Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MiTo (34MIT0 5)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Sen üstü açında ben ne yapcam, hadi artık bi viraj çıksın önümüze derim heralde :)
..

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Ooo iyi paraymış altından heralde turbo :D

Oyun kazıklıyor reyiz ondan  :haydi:

emin

Sen üstü açında ben ne yapcam, hadi artık bi viraj çıksın önümüze derim heralde :)

değişiriz arada ayıp ediosun  8)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

max-ime

Güzel seçim Fatih. Görnüne göre bulursun umarım :)

Ankara'dan araç bulursanda haberim olsun.

Fatihob

değişiriz arada ayıp ediosun  8)

Hah miniyi kullanmak icin cok basit bi bahane :)

Eyw Ugur. Hatta isallah Ankarada bisiler bulurumda gelmeye bahanem olur :)

IOStan uzak yerden gonderildi

..

ATA

Pist nurburgring bu arada :)

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Fatihob

Zaten sorun o. Ringi ezberlemek cok zor. 20kmde kac tane viraj var. Ps3 Gt5te bu adam kimbilir kac kez bu pisti dondu :)

IOStan uzak yerden gonderildi

..

ATA

Sende gt5'de kassan emin ol ezberlersin :) bir video vardi adam e92 m3 ile hem gercek hem gt5 ayni donuyordu. Alt alta videolar hemde.

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ku2

Fatihcim sana gelsin..
Mini'nin gidişe bak.. Yol tutuşa bak :))

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

canunal

Fatih satis ne asamada :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihob

Satamadım, satmaya vaktim olmadı daha doğrusu. Bi kilitli difransiyel alsaydım bu yaz zevkli geçerdi hiç olmazsa.

Pist için fren balatası önerisi yapabilcek varmı? Yellow stuf falanmı iyidir yoksa Ferodo DC serisimi?
..

Fatihob

Aaa asıl video yok burda :) Buda bonus olsun yazdan kalma son pisten yanımda eski alfisti yeni Japoncu Eminle :) Sonunda kamerayı içeri çeviriyor, aldıgımız keyf yüzümüzden belli oluyor :)

..

Gouki

Alper

Ferodo ds getirt yurt dışından çok fark eder Fâtih

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

tugrul

Pist muhabbetini özledim goy goy yapmayı köfte ekmek yemeyi :S
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Fatihob

Yaz olsun Miataya doluşur çıkarız piste :)

DS2500 var Mito için sitesinde gözüküyor. Ama düşündümde bana 125€luk balata çok gelir. Red stuff orjinal balatalardan sonra bayaa iyi gelicektir 70-80€ civarında fiyatları. Zaten arka frenler disk ve balata olarak yok olmuş durumca suan. Arka frene pek etki etmez sanıyordum ama etkisi varmıs, şuan ne frende stabil araç nede frenler alıştığım güçte değiller. İlk difransiyeli çözmeye çalışcam. Sonra arkaya delikli Brembo disk alıp arkasından 4 tekerede Red stuff almayı denicem. Bakalım döviz kurlarıda bu kadar artmışken yapabilcekmiyim. Eğer bide 4 tane semi slick alırsam önden çeker rekorunu kırarım bu sefer :D Ah bide ön tekerlere spacer ve kamber olayını çözsem iyi olucaktı.
..

FB10ur

Video çok iyi ya özellikle kameranın içe dönük hali sabah sabah yüzümü güldürdü :)

Fatihob

Dün hava güzeldi diye MiToyu çıkardım. Yolda android programlarını denedimm AlapHd, Trackmaster ve Torque track recorder. Çektiğim videolardan hız ve deviri bir tek Torque programı ile çektiğimle pcde izleyebildim. Bunuda yapana kadar neler çektim. Video hem kalitesiz hemde düşük çözünürlükte. Varsa bu işlerle meraklı arkadaşlar tavsiyelere sonuna kadar açığım :) Buda çektiğim video aslında düzgün çekimlerle izlemesi çok keyifli videolar ortaya çıkabilir.

..

Emre Sezen

Dün hava güzeldi diye MiToyu çıkardım. Yolda android programlarını denedimm AlapHd, Trackmaster ve Torque track recorder. Çektiğim videolardan hız ve deviri bir tek Torque programı ile çektiğimle pcde izleyebildim. Bunuda yapana kadar neler çektim. Video hem kalitesiz hemde düşük çözünürlükte. Varsa bu işlerle meraklı arkadaşlar tavsiyelere sonuna kadar açığım :) Buda çektiğim video aslında düzgün çekimlerle izlemesi çok keyifli videolar ortaya çıkabilir.

28. saniye, 120 km/h sola çekip ne de güzel oturmuş yola  :yukari-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Fatihob

Sevgilim ve kumasi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Coilli Mito ve stok Linea aynı yükseklikle :D
..

Deniz

sol sis farı nerdee  :haydi:

ozoozo

Hava filtresi spec  >:D diye düşünüyorum :D ?

Gouki

Panpa tavanını kestireceğim bu arabanın çok yüksek ne vardı da poketop gibi tasarladılar bunu.

Fatihob

Sis ağırlık yapıyordu söktüm :) Özdemir'in dediği gibi hava filtresine boru çektik ordan.

Ciddi ciddi tavanı çok yüksek. Hot rod arabaları gibi kesip tavanı alçaltmak lazım :)
..