..

emin

aynalar neden beyaz başkaaan?
benim mitonun kırmızı aynaları veriyim mi sana şekilli şekilli
bu arada k&N filtrelerin temizliyicisi spreyi falan duruyo bende onları da getireyim mi sana işine yarar mı?

Kırmızı biraz hırçın =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Fatihob

Yok ya kim uğraşcak ayna kapağı değiştirmekle falan, senin fitre falanda odada duruyor ilk gün poşete bi baktım koydum öyle. Sana lazımsa Japon'a falan takıcaksan ben sana getireyim :)
..

emin

uymaz abi japona hiç bakmadım airflow girişine falan.
Kullansana olum sıfır kutu içi filtre dicem ama senin girişler de değişti turbodan sonra.

Sen bilirsin başkan. Ne güzel siteymiş o öyle ferrolar falan. Biz de beyaz sirocco siyah 116 dışında gördüğüm ilginç bi araç yok. Bakalım artık.

Araba ne durumda, pazar getircen di mi özledik mitoyu.

Fatihob

Lacivert GTR görmemişmyidik sizin sitede yanlışmı hatırladım.
Bnde kutu içi itg var zaten ondan dolayı kullanmadım. O çok kirlenirse falan o zaman geçerim senin verdiklerine.
Yaa Ferro varda Alman plaka nası geldiyse artık TR'ye o araçla bilemiyorum. Trenle yolluyordur heralde. Pazar MiToylayım ;)
..

emin

Doru doru GTR vardı ama o kartalda samandıra'da gördüklerimi söyledim.

Kartalda sağlam araçlar var ya. Cayenneler E coupelar m3'ler.

Tamam abi ben bendekiler yazık olmasın diye söyledim eşyaları toplarken gördüm de filtre temizleyici ile aynaları.

Fatihob

13.01.2011 Caddebostan buluşmasından. Maskeli MiTo :clover:
..

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
13.01.2011 Caddebostan buluşmasından. Maskeli MiTo :clover:

Hastasıyız  >:D  :serefe:

Gouki

Fatihob

Heh aynen öyle Özgün :D

Arşivden Mitoya devam.

06.05.2012 İlk piste çıkışım. Sabahında bayaa heycanlıydım. Bu sene son seferimde ya 5. kez yada 6. kez pistteydim ama hala o pitte start almak için beklerken çok heycanlıydım.

Hep asfalttan gitmek olmaz ara sırada off-road lazım :)

Ve pist sonunda ön sol lastiğim. Körfez pistinde en çok zorlanan lastik. Yanaklar tertemiz :D

Buda bolbol topraktan giden sol arka.

İstediğim süreye inemesemde mutlu son. "1.00.161"
..

tolga_ozhan

Resimler efsane yanlız.  :clover:
Gözümüz doydu.

Gouki

Aynen Tolga abiye katılıyorum. İnşallah bu sene piste yine çıkarsın da bizde destek için geliriz.

erdem1904

Mitocuk Aslan parçası :)  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Fatihob

Aynen bir kaçtane prof çekim foto çok güzel iyi yakalamışlar. Özgün bana desteğe değil pist havası almaya gelin bir iki tur atar rahatlarsınız. Erdem abi aslanki ne aslan o kadar şeye rağmen yıkılmadı dayanıyor :clover:

2 aylıkken otoparkta sürtmüştüm 4 sene oldu hala o çizikler orda duruyor :)

3bucuk aylıkken bir dikkatsizlik sonucu çekiyle tanıştırdım. 2bucuk sene boyunca bidaha hiç binmedi, özledi tabi son 1 senede 3 kez daha bindidirdim.

05.02.2012 29bin kmde o zamanlar okul var

23.03.2012 1 buçuk ayda 3bin km yapmışım okula devam ediyorum tam gaz. Otobandan gidyorum, F1 pisti yolunda millete sataşıyorum, okulun önüne gelip turbotirmerımı yapıp kontak kapatıyorum :)

31.05.2012 Okul bitti bitiyor. 2 ayda 3bin km daha yapmışım. Demek bu sefer biraz okulu asmışım :D

23.01.2013 Okul bitti yeni dönem başladı ama ben hiç gitmedim. MiTocan rahat bir nefes aldı. 7 ayda 5200km.

03.07.2013 Bu sıralarda durmadan saniye oldugumuzdan kutup başını söküyorduk bende tarih ayarlakla uğraşmıyordum. 6 ayda 3bin km

04.11.2013 Sanayide yatmalarıydı, egsos sesiydi, konforsuzluğuydu falan derken iyice otoparka çekildi. Pist, sanayi ve Alfa buluşmaları dışında dışarı çıkmıyor artık. 3 ayda 1200km yapmışım. En son 16 gün önce bu fotoyu çekip kutup başını söküp arabadan inmiştim. Otoparktaki komşunun Ferrariyle yanyana yatıyorlar şuan.
..

Alper

Vay be Fatih nerden nereye

tolga_ozhan

Bn londradaım 4 aydır falan alfam ist'de yatıodu.gecen hafta cuma kuzen bnm arabayı almıs ilk defa bn buraya geldiğimden beri.bidaha geri donememiş.iste resimleri.perte bırakıyoruz arabayı:(:( gerçekten çok kötüym.yeni araba bakıorum ama bidaa onun gibi olmıcak hiç birisi.

Ben Fatih'i bu mesajı ile tanıdım.
Nerden nereye.

Alper

MOP vay bee neydi bu da

KAKIRMAN

Kazanın olduğu yer belalı bir yerdir. O mıntıkada sürücülere deli dana hastalığı geliyor bir yerlerden. Hatırlamıyorum ama en az 4-5 kaza gördüm aynı yerde, o yerin biraz gerisinde vs. Genelde orda su sebili var ve dengesiz tipler araçlarını otobana parkediyor bazıları bakmadan yola dalıyor. Hooop Çataaaa... Motorla ilk kazamı da burada atlattım. Resmen resetlenmiştim. Herşey bir anda oldu bitti. Park halinde eleman birden yola dalıyor (normalde emniyet şeridinde biraz hızlanır yolu yoklayıp şeridine yerleşirsin) ben de ona çarpmamak için anlık sola kaçayım dedim ölü noktamda bir bir aracın korna sesi ve o aracın tamponun bacaklarımda gezdiğini hissetmem. Verilmiş sadakamız varmış ama ben az ilerde motoru sağa çekip şokun geçmesini bekliyorum.
Bu yolla ilgili olarak 2 defa ulaştırma bakanlığına yazı yazdım gerek vahşi gibi giden hafriyat kamyonlarının kurallara uymamasından gerekse o yolu F1 pistine çeviren kıllı bacaklıların (benim ta 18 yaşımdan beri yolda terör estiren dengesizlere taktığım lakaptır, lakin her bacağında kıl olan yadırgamasın mecaz-ı mürsel var burada) yolu babalarınmış gibi kullanması ve de MOP'un karıştığı kaza gibi kazaların kaçınılmaz olması. Gelen 2 cevap da şu oldu bakanlıktan. Biz bakmıyoruz trafik ilgileniyor şeklinde idi cevapları. Halbu ki 10 da 1 i kadar kaale alsan... Radar koysan bazı yerlere... 1 ay sonraya doğru cezalar yağmaya başladığında sürücüler mecbur olarak yavaş gitmek zorunda kalacaklar.
Edit: Aynı yer şimdi sabah vakti tam bir kilitli kutu haline geliyor. Sanki İstanbul'un yarısı Çekmeköy'e taşınmış ve de hepsi aracıyla buralarda volta atmaktalar (volta da atabilseler o da iyi)
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Oğuz

Ben de her gun o yoldan okula gidip geliyorum,bariyerler surekli egilmis halde,en ufak yagmurda kesin kaza oluyor.Virajlariyla eglenceli olsa da cok tehlikeli bir yol.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

Mopa ne üzülmüştüm o zamanlar. İlk arabam ben yokken pert olmuştu :) 1-2 hafta sonra Alfa pikniği vardı Londradan gelicektim pikniğe katılcaktım bu resmi gördüm şok olmuştum. Sonra kaldığım yurdun yan sokağında şirin kırmızı bi MiTo gördüm hemen odama çıktım MiTolarda ne motor var diye araştırdım 1.4TB mantıklı geldi. Tabi ilk başta biraz WRX biraz S2000 kovaladım. Hatta bi S2000nin ruhsatını üstüme aldım meğerse oda pertmiiş geri verip noterde caddeye MiToya gittik kaporasını verdik 2 ay sonra anca alabilmiştik. Herşeyin hayırlısı o S2000i alsaydım burdaki kimseyle tanışmamış, bu güzel ortama girmemiş olcaktım. Artık sizlerle tanıştım başka markalara geçiş yapabilirim :D
..

ozoozo

Artık sizlerle tanıştım başka markalara geçiş yapabilirim :D

:haydi:  :haydi:

Alper

Fatihin aracın son hali bu olacak sanırım :)

FB10ur

Mop renginde neden olmasın alperim :)